Pinot Noirja to chapu spis jako karikaturu na chlapa, vyhradne randi s hodne mladyma holkama. Je pravda, ze kdyby tam byla nejaka teenka, tak by to bylo vhodnejsi.
Čo vás dnes rozosmialo?
monis Aha, já nejsem sto rozeznat, co jí to ukazuje.
Sweet Potato plakat k tomu Titanicu...
Sweet Potato plakat k tomu Titanicu...
Jo aha, já tam viděla dvě koťátka zabalená v peřince, no nic..
![]()
Syn, když jsme byli u moře, zase jsem na to dnes narazila
.
tv Trochu drahej stoleček!
(btw. taky jsem viděla koťátka!)
Sedíme pred kostolom, aby pán maliar mohol kresliť podľa reálu, lebo včera sme kreslili spamati a obaja sme sa pomýlili. Ide jedna svadba za druhou a práve pozeráme na do zelena ladenu svadbu, tj odtiene od bledulinko zelenej až po petrolejovu. Nedávno to niekto písal, že na fotkách to vyzerá horšie ako keď sa každý oblečie podľa seba.
V buse 2 přivožralý povaleči, z huby jim teče kanál. Asi pětiletej chlapeček je se zájmem pozoruje a každý sprostý slovo radostně hlásí mamince :))
moora tomu se rika skola zivota ![]()
moora
Chuděra maminka.
Kafe ve velštině 
Muž líčil historku, jak jim do práce něco doručovala společnost We Do. Kurýr zazvonil, muž to zvedl.
Kurýr: Dobrý den, [výdu].
Muž: Dobrý den, tak vejděte.
Smála jsem se, až jsem plakala.
Muž jezdí často do práce kolem Kokotských rybníků. Krásné rybníky uprostřed lesú. Už dlouho ho tam rozčiloval plovoucí kus igelitu. Tak jsme se tam dneska vypravili, vlezl do vody a vylovil metr dlouhýho nafukovacího pinďoura. Co taky jinýho na Kokotskejch rybníkách. Odvezli jsme ho do popelnice. Snad jsme nepokazili nějakou uměleckou instalaci!

Archivářka Vidím qr, bylo tam něco?
Archivářka Vidím qr, bylo tam něco?
byl polorozmáčenej, bylo to ve vodě fakt dloho nic se nenačetlo. Pro jistotu jsme ještě ověřovali, jestli to není keška, ale prý takhle nerespektující přírodu nebývají.
Archivářka Díky, dík. Tak to vypadá na divokou rozlučku se svobodou. :D
Archivářka Díky, dík. Tak to vypadá na divokou rozlučku se svobodou. :D
Na Kokotsku (název podle zaniklé středověké vesnice) je možný všecko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)