13.9. to bude kruté

13.9. to bude kruté

letfenixaco si obleces?![]()
letfenixa aspoň nebude svítit slunce![]()
711990 nič!
letfenixa Tak ve středu žádný krémy s ochranným faktorem, ale rovnou griovací koření. To oblačno dává jistou naději teda.
Takže musíme vykopať hlbšiu jamu v pivnici. A dam si tam aj matrac.
letfenixa au ![]()
letfenixa OK, takže od už 13.9. nic neplánovat.
letfenixa to si vždycky vzpomenu, jak začíná Malevil. ale to bylo asi jen 70 st. a hlavní hrdina to přečkal ve vaně se studenou vodou. tady ovšem budem pomalu se vařící žáby :))
Takže musíme vykopať hlbšiu jamu v pivnici. A dam si tam aj matrac.
Budeš kopat hluboko, prokopeš se do pekla a bude to z bláta do louže, resp. z grilu do kotle![]()
letfenixa půjdeme dobře od kosti ![]()
Neboj, já už tam na tebe budu čekat![]()
Nejen mě, ale i kamarádky v okolí rozesmálo, když jsem jim špitla, že máme malé tajemství a na pár dní pojedeme s XY na Gardu.....akorát, že jsem místo jména svého manžela použila přezdívku manžela kamarádky, která v té chvíli stála vedle mě.
tzaziki Ta se doufám smála nejvíc.
Sweet Potato Ano, ano. Smály jsme se fakt nahlas a dlouho. Už je to pár dní a furt je to živý vtip.Dnes se to připomnělo, když jsem jim říkala, že máme nové kufry a že jsou tři. Ona hned pohotově reagovala, že je to fajn protože manželovi nemusí půjčovat svůj.
Dnes jsem dceři ukazovala, že holky kolem 15 roků nosí velké kalhoty, a krátká trička, takže je odhalené břicho, že jsem to taky tak před čtvrt stoletím nosila a taky mi to slušelo. Udiveně se zeptala, jestli jsem byla taky tak hubená? Byla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.