A já myslela, že geek girls jsou cool xD
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Včera jsem běhala po sídlišti jak cvok a honila dvojhlavce, který si se mnou hrál na schovávanou. Tahala jsem při tom náruč knížek z knihovny, tak jsem to vzdala, když jsem vyzkoušela všechny cesty i necesty, šla do auta odložit knihy a nakoupit do Tesca. A on tam byl!!! Byla jsem z toho tak rozrušená, že jsem zapomněla koupit nejen pečivo, ale i Svatomartinské!![]()
Zde nějaké tipy do budoucna:
A ještě si povzdychnu, že pouhě tři věci ze stopky jsou žalostně málo, zvlášť když i při chůzi skoro každá druhá stávkuje "try again later."![]()
uz vim jsk vypada to "projdu mestem a mam plnej bagl;-)
a mam kabuto!:P
Hezky, kam sis vyrazila?
to je stred brna:-) 10 min salinou a uplne jiny svet;-) ale pokisi nicmoc, toho kabuta jsem chytla zas az skoro doma
Tak girls možná :D.
Období hojnosti skončilo, je tu zas krysoholubí nuda.:-/
tak snad aspoň doplnim ten batoh, furt jsem vybraná do dna.
Jo takle, máme mít "dospělé" koníčky jako nakupování a kafrání nad kafíčkem kdo kde s kým xD
Já už to asi vzdám.
Do práce mám a nosím slušné oblečení. Teď jsem teda na RD, tak to moc nevytáhnu, ale... Jednobarevný dámský kalhoty, kožený boty, svetry, kabáty a podobně.
Jenže jinak... Jsem už velká holka, začaly mi šedivět vlasy :D I když mi do třicítky ještě nějakej ten rok zbývá, tak zhruba od dvaceti mám svou komfortní zónu v těch ujetostech.
Taky mám herní trička (ráda mám to s Butcherem z Diabla), mám Ashovu kšiltovku, a klidně bych nosila čepici s ušima, jako má Finn v Adventure time. Takže nerdovská klasika, pořád k tomu mám to samé - hoodies a conversky nebo glády, kožený sako.
Poslední dvě věci, co jsem si koupila, jsou mikina s logem batmana přes celý prsa, a oranžová mikina ve stylu Dragonballích kombinéz.
Musím říct, že se neoblíkám jako šupák. Nenosím takový ty ajťácký komba typu metalové tričko, vyšoupaný modráky a kecky. A i v tomhle stylu celkem ladím barvy, a tak. Spíš mi ale přijde, že se oblíkám jak odrostlej teenager.
Veřejnost mi sice pořád připomíná, že vypadám mladší, než ve skutečnosti jsem, takže to asi lidi tak nepohoršuje, ale mám z toho trochu krizi, protože jsem na hranici toho, že nosím, co mě baví, ale už si v tom začínám připadat trošku blbě. Zatím si s tím nedělám hlavu, a vím, že můj muž to neřeší, ale nějak se nemůžu rozhodnout, jestli mi víc vadí, že si občas připadám nepatřičně, nebo jestli je pro mě přednější, že se oblíkám do toho, z čeho jsem nadšená.
Myslím, že ti rozumím, fází " v tom, v čem se cítím nejlíp, se zároveň cítím nepatřičně," jsem si prošla nejednou. Závidím těm, co tohle nikdy neřešili.
Koníčky jsem na mysli neměla, tam žádný dojem nepatřičnosti nemám :-), spíš to, o čem píše Dammy. Čili oblečení. Vlasy mi teda zatím nešediví a ale to, na co mi táhne, není třicítka, alebrž ta dekáda hned za ní.
A spolu s tím se dostavuje pocit, že dosavadní kombo džíny, tričko, martensky a mikina s kapucou a logem Warcraftu už nemusí být úplně to pravý, že by to chtělo se trochu nad tím zamyslet, čímž nemyslím rovnou přeskočit do kostýmu, ale aspoň to něčím vyvážit, třeba kvalitou těch neutrálních doprovodných kousků oblečení nebo nějakou přece jen promyšlenější kombinací.
A nemyslím si, že to nejde, jde, a občas někoho takovýho vidím, jenže to chce trochu skill, který se nenabere teda aspoň já jsem ho nenabrala, nošením těch džínů a triček, a taky ochotu tomu věnovat nějakej volnej čas, kterýho je mi zase líto, protože ho potřebuji na ty koníčky :-D.
Prozatim bych vymenila dziny za upletovou pouzdrovku, triko zakasala do ni a neresila bych to zas nejakou dobu. To neni tak strasny (jinak moje nejoblibenejsi pouzdrovka -do pasu a po kolena - je z F&Fza par kacek a je neznicitelna, uz prezila takovy veci! )
Bych se z toho šedivění vztekla. Mám kamaráda, který měl plnovous v patnácti a pleš v jednadvaceti (bez legrace), neznám nikoho, kdo by šedivěl tak brzy, jako já. No, tak se začnu barvit asi, no.
Taky mě napadlo trochu to nějak pozvednout, ale nejsem na to asi zas tak chytrá :D Co se týče koníčků, tam si výčitky vůbec nedělám.
Když jsem u koníčků, mám tam taky problém ne s časem, ale s penězma. Potřebovala bych do šatníku vrazit tak dvacet tisíc, ale kdybych je měla v ruce, pravděpodobně za ně koupím 3D tiskárnu. Dělám totiž repliku plazmovky z Fallouta.
Ok, ne pravděpodobně, zcela jistě bych je utratila za 3D tiskárnu.
http://shop.prusa3d.com/en/3d-printers/59-original-prusa-i3-mk2-kit.html
osobně si teda myslim, že je dobrý vrazit peníze do kadeřníka, bot a tašky nebo batohu. A aspoň trochu se malovat.
S tou pouzdrovkou to nevidím tak nezbytně, ale myslím, že ten puberťáckej dojem dost vytváří mikina, klasická klokanka s kapucou zvlášť.
Jedna moje kamarádka šediví od dvaceti, na druhou stranu chlapi s tou hodně časnou pleší to mají myslím těžší, nepotěší samozřejmě ani jedno, ale jak známo, jsou o dost horší věci...
Peníze samozřejmě taky hrajou roli, výhoda u tý 3D tiskárny je, že její pořízení by asi získalo vřelejší odezvu u partnera, než kdyby tatéž bylo třeba investovat do kabelky, což si třeba za sebe neumím moc představit :-). Výroba té repliky zní zajímavě, nechcete to trochu rozvést? :-)
Solathis Zkoušet úpletovou pouzdrovku by mě nenapadlo, jestli kolem nějaké půjdu, dám jí šanci.
Potrefenáhusa S tím malováním, botami a nějakou rozumnou taškou máte samozřejmě pravdu, něaký rozumný batoh, který pojme laptop a zároveň se bude hodit ke kabátu (jde to vůbec? :-), už mám v plánu delší dobu.
Batoh ke kabátu myslim nosi minimálně jedna peklomaniačka. Myslím, že se bavily o značce Hershel (? Jak se to pise?)
Jedna moje bývalá spolužačka měla první šediny už ve druháku na gymplu, takže tak zlé to zas není. Navíc má přirozeně černé vlasy, tam to bylo vidět opravdu hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)