zalezi jestli do nej chces nacpat haldu stardustu nebo ne. esi ne tak bud nechat horsiho s vysokym cp nebo vyckat az bude jinej s lepsi konstelaci. pro boj by udajne nemelo hodnoceni mit zadnej vyznam, jen cp+utoky (kterym ja teda vubec nerozumim)
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Ditto je ve hře! Může být zamaskovaný za jakoukoli myš, holuba, cokoli.
jsem si to musela vyguglit :-) a mas ho?
a koupis si lucky egg? vaham, mam na 2, ale lakomy barce je trochu lito vyhodit tolik penez, kdyz by mohla za chvili rozsirit pokedex
a mam obetovat a vyvinout spoustu nasyslenejch eevee, ktery si syslim na 2. generaci?
mně to dneska vůbec nefunguje, nahraje se mapa, ale žádné gymy, žádné pokéstopy, žádní pokémoni...ani po restartu :-(
Svět se hroutí, včera to byl Google a Youtube, dneska Pokemon Go xD
Já teda frčím normálně, vyžrala jsem si to akorát včera, kdy jsem se kvůli tomu googlovýpadku nemohla lognout, dneska už od rána bez problémů...
potlapkavam. asi to chce zkouset, az se to chytne. rano jsem to musela taky 2x restartovat, ted mi to zatim bezi
a jde restarrtovat jenom ta aplikace (to jsem neobjevila), nebo to musím vzít s celým telefonem?
určitě se vyplatí teď evolvovat všechno co máš. za ty XP to stojí, a eve na další generaci pak nachytáš. nebo si teď nech 50 candy do zásoby, to by mělo stačit.
co je další generace eeve?
ja jenom slehnu vzdycky tu aplikaci, pripadne spustim jeste cleaner, aby pozaviral vsechno, kdyby neco viselo na pozadi, ja jsem lama, moc se v tom telefonu nevyznam.
Nova generace eevee: v 2. generaci pokemonu, kterou slibujou spustit 7.12. by mel mit eevee dalsi 2 moznosti pri vyvoji. i nekteri dalsi pokemoni budou mit novy vyvoj
veverky nevim ty si asi necham, ale 2x2xexpy za evolve hodlam rozhodne vyuzit:-)
akorat prasule mam zatim ani ne na jedno vajco, snad to stihnu:-/ vcera se mi poprve za celou hru povedlo zustat ve dvou gymech do druhyho dne:-O ale tesne nez to spadlo uz me vysoupli:-(
doufam, ze bude neco hezkyho z mr. mime, u nas se tak premnozili ze mam asi 200 candy
aha, díky. To se asi nevyplatí čekat, za tu dobu jich ještě člověk nachytá.....
hm, asi jo. asi si koupim jedno vejce a udelam pulhodinku evolve. a uvidim, jestli pred koncem eventu budu mit dost nasysleno na jeste jedno kolo.
Určitě evolvuj.
Střílím po všem, co se hýbe, míče docházejí, Ditto zatím nikde.
Po Folimance se opravdu válejí kopy vajec, hlavně u dětského hřiště.
a mně to furt nefunguje :-(
Přečetla jsem si teď několik stran té pokémoní diskuze a musím přiznat, že mě fakt bavíte. Ta hra mě naprosto fascinuje :-D
a jedou ti mapy?
mapu mi to načte, ale neobjeví se žádný pokéstopy, gymy, pokémoni, nic...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)