Já psala o našich vedoucích politických představitelích. K těm olomoucká univerzita rozhodně nepatří, že bych je podezřívala z vypočítavosti.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Ale není tohle už protiprávní, nezavání to hackerstvím? Jako nedělám si iluze, ale je to už docela silná káva....
no oni to maj nejak osetreny, ze to je legalni. To by si nedovolili, neptala jsem se, ale zeptam se.
Black mirror zkusim.
Způsob, jakým Prima naložila s Krasovou show mě neudivuje ani nepobuřuje. Naopak takový vývoj jsem očekávala. Komerční televize u nás přeci už od svého vzniku ignorují jakékoliv svátky nebo politické události. Jedou si své schéma ať jsou Vánoce, Velikonoce nebo Nový rok. Kolikrát je i úleva pustit si o Druhém svátku vánočním Sběratele kostí a nečučet furt na pohádky a akce lidídobrévůle. Fakt nechápu, co si od toho Kraus sliboval.
Já mám asi jiný komerční televize v tom případě...
Ten Jaroš je třída, jak dokáže dokonale a vtipně zformulovat myšlenku a jít k jádru věci. Bohužel, domnívám se, že "elity" které oslovuje nejsou zdaleka tak inteligentní jak se o sobě domnívají a takovou konstruktivní kritiku i s náznaky řešení vůbec nepoberou. Kolikrát mi ti zarytí demokraté připadají jak sbírka pozérů, kteří si myslím, že za svobodu a demokracii se dá bojovat pouze hubou.
Navíc chybí jedna důležitá věc. CO bude po Zemanovi? KDO a JAKOU politickou myšlenku přinese? Babiš? to je z bláta do louže a naše něcojakopravice z toho opět bude mít psotník, ODS a podobné pravicové strany a jejich osobnosti? - to jako že už jsme zapoměli na Nečase a spol a mnohaměsíční diskuse na téma jestli umí Mirka Němcová plavat nebo ne?, taky dobrý vtip. Někdo jiný? Kdo? Obávám se, že prostor po Zemanovi nemáme zatím čím zaplnit. Co myslíte vy ostatní?
Jo? co dávaj u vás?
Já třeba s Horáčkem problém nemám
Ty moje vysílaj už od Klause novoroční projevy a Zeman se mi v nich vykecává co 14 dní, zajímavý
Já třeba s Horáčkem problém nemám
A jini? Prof. Zeleny, napr.?
Rovněž nemám problém, nicméně nemyslím, že by měl šanci v přímé volbě uspět
Taky se mi líbí Horáček. Veskrze slušný, kultivovaný, lidsky moudrý a čestný chlap. Takového je nám především třeba. A Horáček má kredit.
A stejně tak si myslím, že v přímé volbě nemá šanci nikdo ne "všeobecně" známý.
Dnes mě namíchlo, že je téměř všude zavřeno. Kdy si mám nakoupit třeba já, která jsem 6 dní v týdnu ve svém obchodě. korunu tomu nasadil penny market, který má zavřeno, ale prodavačky musely jít uklízet.
Způsob, jakým Prima naložila s Krasovou show mě neudivuje ani nepobuřuje. Naopak takový vývoj jsem očekávala. Komerční televize u nás přeci už od svého vzniku ignorují jakékoliv svátky nebo politické události. Jedou si své schéma ať jsou Vánoce, Velikonoce nebo Nový rok. Kolikrát je i úleva pustit si o Druhém svátku vánočním Sběratele kostí a nečučet furt na pohádky a akce lidídobrévůle. Fakt nechápu, co si od toho Kraus sliboval.
mně teda sice bohuzel uplne neudivuje, ale poburuje me velmi. Navic, ten argument, ze si komercni tv jedou svou je lichy, vzdyt prave prima mela ve svem schematu tu krausovu show.
zitra nebo v nedeli nebo kdykoliv az do 17. listopadu
Po 7. hodině večer se mi špatně nakupuje, nehledě na to, jak jsem urvaná. Mám volné jen neděle a ty bych ráda věnovala bohulibějším činnostem než nákupy.
takze jsi az dosud nakupovala vyhradne o statnich svatcich?
Ano. Naše rodina žije jen z toho, co nakoupím o státních svátcích. Teď pojdem hlady.
no, takze to nebude az takovy problem, zda se.
Dnes mě namíchlo, že je téměř všude zavřeno. Kdy si mám nakoupit třeba já, která jsem 6 dní v týdnu ve svém obchodě. korunu tomu nasadil penny market, který má zavřeno, ale prodavačky musely jít uklízet.
Do 200 m2 se dá i dneska, mimochodem jsem přesvědčená, že prodvačky šly dobrovolně a rády, šílená debilita tohle nařízení!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)