Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:01
Reakce na Guinea Pig:

tak nákupy jsme si tím pádem samozřejmě naplánovali na neděli :P (a ne, zítra to nejde, protože to máme rodinnou oslavu)

kočkám cukroví dávat nebudu, jen se zeptám, nemyslím to zle, ale fakt mě to zajímá: když už jste teda v práci, tak v čem je problém, když tam přijde nějaký zákazník?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:08

Na Štědrý den a 25.12. tam budu jen omezeně, od 9 do 11 asi -  a pak mi trvá celou dobu pohotovost, takže budu doma na telefonu.  A tyhle silně bolestivé stavy (a zbytečné) chodí vždy mimo tu pracovní dobu právě odpoledne nebo večer.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:11
Reakce na barbucha:

Já vám děkuji!

nicméně mě zaráží- proč ti lidi tak nesnáší herce a jejich peníze? vždyť v divadle mají pár tisíc a ty peníze si vydělají maximálně seriálem, na který ale musí někdo koukat a zhusta jsou to tihle lidé...tak proč jim ty prachy závidí, když jim je vlastně zajišťují? no nic.

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:24
Reakce na slniecko:

Tak!!!

Inak, aj u nás sú na toto dookola pokusy, vždy keď si niekto ide škrabať svoje kresťanské oné....povedomie, alebo skôr imídž (a ako veriacu ma to dosť uráža).

Pritom kým som robila personalistku, tak si pamätám, aké boli večne bitky o víkendové smeny kvôli (ani noe extra veľkým) príplatkom. Tak potom kde sú tí úbohí chudáci pracujúci, ktorí by tak chceli svätiť nedeľu a nemôžu, lebo musia do práce, kde ich nemá kto zastúpiť! Len kvôli konzumným chúťkam tých ostatných!

tak ja nevim, kdyz se resili bezenci, tak se evropska krestanska kultura zduraznovala furt. tak mi prijde trochu nekonzistentni, ze ted se k te tradici nikdo nechce znat. 

to ted nemyslim na tebe, spis vseobecne.

jinak mne velky obchody zavreny v nedelu a o svatcich vyhovujou. na zacatku to byl trochu nezvyk, ted jsem za to rada.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:39
Reakce na Guinea Pig:

Já vám děkuji!

nicméně mě zaráží- proč ti lidi tak nesnáší herce a jejich peníze? vždyť v divadle mají pár tisíc a ty peníze si vydělají maximálně seriálem, na který ale musí někdo koukat a zhusta jsou to tihle lidé...tak proč jim ty prachy závidí, když jim je vlastně zajišťují? no nic.

Protože nepracujou (jako poctivý dělný lid), jen si hrajou! A za peníze!!! 

Že na ně ten lid s radostí každej den čumí, a bez nich by zíral tak akorát na dno lahváče, je nepodstatný detail  

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:39

Tak oni maj na těch veterinach vetsinou dost brutální dlouhý služby, maj tam třeba skoro pořad nejaky urgentní případy, bouracky, je jich tam i v noci třeba min, sou rádi, když maj chvíli klid, a pak jim tam přijde někdo ve 3 v noci na ockovani, ze se mu nechtělo čekat ve dne. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:40
Reakce na Lilly_Ku:

Jo, tak pri utečencoch sa teda zdôrazňovala...len k tomu Mt 25,35 "Lebo som bol hladný a dali ste mi jesť, bol som smädný a dali ste mi piť, prišiel som ako cudzinec a prichýlili ste ma," sa akosi nikto z týchto kresťanov (zhusta tých istých) nie a nie dopracovať...

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:47

Šmarjá, on ten Hůlka opravdu dostal medaili! Za zásluhy! No tě pic. Tedy gratuluji... jen nechápu.

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:13
Reakce na slniecko:

Děkuju! Až mí politicky angažovaní přátelé zase vytáhnou křesťanské kořeny, tak jim to budu hromadně kopírovat pod příspěvky. Jen je trochu trapné, že to bude dělat zrovna neznaboh jako já.

48190 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:14
Reakce na Potrefenáhusa:

já myslela že tohle (ne)funguje jen v lidské medicíně:-)

48190 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:16
Reakce na Guinea Pig:

aha tak to chápu, díky za vysvětlení

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:21
Reakce na Torrah:

Šmarjá, on ten Hůlka opravdu dostal medaili! Za zásluhy! No tě pic. Tedy gratuluji... jen nechápu.

Co na tom nechápeš? 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:21
Reakce na barbucha:

Jsem slabší povahy, takže neotevřu... ale bohužel jsem zahlídla někde na FB, jak - kromě nadávek na pražskou kavárnu samozřejmě - si lid vysvětluje dnešní účast na Staroměstským náměstí. Prej je tam jen samej turista, co se přišel podívat na orloj 

My jsme dneska v té pražské staroměstské kavárně byli.  Bylo narváno a samej turista z Letný, Břevnova, Smíchova, Brna, Kladna...

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:26
Reakce na barbucha:

Pravda, blbě jsem to napsala. Smutno je mi z toho. To mám z toho, že nekoukám na televizi, tak nevím, kdo zrovna dneska s kým kámoší. To je jak ve školce, toto. Jestlipak taky proběhla líbačka jak s Jiřinkou. Ach jo. Za co...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. října 2016 22:26
Reakce na domenica:

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 28. října 2016 23:03
Reakce na Guinea Pig:

Řešilo se tady, jak ještě někdo může oblibovat Zemana, jak jsou snad většinou jeho voliči zklamaní atd...že už se tak znemožnil, že příště snad nemá šanci. No. Teď je na Novinkách článek s videem, kde Bartoška a Vojta Dyk burcují k jistým akcím. Přečtěte si diskuzi dole. Tak taková je pravda ohledně jeho voličů. Ovar by mohl tančit na hrobě demokracie s pandou kolem krku a oni budou tleskat. Slabší povahy nechť nečtou.

Ty jo, jsem tam nahlidla a to je neco. ach jo fakt, na na...ni akorat tak.

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 28. října 2016 23:12
Reakce na barbucha:

Co na tom nechápeš? 

smarjaaaa, dovedete si predstavit, ze to dela nejakej jinej prezident, to je zas sotuda jako prase. ja uz radsi nic neguglim

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 29. října 2016 02:37
Reakce na Torrah:

V klidu, krome Hulky dostalo to vyznamenani taky dost lidi, kteri si to zaslouzi a kteri nikomu nestoji ani za slovo, bohuzel.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. října 2016 08:36
Reakce na VandaRybna:

V klidu, krome Hulky dostalo to vyznamenani taky dost lidi, kteri si to zaslouzi a kteri nikomu nestoji ani za slovo, bohuzel.

A jak si maj připadat, když to zároveň dostane takovej nýmand?? 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. října 2016 09:45
Reakce na domenica:

A taky turisti z Braníka.... já včera měla dosti kulaté narozky a šla je oslavit tam......a stálo to za to !