Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:04
Reakce na Sweet Potato:

O Pirátech uvažuju a mladšímu snad tohle (jsou tam dinosauři a to je zásadní):

Anebo Tři prasátka?? Nevím, brala bych všechno. Ony obludy mají po vánocích i narozeniny, takže už přemýšlím nad obojím.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:03

doufám, že ten pokemoní event zejtra bude, mám pokedex narvanej po strop a to jsem ho už jednou rozšiřovala. a stěžuju si, že bych v něm potřebovala trochu udělat leteckej den a hra je furt kouslá....

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:20
Reakce na moora:

Určitě bude. Ale to kousání je blbé, stěžují si na to i lidi na fb, že po té aktualizaci se to pořád seká. Mně naštěstí zatím ne.  Co šlo, poslala jsem profesorovi na masokostní moučku, ať mám trochu místa.

Zítra budu na Folimance, cestou doufám doplním míče, tak zjistím, jak je to tam s těmi exeggcuty. Pak asi koupím lucky egg a spustím to. Nebo koupit další inkubátor? Na obojí nemám.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:27
Reakce na moora:

no mně se do pokémonů nejde přihlásit, asi jak má google výpadek....taky tam mám narváno...

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:28
Reakce na Sweet Potato:

no, mně se to před cca 2 hodinama kouslo tak, že to od tý doby vůbec nespustím

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:30
Reakce na brrr:

je to teda trochu mimo, ale možná by se vám taky hodily vykrajovátka na perníčky, co jsem nedávno koupila na Amazonu, dneska jsem je nesla půjčit kolegyni

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:32
Reakce na moora:

jj, mně právě taky, a pak mi to hlásilo problém s přihlášením, tak myslím, že je to tím výpadkem googlu

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:33
Reakce na Potrefenáhusa:

no, to máš asi pravdu!

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:36
Reakce na moora:

ja jsem v tyhle fázi totiž....

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:38
Reakce na brrr:

ta první hra, jak dávala Sweet Potato s těma eskymákama, mi přišla pro předškoláka fakt těžká, tu jsem hrála, i když má různý obtížnosti, to je pravda. Ale jaks dávala ty s dinosaurama, ta mi přijde perfektní

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:43
Reakce na Potrefenáhusa:

jj, mně právě taky, a pak mi to hlásilo problém s přihlášením, tak myslím, že je to tím výpadkem googlu

haha teď mi nejde otevřít ani ten odkaz:-)

jinak teda FB fachčí, takže asi pokiši nejedou jen těm co jsou přihlášení přes google účet? nebo -

nojo jasně, nejedou ani google maps

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:55

jinak jsem dnes měla výlet krč-anděl-radlická-zličín a zpátky, abych nemusela do metra, jsem zvolila okružní jízdu 180 přes vypich, kde jsem chtěla pokračovat spanilou jízdou 22 a doplnit pokebaly, nicméně nakonec jsem v řepích vyměkla a vzala to 10 dolů z kopce, na palackýho vyměkla podruhý (protože 2 tašky s hlavolamama pro psy a pod paží krabice s věšákem) a vzdala pokračování palackého-pavlák-mírák-flora-mírák-pavlák-palackého a zalomila to směr domů. což jsem dobře udělala, protože jsem akorát pod vyšehradskou skálou chytla ryhorna (byli tam 2 a ještě vulpix, ale tramvaj nepřibrzdila mrcha) a vzápětí vypadl ten google.

na radlický jsem vytloukla 2 gymy, taktéž jeden na zličíně a musím říct, že mi to hodnocení (appraise) přijde volajaké čudné. můj gyarados byl oceněn jako wonder (80% a více) a v soubojích dostával pěkně na budku. a gengar, nad kterým ta moje hodnotící baba zvrací (tj. má pod 50%), zmydlil snorlaxe s 2800 CP.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Nejen pro předškoláka. Vždy, když to vytáhnu po nějaké době, jsem úplně zoufalá. Koupila jsem si k tomu i rozšíření, tuleně, který může být ve vodě i na kře. 

Hlásím, že mně pokyši zatím jdou, i když jsem přihlášená přes google. Tak doufám, že se vám to rychle umoudří.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:07
Reakce na moora:

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Frisingflames.cz%2Flury-na-kampe-23-11-2016%2F&h=1AQG6KQjEAQGz4INgjglVOu6Hs2kpbGqqlN0g6rL_6m5ajg&enc=AZPQiLZMpGGEUgttLmrxki8w3_Lyw3tUCeMCl8qPMnK-M7KGfSrUwfDhjpAwiGeADdi-yYXPZauOSXWsOkkc7KedGV3xq47IwobX6Ors7MvkwcFSu29PnLua9OjXtkYV0joMsQJXyVp7RWQz0XiD7C9f0zeHVKJmAWXODzisNFouKEGmgPtZVsxsiMBWMrAf0e4&s=1Ono asi dost záleží koho postavíš proti komu, i kdo brání a kdo útočí, někteří to mají strašně zmáknutí. Je to úplná věda. Nějaké články o nej obráncích, nej útočnících jsou třeba na webu risingflame?risingflames? (Dělají i ty lure akce, třeba zítra a pozítří od čtyř na Kampě.) No, já ani nevím, jak navolit jinou šestku než tu přednastavenou. Takže asi tak.

šiš, ta dlouhá hrůza měl být odkaz na ty risingflames.cz.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:28
Reakce na Sweet Potato:

Ach jo, zejtra fakt musím na trénink, v neděli jsou závody...

Hele, kdo tomu rozumite: když mám pokemona s hodne nízkým ČP a dobrým hodnocením a naopak vysokým CP a blbým hodnocením, ktery ho si nechat?

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:44
Reakce na moora:

Radlická - hlavolamy pro psy- rebeldog?

pokémonům na týhle urovni bohužel nerozumím vůbec

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Tys tu dávala onehda odkaz na nějaké české formičky a tam byl Darth Wader a ten je ještě lepší než dinouši, takže my letos přejdem na stranu temna. :-)

K hlavolamům...my potřebujeme sehnat něco těžkého, jinak to je nanic.

Offline žluťásek
8599 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:54
Reakce na brrr:

Když děti zvládají i těžké hlavolamy, tak by se vám doma mohl líbit Kaleidoskop. Taková moc pěkná logická  hra, kde pomocí dílků vytváříte různobarevná hnízda a snažíte se nahrabat co nejvíc bodů rovnoměrně od všech barev, případně to ještě kazit soupeřům. Dá se hrát i v jednom, nejvíc se mi líbí ve dvou nebo ve třech, je až pro čtyři hráče.

http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/kaleidoskop-437/

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Jj, rebeldog. máme v historicky krátké době nekolikero svátků a narozenin...

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:06
Reakce na Sweet Potato:

Jinou šestku navolis tak, ze klepnes na pokemona, ktery ho chceš vymenit