Sweet Potato koukám že jsme na tom s tvým mužem tak nějak hodně stejně![]()
Cvičení doma
Sweet Potato
Asi dobré zaměstnání.
Renusatko Až se zas bude tvářit strašně upracovaně, prolustruju mu hodinky.
viktorka_od splavu Mimochodem, už vím, proč nechtěl jablečné - prý plno zbytečných funkcí a o dost menší výdrž baterky.
Sweet Potato aha. budu muset ty funkce prozkoumat. mi jich prijde malo;-)
Catherinne Gratuluju, už te nedobehnu. Já podobně - 569 km běhu z celkových 2155 km vsemoznych hybacich aktivit.
Sweet Potato Kde dělá? Jdu tam poslat životopis. Já upadám v práci do takových stavů hybernace, že už jsem párkrát dodělávala resty o víkendu doma:-D.
Renusatko Já tě obdivuju!
Karja Na tom není co k obdivování
. 4x za týden hodinu cvičit, to je ze 168 hodin nic. Momentálně žádné jiné aktivity neprovozuju....mimo teda lítání v práci, kde 5 minut v kuse nesedím.
Jinak vzhledem k teplé zimě v Brně už začínám mít pocit, že alergie útočí![]()
. Začíná se mi blbě dýchat a uvidím, jak to teď do dubna bude vůbec vypadat.
Dnes po 14 měsících poprvé posilovna! Super to bylo, ani se mi nechtělo jít domů ![]()
Ja vcera tez po pauze fitko hodka a pul, pak plavani a sauna. SUper, dneska nohy jak pudink.
Renusatko 4xtydne je akorat, to bych tak taky delala. Ja jsem taky zase zacala skakat doma, jinak mam proste smulu, musim obetovat tu jedinou volnou chvilku, kdy dite spi, jinak bych neprosla dverma, tenhle detsky vek je vrazedny, pac uz se s nim neda rychle chodit
Pinot Noir
, taky vždycky přemýšlím, jestli jsem už unavená nebo tam ještě chci být.
Luna Když byli kluci malí (hlavně ten starší), tak jsem byla ráda, že jsem si do 16 hodin vyčistlia zuby. Na cvičení jsem neměla ani pomyšlení. Taky je pravda, že druhé těhotenství jsem začínala s váhou 45 kg
. Prostě šíleně akční a nespavé dítě. Takže to byla váha při šíleném stresu a určitě ne nic pěkného
. Buď ráda za klid a chvilku na cvičení. Určitě to brzy bude lepší.
Renusatko Když jsem začala cvičit po porodu, jenom zlehka a doma, měla jsem pocit, že všechny svaly za těch pár měsíců někam zmizely, neměla jsem sílu, cítila jsem se jako blátíčko. A dost jsem se návratu do posilovny bála. Ale překvapivě mám pořád sílu, zas takový sešup to není. Došlo mi, že ta tehdejší slabost a neschopnost udělat klik nebo dřep, byla asi hlavně tím císařem. Člověk si to až tak neuvědomuje, ale ty břišní svaly se zapojují skoro u každého cviku. A když jsou přeťaté... No, úplně mě ten dnešek nabil. Teď mě bude štvát, že se tam dostanu jednou za uherak! ![]()
Renusatko Ja jsem po 1. porodu byla taky hubena, ne teda 45 kilo, to bych asi nezila,
ale chodila jsem 2xdenne na trihodinove prochazky, kojila jsem a do toho jsem jedla jak hornik, mela jsem desnej hlad, ale taky jsem se nezastavila. Ted, jak si nemuzu dovolit ten svobodny pocit rychle chuze, musim si jidlo hrozne hlidat.
Tech par hodin nejakyho poskakovani si myslim, ze cloveka moc nevytrhne, ale tak nejak se aspon udrzuju...
Pinot Noir Svalová paměť je naštěstí hodně dobrá a ty návraty ke cvičení nebývají tak hrozné. Já se neměla po těhotenství k čemu vracet a moje svaly si neměly co pamatovat, protože jsem nikdy necvičila
.
Po císaři to má prostě každý jinak, ale stejně se doporučuje na ty vnitřní stehy a šití cvičit až tak po půl roce. Je to prostě obrovská operace a než se to svalstvo pořádně zase spojí a sroste, tak to trvá. Tak teď už to bude v pohodě, jen upíchnout někde dítě a jít.
Catherinne Dnes jsem si vzpomněla, jak je běhání úžasné. Byla jsem cvičit a protože nikdo nebyl doma a nespěchala jsem, tak jsem po posilce šla ještě na pás. A jak jsem tak běžela a běžela a poslouchala písničky, tak najednou koukám a 6 km
. Sice jen na páse, ale i tak jsem byla překvapená...víceméně jsem loni celkově naběhala možná tak 40 km za celý rok a to ještě někdy na jaře. No musím říct, že z toho mám perfektní pocit a hned jsem si říkala, že zase začnu.
Renusatko no že jo... ![]()
Já dala včera po 14 dnech 10 kilometrů než jsem šla do práce, dnes mám volný den (kromě úklidu a vaření
) a zítra chci pokořit 25 kilometrů. Hrozně se těším, že to dám. A když bude ta neděle, mám slíbený horký čaj a energetickou tyčinku ve 3/4 trasy.
Musím potrénovat na ty maratóny![]()
Ja jsem se celej den nehnula a sezrala celou pizzu. Uz jsem ani nevedela, jak to chutna za ty roky diet...
Luna pockej, to si fakt nemela 4 roky pizzu? Ja teda Jim normalne s omezenyma sach, ale pizzu si dam klidne obcas. Mam za rohem autentickyho itala. Je vyborna. 4 roky bez si nedokazu predstavit. Jinak teda back ve fitku a ve ct jsem si nemohla ani sednout. Po mesic a neco pauze. Ale jinak boziiii
Spesl pro Luna

Já jsem teda zastáncem toho, že jíst se může všechno, ale vocaď pocaď...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)