Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 10:03
Reakce na Zina:

To je dobře :D

No, já se o veganství nijak nezajímám, hodnotila jsem to čistě z hlediska chuti, a musím říct, že jejich tortilly a grilovaná kukuřice byly naprosto výborné a vůbec mi v nich maso nechybělo.

Offline Jean Grey
14 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:49

Dneska mne pobavila tato reklama:

https://www.youtube.com/watch?v=JL7rCwUYUvQ

Offline williw
17 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 07:47

kamarát pracuje pre Pixel federation, ktorí v utorok v rámci Greenlight na Streame ukázali novú hru Galactic Junk League. Veľmi im fandím, dúfam, že budú úspešní. Je to tu http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=800151282 a ak by ste sa rozhodli kliknúť áno, bolo by to úžasné :)

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:04
Reakce na williw:

Vypadá to dobře, tak jsem to klikla :)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 11:44
Reakce na Sweet Potato:

Uuuuž?! Dyť já ještě zdaleka nemám pochytanou ani první! 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:01
Reakce na Karoleena:

Ber to s rezervou, "zaručené" informace se objevují všelijaké. Zřejmě už má dost lidí posbíráno (já ani náhodou), takže přání otcem myšlenky. Ale asi by si s tím niantic pospíšit měl, jinak to pro spoustu lidí ztratí smysl.

Offline williw
17 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:33
Reakce na Dammy:

tak super :) dakujem za nich. ja som ich velky fanda

ja uz som teda myslela, ze to maju davno hotove a vonku, ohlasovali to davnejsie niekde v USA, ale asi to trva dlhsie ako v mojej predstave. sama som zvedava, ako to cele vypali

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:14
Reakce na Sweet Potato:

Nojono, je pravda, že ne každý trenér je taková lemra jako já. :) Kdybych chodila aspoň trochu cíleně podle mapy, tak bych na tom co do počtu registrovaných pokyšů asi byla mnohem líp a nekňourala teď nad děravým pokédexem. Ale aspoň jsem teď přes event nasyslila horu Onixích candies, ty by se mi do druhé generace zrovna hodily.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 21:48

Pro milovníky luštění, únikovek, her, knížek a taky koček:

http://www.ereading.brainquest.sk/

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 22:36
Reakce na Karoleena:

Onixích? Onixích?! Kde je nějaká spravedlnost?! tady po onixech ani stopy.

Po ošetření kočky jsem se dnes ještě disciplinovaně vykopala na trénink, protože včerejší zásoba pokébalů je opět na 0. Takže jsem jela do Vršovic nábližkou přes Karlák, Pavlák a Vinohrady, zpět dtto :-) s několika výstupy na zbourání gymů, cesta výrazně delší než trénink :-)

Hlásím, že na Karláku se to hemží Kabuty, kdybyste je někdo potřeboval. též jsem tam potkala elektabuzze.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 23:01
Reakce na moora:

Na ten Karlák se někdy chystám, prý tam mají hnízdo, tak jsi mi to potvrdila. A na Folimance mají být vajíčka. Tam budu mít cestu ve středu, tak vyzkouším. Včera jsem dochodila na evolve to 50.candy na magnemita. Na onixe musíš  na kopec, pořád se tu objevuje, zkusím vysledovat kdy napíšu ti přesné místo.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:50
Reakce na Sweet Potato:

a já už mám toho vyvinutýho kapra, heč :-)

dochodila jsem growlitha, teď taky chodím s magnemitem, ještě 2 candy chybí. a pak je na řadě koffing (já se ty jména snad nakonec naučím)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 09:11
Reakce na moora:

Gratuluju. Kapra budu mít leda na Vánoce. Smaženého.:-/

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 11:08
Reakce na moora:

No jo, to bylo nějaký štěstí, celej minulej týden se mi Onixové a Magnemiti spawnovali doma přímo pod nohama, tak jsem se zásobila. :)

Zato ohniví pokyši mě trápí, Growlithy jsem teda taky během minulého týdne najednou chytla asi tři za sebou, ale ani jeden nestál za řeč. Charmandera jsem za celou hru potkala jednou, Vulpix totéž, ty budu asi fakt muset vychodit. Dokonce i ohnivou medaili ještě nemám, jsem na 9 z 10! :D

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:44

dnes jsem v gymu bojovala s alzheimerem. vyběhla jsem k nejbližšímu pokestopu pro denní bonus, v domácím oblečku, tepláky narvaný do kozaček... a hned vedle je gym, za 2 hoďky můžu vybírat, tak tam rovnou jednoho svýho šoupnu, že jo. tak to pracně o ty 2000 zvednu a nic, pokemon přidat nejde. bodejť by šel, když jeden z těch vaporeonů, co tam do něj už čtvrthodiny buším, je můj... jsem ho tam dávala včera...

tak v gymu u kapličky je volný místo, kdybyste někdo modrý měl zájem :-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:05
Reakce na moora:

Hehe, úplně tě tam vidím! 

Já jsem před třema hodinama v největším slejváku naháněla Kabuty v Lužánkách (zaplaťpánbu za vodotěsnej telefon), ulovila jsem dva a stihla se i narvat do dvou gymů, ale vydržela jsem tam sotva hodinu. A to jsem si říkala, že v takovým počasí nikdo ven nepoleze (kromě pejskařů a mě ovšem). No nic, druhý kolo až půjdu večer do kina. :)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 17:42

Jo a ještě možná užitečné info - jak jsem tu doporučovala herní trika z Jinx.com, tak jsem právě objevila promokód GETJ!NXED na poštovné zdarma (včetně mezinárodního). Kód platí do 30. listopadu. :)

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 10:55

Tak abyste věděli, tak si jdu koupit The Elder Scrolls Online, aby ti vývojáři neumřeli hlady xD No...a taky protože na Steamu mají slevu 50% xD

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 11:49
Reakce na moora: