Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:10
Reakce na Potrefenáhusa:

"podle mě to není tupost, spíš ten soubor jiných sdílených hodnot, oni zase vidí něco, co vůbec nereflektujete vy a popadají se za hlavu, jak můžete a jaktože to nevidíte....."

Jo, asi to tak nějak nejspíš bude...

"s tím Zemanem je to pro mě taky zcela nepochopitelné a jak se ho někdo může někdo i teď zastávat přikládám jen tomu, že se stydí přiznat, že se šeredně spletli, ale rozhodně si nemyslím, že by to bylo jenom tupostí nebo nedostatkem vzdělání"

Jj, to jsem psala, že to vidím taky tak. Ale zase mám plné pochopení pro to, že použití výrazu tupost apod. přináší v danou chvíli pisateli, s nímž v podstatě stojím na stejné straně, kýžený pocit úlevy, který potřebuje.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:39
Reakce na wendulka:

"Ano, to by mě taky náramně zajímalo. Já se kromě nadávky "intelektuál" setkala zatím jen s oblíbeným "argumentem", že nevíme, co je skutečná práce."

Jo jasně, na to jsem skoro zapomněla! Líný lehkoživky, co v životě nedržely krumpáč  Na tohle se dá ale lehce odpovědět poukazem na vytváření HDP dle regionů - kdy pražská kavárna přináší do státního rozpočtu celou jednu čtvrtinu 

Smutná souvislost ovšem nastává v okamžiku, kdy pražský povaleč zjišťuje, že rovněž i ovarovy pokuty bude patrně platit stejným poměrem 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:42
Reakce na wendulka:

A co teprve, když ani ta silná slova nepřinášejí onen kýžený efekt úlevy? Co pak? 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:43
Reakce na náťa66:

Tiskovka toho debila Ovčáčka, jen pro silné nervy, chápu výrok, Jirko, jednoho dne se potkáme a bud sundáš brýle nebo ne..... já osobně bych mu jednu majzla brýle nebrýle.

Ježíš, já mám vztek.....

Ty máš teda nervy. Já to zahlídla na pikosekundu - boss to sledoval a odmít mi dát silnější prášky na tlak, tak jsem musela odejít.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:43
Reakce na Ellen:

Jó, tak tady je potom každá rada drahá.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:51
Reakce na Potrefenáhusa:

"podle mě to není tupost, spíš ten soubor jiných sdílených hodnot"

no, ja sa síce nevyjadrujem k Českej politickej situácii, ale k Slovenskej, kde jeden tiež nechápe (výnimkou je chvalapánubohu aspoň momentálny prezident)...no ale tie percentá, čo dostávajú evidentní hajzlíci a zlodeji sú neuveriteľné...

...no a čo som chcela...k tomu výroku....že to ma asi desí viac, než keby to bolo z tuposti.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:53
Reakce na wendulka:

Obávám se. 

Třeskutě mě bolí hlava, a já pořád nevím, zda to přičítat tématu zde probíranému nebo Euphorii Liquid Gold. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 25. října 2016 19:54
Reakce na barbucha:

Já jsem asi masochista.... docela ted sleduju jeho Twitter.... a to je teprve počteníčko, jak vyzval kardinála Vlka, aby nešířil zlo, byť ten jen poklidně vyjádřil svůj názor na zmíněné vyznamenávání.

| miluju každodenní příspěvky Ferdinanda Peroutky : A omlouvat se Jiří, omlouvat, budete kdy ?

Každej den na to čekám

Beru  to jako bobříka sebeovládání, jak jsem psala, i přes brejle bych ho flákla

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:00
Reakce na náťa66:

Mně je ho, kluka pitomýho, skoro až líto. Skoro! Ovar buď brzo natáhne bačkory nebo se vrátí do své rodné žumpy... a Jirka chudák bude nahranej. Leda by Lukoil potřeboval mluvčího...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:03
Reakce na barbucha:

Na ruský ambasádě je taky určitě místo....

Spíš se bojím co to udělá s jeho city.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:04
Reakce na barbucha:

Mně je ho, kluka pitomýho, skoro až líto. Skoro!

Mě ne. 

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:10
Reakce na Mutziputzi:

Takhle to berte, chtěli to přeci pro prodavačky, aby nemusely během svátků do rachoty, no a prosím, nebudou muset ani jindy 

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/tisice-lidi-prijdou-o-praci-duvod-zakaz-prodeje-behem-svatku_402881.html

omg tyden by si taky mohl osvezit, co to znamena zurnalistika. takhle prejmout tiskove prohlaseni zajmove skupiny a pretisknout ho v titulku, no comment ...

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:15

Mně se líbila tahle obálka Reflexu

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:19
Reakce na barbucha:

Mně je ho, kluka pitomýho, skoro až líto. Skoro! Ovar buď brzo natáhne bačkory nebo se vrátí do své rodné žumpy... a Jirka chudák bude nahranej. Leda by Lukoil potřeboval mluvčího...

me neni lito nikoho z nich.

tahle fraska je totiz sice tragicka, ale hlavne je to fakt dobrej zastiraci manevr. teda ne, ze by nezalezelo na tom, ze se prezident a jeho poskok chovaji jak sasci, samozrejme je to hrozny. ale zaroven podstate to odvadi medialni pozornost od zasadnich veci, ktery se tykaji nas vsech a fakt by se mely resit. namatkou duchodova reforma, pan ministr financi a jeho stret zajmu (fascinuje me, ze to se nejak vsaklo nebo co), reforma skolstvi ... naslo by se toho hodne. 

ja mam pocit, ze se ten humbuk v podstate dost lidem treba ve vlade v podstate docela hodi.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:27
Reakce na Lilly_Ku:

Ale jasně. To, že nás zrovna teď příšerně sere (Katka promine) ovar s ovčáčkem, ještě neznamená, že nás nesere i Bureš. Ale holt aktuální události... Já si ale nemyslím, že by to byl záměrnej zastírací manévr. Tolik vychytralosti (a moci) Burešovi nejsem ochotná přiznat. Ono se toho prostě najde hodně, protože je to samej idiot a podvodník, idiot a podvodník - jen tamhle vzadu seděj dva podvodníci vedle sebe 

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 25. října 2016 20:30
Reakce na barbucha:

taky si nemyslim, ze to je vylozene schvalne. spis se to proste tak pekne seslo a hodi se to, no. jezis nemela jsem se nad tim vubc zamyslet, uz jsem zas frustrovana :D

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. října 2016 21:03
Reakce na Lilly_Ku:

Byl by div, kdyby se to se skvadrou, kterou nám laskavý elektorát nadělil, nesešlo. Výhodu vidím v tom, že nás už celkem nic nemůže zaskočit 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. října 2016 21:34
Reakce na Lilly_Ku:

omg tyden by si taky mohl osvezit, co to znamena zurnalistika. takhle prejmout tiskove prohlaseni zajmove skupiny a pretisknout ho v titulku, no comment ...

Realita je ovšem taková, žurnalistika nežurnalistika, jediný kdo pocítí efekt tohoto usnesení budou zaměstnanci retail řetězců, jejichž zájem byl stavěn na top úroveň, nesmyslně...

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:14

Jeste jednou ke sledovani pres socialni site. Jednou jsem pracovne volala ze sveho mobilu do Madarska jedne pani a FB mi ji po nejake dobe zacal nabizet do pratel. Nechapu to.

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:41
Reakce na Candance:

FB nabízí "zabezpečení" když si k účtu zadáte i telefonní číslo. Nebo obsluhujete fb přes svůj telefon. Já ho tam nemám, ale taky se mi propojují lidi, které mám pouze na telefonu a nesouvisí se skupinou na mám fb. Holt je to daleko propojenější něž by člověk myslel... Ani tomu nechci rozumět.