Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:59
Reakce na Sweet Potato:

Stěhováci vypadají zajímavě, ale ty si asi nechám do zásoby na příští rok.

Z Prahy nejsem, ale o obchodu v Rokoku vím, děkuji.

Já chci ještě Ježit každému nějaké hlavolamy od Mindoku. Už máme doma Archu a ta má úspěch.

quebrada Nejsou to zrovna technické knihy, ale co takhle Viking Vik nebo Tappi? Jinak Sodomku můžu vřele doporučit. Máme je všechny a až ve svých třiceti a víc letech můžu říct, že konečně vím, jak to, že letadla nespadnou.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:15
Reakce na moora:

Mně hlavně přijde úžasné, že ji zvou kluci! A nejen, že zvou zrovna JI, ale že vůbec v jejich třídě v tomhle věku kamarádí i kluci s holkama (některýma) a naopak. Pamatuju, že u nás už to v jejich věku byly totálně oddělené světy a u starší se to taky začínalo dost hnusně štěpit. Snad to ještě chvíli vydrží!

žluťásek 

Viď. Teď se slaví na Laser games a v jumpparcích, no. Ale zatím jsem nevyměkla. A Oslava s bojovkovým hledáním surovin na kotlíkovou bramboračku měla taky úspěch.

Offline žluťásek
8599 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:22
Reakce na Sweet Potato:

Já už jsem asi fakt stará, my jsme se mohly radostí zbláznit, když nám rodiče dovolili udělal oslavu doma pro pár spolužaček a koupili k té příležitosti dvě lahve coly, pytlík brambůrek a křupky :-) 

Ještě byste mohli slavit na nějaké únikovce, to by mohla být zábava i pro rodiče, na rozdíl od těch jumpparků nebo co :-) 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:30
Reakce na žluťásek:

Náhodou, když jsem byla poprvé na lasergames, mohli si to vyzkoušet i rodiče, a to by ses divila, jak se některé (samozřejmě jinak naprosto nemilitantní!) maminky v kostýmku s ďábelským svitem v očích plížily a škodolibě střílely ze zálohy!

Dětskou únikovku dostala k narozeninám má DSD, dobré to bylo. Jenže to je pro pár dětí, takže ty, co mají potřebu pozvat málem celou třídu, by to neuspokojilo. 

Co si budeme povídat, akce někde je prostě jednodušší, než si pustit hejno dětí domů. Ale když se takhle tři kamarádi (a hlavně jejich rodiče) domluví, není to tak špatné řešení. I vzhledem k ročnímu období a počasí.

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:30
Reakce na Sweet Potato:

Náhodou, když jsem byla poprvé na lasergames, mohli si to vyzkoušet i rodiče, a to by ses divila, jak se některé (samozřejmě jinak naprosto nemilitantní!) maminky v kostýmku s ďábelským svitem v očích plížily a škodolibě střílely ze zálohy!

Dětskou únikovku dostala k narozeninám má DSD, dobré to bylo. Jenže to je pro pár dětí, takže ty, co mají potřebu pozvat málem celou třídu, by to neuspokojilo. 

Co si budeme povídat, akce někde je prostě jednodušší, než si pustit hejno dětí domů. Ale když se takhle tři kamarádi (a hlavně jejich rodiče) domluví, není to tak špatné řešení. I vzhledem k ročnímu období a počasí.

Na lasergame jsme byli několikrát v menší hale, stejně jako na paintballu v hale (bez barev, jen s gumovými projektily). Člověku to celkem připomene, jak vůbec nemá fyzičku :D

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:33
Reakce na žluťásek:

Pcha, stará jsem asi já, nás vůbec nenapadlo, že by nám na oslavu mohli přijít kamarádi, ani nevím o nikomu, komu by rodiče dětskou oslavu (rozuměj s dětskými hosty) dělali. Jezdila teda babička a dostali jsme dort, což bylo obojí dobrý, takže si nestěžuji :-).

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:34

Jo, a chybí mi tu Eden_Prime :-(.

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:34

Jinak teda, doporučuju i outdoorové laser game (teď na to teda není počasí) - my to hráli s "replikami" skutečných zbraní - na výběr sniperka nebo nějaká útočná puška - zbraně měly reálnou váhu, a upravenou - tj. lišící se přesnost a dostřel. Čidla jsme měli na hlavách a na trupu. Hráli jsme v lesíku.

Tělo mě bolelo naprosto strašně, byl to hroznej tělocvik. A nikdy s sebou neberte nikoho, kdo má pár let vojenského výcviku, protože pak si nezahrajete :)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:35
Reakce na Zina:

Nejen tobě.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 11:37
Reakce na Dammy:

Kamarádi propadli airsoftu. Od té doby na různé lasergames a painbally koukají dost spatra. Výzbroj a výstroj mají úžasnou.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 12:20
Reakce na Zina:

Jo, a chybí mi tu Eden_Prime :-(.

jo, nam taky, uz dlouho. doufam, ze je v poradku

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 12:25
Reakce na moora:

Taky si na Eden občas vzpomenu, už jsem jí dokonce stalkovala profil, jestli třeba aspoň v tichosti nečte, ale nic, vůbec sem nechodí. :(

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:02
Reakce na žluťásek:

Děkuji velice, podívám se, něco určitě vyberu :)

brrr Také děkuji!

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:31
Reakce na moora:

Taky doufám, že je v pořádku, třeba někde cestuje.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 17:11
Reakce na moora:

Tak ten Němec, co nám doma pořád schovavá věci, už v gymu zabojoval i se mnou. Přišla jsem, viděla jsem, zvítězila jsem...a zapomněla vybrat výhru. Když mi to po necelých deseti minutách došlo, už nebylo co vybírat.

A po včerejší úpravě jsem zcela bez stardustu.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 17:23

Podařilo se mi vecpat do waiting listu na to zpropadený všudevyprodaný Nintendo (kterej už je btw taky plnej), slibujou dodání 5. prosince, prosímprosím ať to fakt přijde!! 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 17:46
Reakce na brrr:

já mám ráda takový ty hry pro jednoho smartgames, i to měli hodně rádi děti kamarádů, ale myslím, že i starší obludka je na to ještě docela malá.

I když koukám, že jsou od Mindoku, tak to jsou asi ty, o kterých píšeš?

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 17:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, to je ona. Akorát teď už budu potřebovat tak 7 plus ty pro menší děti jsou prý lehké (já je teda nedávám).

Máme tuhle:  a ještě něco u sestřenice.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 18:18
Reakce na brrr:

Ty jsou super. Ve školce nejvíc frčeli Piráti a Safari.

Já mám tuhle: