Mulen To je pěkné, dík.
Čo vás dnes rozosmialo?
MulenUž jsem poslala kolegovi sovu, kterou budu používat, kdyžmě naštve. ![]()
brrr Sweet Potato
zvířata jsou prostě úžasná ![]()
Památník nové generace. By Anna Uddenberg Švédsko, Berlín Bienále 2016

Kan ale to sedi ![]()
Odposlechnuto v kavárně. Maminka objednává u pultu pro sebe, babičku a synka(5) Babička s vnukem sedí vedle a vedou rozhovor. Vnouček jí říká: Babi já ti dám hádanku a ty ji jako neuhádneš a necháš se podat jo? Babi oki. Tak jaká je tohle barva? Babi poslušně: Nechám se podat. Vnouče: Hnědá přece, ty to nevíš? A co je dneska za den? Babi: Nechám se podat. Vnouče: Pondělí, to je jasný! A jak se jmenuje moje máma? Babi: Nechám se podat. Vnouče: Ty nevíš jak se jmenuje moje maminka? V tom se vrací maminka a říká k Babičce, vy mně zase nemůžete přijít na jméno? :D
Kan To je hezké.
Kan To je milý! ![]()
děkuji continuity za tip na Nihilistu. Tohle je síla
https://www.nihilistanabalkonu.cz/l/silvestr-v-praze-jinak-a-lepe/
Mulen no je, ale toto v Bratislave vyděsili už před mnoha lety trochu podobně jako v Dublinu, jen ne tak velkolepe, ale ono zo vcelku stačí.
Ve městě je několik pódií s programem, odpaluje se jeden ohňostroj z mostu SNP a celé centrum je uzavřené a pustí dál jen lidi bez pyrotechniky a skleněných lahví.
Ta Praga musí být katastrofa, i když já zo nikdy nezažila - buď jsme s kamarády na chalupě nebo doma.
Je to šílenej grafoman. Četlo by se to dobře, kdyby toho byla maximálně čtvrtina.
Sweet Potato má to hodně dlouhý to jo, ale zas těch článků není tolik.
Sweet Potato mě se to čte dobře, protože mi hodně vyhovuje i styl psaní. Beru to napůl jako čtení knížky.
Já jsem si vždy myslela, že CNN je marná jenom tady. Tak je, no. ![]()

Koupila jsem na Alze nahradni díly na vysavač a lepidlo. Přišlo mi poděkování za nákup s tim, že mi příští nakup se slevou ušili na míru. Samý plenky a vlhčené ubrousky. Ne pro dospělé (asi nastesti
)
Koukám na školní jídelníček na zítřek, abych věděla, jestli mám vařit oběd nebo ne...tak asi ne!!! ![]()

Garfie Nechtějí Garfíci vyfotit?![]()
Isca Oni nesmí mít ve škole mobil, ale nějaký fotky snad budou!!
Isca Tak dnešní ráno přineslo zlepšení! ![]()

Obojí zní slibně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)