Taky si to myslím. Proč má někdo někomu nařizovat, jestli má otevřít krám nebo ne.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Uvedení tohohle zákona bylo v čechách dost nešťastné. tady (německo) jsou obchody od určité rozlohy zavřené nejen o státních svátcích, ale především každou nedeli. výjimky jsou možné jen několik málo nedělí v roce. A důvod? v podstatě evropská křesťanská tradice: neděle je den odpočinku.
tak proto :)
Řešilo se tady, jak ještě někdo může oblibovat Zemana, jak jsou snad většinou jeho voliči zklamaní atd...že už se tak znemožnil, že příště snad nemá šanci. No. Teď je na Novinkách článek s videem, kde Bartoška a Vojta Dyk burcují k jistým akcím. Přečtěte si diskuzi dole. Tak taková je pravda ohledně jeho voličů. Ovar by mohl tančit na hrobě demokracie s pandou kolem krku a oni budou tleskat. Slabší povahy nechť nečtou.
Asi tak.
Plus je potřeba říct, že všechny tyhle patetické akce dost vadí i mnohým těm, kteří Zemana fakt nemusí.
A on se zatím královsky baví. Tohle je myslím celkem trefné: http://www.lidovky.cz/stastny-zemanuv-skodoliby-usmev-nad-nasim-rozhorcenim-pi5-/nazory.aspx?c=A161020_182132_ln_nazory_sij
K těm zavřeným obchodům. Dneska byla nějaká reportáž, zpovídali "běžný lid". 95 % souhlasila s tím, že je dobře udělat volno chudinkám prodavačkám, že mají právo být s rodinou. TVL!!!! Ty samý lidi neváhají zajet na ambulanci o víkendech s každým prdem a vůbec jim nevadí, že ty sestřičky a doktoři maj daleko horší úvazky než prodavačky (a narozdíl od nic na to studovali!), v případě sester i srovnatelné platy.
Selektivní zákony jsou ZLO
Já hlavně trvám na tom, že tohle jsou věci, do kterých stát nemá co kafrat a neseřizovat pořád lidem životy. Nemůžu říct, že jsem proti zavření obchodů, ale vadí mi způsob.
Jako fun fact bych viděla, že už prosakují informace od prodavaček ze zavřených obchodů - někde mají inventury, někde mají "den úklidu", k tomu nával ve čtvrtek, jak podotkla moje příbuzná (pracuje v Lidlu), lidi se zas lekli, že bude válka.
ony taky jsou svátky a svátky... na štědrý den otevřeno být může, to je zrovna den kdy málokdo chce jít do práce bez ohledu na příplatky. tyhlety typu cyril a metoděj apod, které lidi spíš využijou třeba na nějaké práce na domě, jako teď my, a když bysme potřebovali skočit do bauhausu dokoupit hmoždinky tak prdlačky. a přitom prodavači tam buď stejně jsou, nebo by rádi byli. tudíž vůbec nechápu ty řeči o rodině... smysl toho zákona je prostě nepochopitelnej. když odhlídnu od faktu, že je úchylný určovat otvírací dobu zákonem.
Ano. Naše rodina žije jen z toho, co nakoupím o státních svátcích. Teď pojdem hlady.
Rodina, která čeká jen na to, co jim - urvaná - přineseš po šestidenním pracovním týdnu, si nic jinýho nezaslouží ![]()
no já si dnes chtěla jít nakoupit boty a zimní oblečení... smůla.
No a letos mám na Štědrý den službu, takže prosím všechny zde ( i za kolegy), nedávejte svým miláčkům o Vánocích cukroví a nenechte kočky ožírat vánoční hvězdu, chcu být doma a mít klid
děkuji!
A o úchylnosti státní snahy- podepisuji.
Řešilo se tady, jak ještě někdo může oblibovat Zemana, jak jsou snad většinou jeho voliči zklamaní atd...že už se tak znemožnil, že příště snad nemá šanci. No. Teď je na Novinkách článek s videem, kde Bartoška a Vojta Dyk burcují k jistým akcím. Přečtěte si diskuzi dole. Tak taková je pravda ohledně jeho voličů. Ovar by mohl tančit na hrobě demokracie s pandou kolem krku a oni budou tleskat. Slabší povahy nechť nečtou.
Jsem slabší povahy, takže neotevřu... ale bohužel jsem zahlídla někde na FB, jak - kromě nadávek na pražskou kavárnu samozřejmě - si lid vysvětluje dnešní účast na Staroměstským náměstí. Prej je tam jen samej turista, co se přišel podívat na orloj ![]()
Tak o tom, že je to zákon na prd ani žádná. Postupné ubírání svobody podnikání, vlastně svobody vůbec všeho v poslední době je šílené. Dneska na Staromáku nejsem, protože nejsem přesvědčená o nestrannosti pořadatelů, ještě jsem nebyla dostatěčně nasraná, příště už ale budu a taky by mi mohlo být jedno kdo to pořádá (a to vidím jako nebezpečí) a mohla bych být rozčílená a zlá, což je následek zklamání z toho, že jsem tuhle mrzla pár dní na Václaváku, měla ideje a chtěla je naplnit a ne se vrátit tam kde jsme byli předtím.
Už dlouho si kladu otázku: Kdo je ten lid? Po 1989 jsem doufala, že se toho zbavím, ale je to tu znova. Sakra, kdo je LID, proč chce takové divné věci? Proč se za "vůli lidu" schová tolik hnusných věcí? A do toho počítám i tu osobu + ansambl na hradě. TO je fakt hlas lidu?
Já respektuju, že to nechcete číst, ale považte...aspoň jeden roztomilý komentář dáte, ne?
Dnes už přece celý národ ví proč tyhle komedianti nechtěli komunisty. Ti je totiž drželi zkrátka. A dnes? Většina se má jako prasata v žitě. Stejně jako Havlovi šlo jen o majetky tak těmhle jde o to stejné. A aby to nevypadalo blbě zaštiťují se řečmi o svobodě a demokracii. Mají, ale smůlu už jim to málokdo baští. Zeman je ten poslední co se jim hodí do krámu. A k tomu je ještě pojmenoval - kavárna.
nebo dva ![]()
To je velmi dobře zaplacená protizemanovská kampaň, která má za úkol postupně ještě zničit to, co v naší zemi funguje!
Současný prezident sdílí názory většiny obyčejných, pracujících - podotýkám pracujících lidí v našem státě.
A p. Bartoška, ten se měl dobře za každého režimu, Bolek je prochlastanej a p. Donutil, ten ať si ty své nadabované proislámské večerníčky čte svým vnoučatům.
Já bych tam šla, ležím ale teda nemocná doma na východě republiky. Nestrannost nepotřebuju, jsem od malička hnusná Havlistka pravdoláskařka, a pokud by Horáček kandidoval (jakože to prý potvrdil), tak bych mu to ráda hodila.
Horáčka bych volila taky.
Jo jo, pracující lid. Ten se nenechá opít rohlíkem! ![]()
Rodina, která čeká jen na to, co jim - urvaná - přineseš po šestidenním pracovním týdnu, si nic jinýho nezaslouží ![]()
Tak!!!
Inak, aj u nás sú na toto dookola pokusy, vždy keď si niekto ide škrabať svoje kresťanské oné....povedomie, alebo skôr imídž (a ako veriacu ma to dosť uráža).
Pritom kým som robila personalistku, tak si pamätám, aké boli večne bitky o víkendové smeny kvôli (ani noe extra veľkým) príplatkom. Tak potom kde sú tí úbohí chudáci pracujúci, ktorí by tak chceli svätiť nedeľu a nemôžu, lebo musia do práce, kde ich nemá kto zastúpiť! Len kvôli konzumným chúťkam tých ostatných!
A za odměnu doporučuju diskusi pod tímhle článkem: http://svobodneforum.cz/video-osobnosti-posilaji-vzkazy-na-hrad-mluvi-o-ostude-a-nutnem-zastaveni-zemana/
Luděk Waischorn · SOU Prostějova pořad se budou do něčeho srát,chtěly jste hrát tak hrajte buďte rádi že vyděláváte takový prachy o kterých se nezdá 85% obyvatel této země,komediantiTo se mi líbí · Odpovědět ·
1 · 24 min
Lenka Černa · SŠTaS KarvináA jak se jim tu nelíbí ať si koupí maringotky a táhnou!
Hlas lidu, hlas boží! ![]()
I já to hodím Horáčkovi. Ale nijak růžově to nevidím. Po diskusích na MP jsem nabyla klamného dojmu, že Zeman nemůže být nikdy prezidentem- no , nedopadlo to....![]()
No, taky jsem nastydlá. A neměla jsem s kým tam jít. A jsem kalustrofobik, takže být sama v davu je pro mě dost na hraně. To jsou všechno výmluvy :-) Jsem si zcela jistá, že tu kreaturu na Hradě nesnáším. Ale stále mám pocit, že zatímco my tady blbkujeme se Zemanem, zatím se mimo naše informace dějí věci, které nás zasáhnou daleko více než Pomstyctivý dědek na kopci nad Prahou. Zeman, Mluvčáček, Mynář, to je jen takové loutkové divadlo, akorát že oni o tom neví a rádi to hrají, protože si můžou brnkat na ego. Dějí se daleko horší věci... tohle je jen ta pěna na vývaru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)