Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 12:33
Reakce na Morrigan:

- speciálně pro tebe, jinak ty grafický emotikony moc nemusím :-)

Jinak koukám na vedlejší počítač, jak se hraje Dishonored 2, a musím říct, že jak tenhle typ her moc nemusím, tak to vypadá výborně. Přemýšlím, že si napíšu ježíškovi, mikulášovi nebo tomu, kdo dává dárky o narozeninách o nějaký herní dárek. Taky vás, když se díváte, jak někdo hraje nebo se jen bavíte o hrách, přepadne herní nálada? Mě totiž skoro vždycky.

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 14:19
Reakce na Morrigan:

jsem se teda na to šla taky podívat..ale nikdy jsem to nehrála - čím se liší Tamriel Unlimited a Gold Edition?

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 14:20
Reakce na Zina:

Děkuji za emoticon xD Já se ráda dívám na určité hráče. Možná mi nejde ani o tu hru (tedy nesmí to být úplně hra, která mě vůbec nezajímá), ale baví mě hlavně ty komentáře. Takle mě třeba bavil dopefish a kelly popp (i když ta teď hraje spíše "holčičí" hry, ale její GTA V mě velice bavilo). Prostě mi ani nejde o to, aby to byl nějaký mistr v GTA, ale musít být aspoň legrace xD

Co se týká herní nálady, tak se to mě hodně střídá. Jednou se nadchnu pro MMORPG, za měsíc mě to přejde, pak dalších pár týdnu nemám náladu na nic a pak si třeba stavím domečky v Sims xD

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 15:08
Reakce na SunEclipse:

Taky jsem to hledala a ta Gold edition má navíc toto: "TESO Gold Edition will feature the core game content, along with the Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, and Dark Brotherhood DLC expansions. These introduce new quests, abilities, and locations. Additionally, it will contain a Palomino horse mount."

A jelikož jsem velký fanoušek Dark Brotherhood tak to chci xD

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 15:16
Reakce na Morrigan:

nabízejí zrovna i vyzkoušení zdarma, tak už stahuju...jen teda 63 GB je docela pálka

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 15:35
Reakce na moora:

Vypadá to, že onixové se odstěhovali.:-( Místo nich tu vyskakuj jeden sandshrew za druhým. Tak je chytám a mučánkuju.

Stáhla jsem si IV kalkulátor, dozvěděla jsem se, že můj slowbro má 100%, jupí, zato jeden ze snorlaxů ubohých 8,9! Akorát úplně netuším, k čemu je mi tato informace vlastně dobrá.

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 15:55
Reakce na SunEclipse:

Tak pa řekni, jaké to je. Já to asi koupím do toho 23. listopadu, ale hrát to budu až později, až nebudu mít tolik věcí do školy. Jsem totiž zodpovědný student xD

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 16:20
Reakce na Zina:

tak jsem se dnes zadívala na tvou ikonku a něco mi bliklo v mozku...jo! je to on - ohnivý elementál ze Shakes and Fidget :D

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:30
Reakce na Sweet Potato:

hm, sandshrey taky potřebuju. akorát že mám celej příští tejden rozplánovanej po minutách a chybí mi asi tak 10 hodin...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:44
Reakce na Morrigan:

ja som sa na eso pred rokmi tesila ale nakoniec som enkupila. hral to len manzel a spokojny nebol pretoze tam mali bugy, chyby a kaslali na opravu. a servis na komunikaciu a riesenie problemov bol rovnaky ako na webe ktory netreba menovat

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:32
Reakce na eless:

Takto to bývá u každé novější online hry. Z mé zkušenosti to ale časem zlepší xD Zatím jsem žádné velké stížnosti neviděla i když je mi jasné, že žádná hra není dokonalá. Zajímá mne zejména celý svět Tamriel, protože ve Skyrimu jsem byla naštvaná, když jsem se dozvěděla, že se nedá jít do ostatních částí říše xD

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:48
Reakce na Morrigan:

Tak bohužel neřeknu,  hodinu se to stahovalo, a po instalaci mi ta potovora při logování vždycky spadla. :/ Tak jsem to zas odinstalovala, pátrat, co je špatně, se mi nechtělo.

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:58
Reakce na SunEclipse:

Tak pak bud informovat já, ale možná až za pár dní xD

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 20:46
Reakce na Sweet Potato:

jestli jsem to dobře pochopila, tak potvůrka s maximálním IV může dosáhnout maximální úrovně CP, která je u toho konkrétního druhu možná http://pokemongohub.net/pokemon-go-max-cp-per-level-chart/ takže tak zjistíš, jestli má cenu do něj vrážet stardust a snažit se ho vylepšit. 

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 11:57
Reakce na Morrigan:

Já jsem sledování gameplay sama nějak nepropadla, spíš mě naladí, když koukám někomu přes rameno v reálu. Ale pravda je, že v tom jel jeden čas spolubydlící a občas jsem u něj něco zkoukla a bylo to dobrý. S těmi hrami, co hraju sama, se to u mě taky střídá, ale mám o dost užší záběr, vlastně jen MMORPG, RPG a sem tam adventura. Bohužel ten čas na to fakt moc není a roli hraje i to, že už nevydržím hrát do 3 rána ani o víkendu, což se mi dřív docela úspěšně dařilo.

SunEclipse no je to tak, jeden čas jsem SF dost hrála a pro tu grafiku mám trochu slabost :-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 16:24

Od středy další pokyšáckej event! Stardust mi docela přijde vhod. :)

Starting November 23rd and going through November 30th, we will double the amount of XP and Stardust you receive when completing in-game actions. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 16:29
Reakce na Karoleena:

Jupí! Už jsem nedoufala. Už tu mám na sysleno plno breberek na evolve, pořád vyčkávám, tak jsem ráda, že jsem vydržela.

Dnes jsem v tom příšerném počasí k velkému pobavení místních somráků běhala po Karláku jak magor a hledala, kdeže je to kabutí hnízdo. Když už jsem to vzdala, zakopla jsem o něj, byli tam čtyři.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 19:01
Reakce na Karoleena:

Ještě mne napadlo - myslíš, že ten dvojnásobek exp bude platit i na lucky egg? To by stálo za investici.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 21:38

A co říkáte na tohle:

http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/cp_update/

Sice jsem to úplně nepochopila, ale cp některých pokyšů teď vypadá impozantně.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 21:43
Reakce na Sweet Potato:

já to nejdřív četla a pak se kouknu a zničehož nic mám místo jednoho 2tis+ pět takových:-O nepochopila jsem to teda ani náhodou, no ale proč ne:-)