Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 10:01
Reakce na Sweet Potato:

moora Také prosím o zkušenosti s rukavicema. Zatím jsem vyzkoušela dvoje, jedny přestaly fungovat hned první den, druhé fungují asi týden, ale stále míň spolehlivě..

Má smysl připlácet víc, nebo časem umřou každé rukavice?

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 10:05
Reakce na Sweet Potato:

já jsem taky naštěstí evolvovala, co šlo

jinak přiznávám, že mě to teď taky moc nebaví, z pokestopů padají jeden až dva bally a skoro na všechny pokémony jsou potřeba snad minimálně čtyři, takže věčně chodím bez míčků a frustrujou mě objevující se pokémoni, které nemůžu chytat.

Nacpat se do vlastního gymu je práce minimálně na 20 minut - to fakt někoho baví stát na ulici a mačkat displej jako tydýt?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 10:14
Reakce na Potrefenáhusa:

To navyšování je fakt opruz. Smysl asi to má jedině, když jde partička. Já včera bojovala z hospody, to nebylo špatné. Ovšem když bylo vybojováno, zazlobila GPS, já byla najednou moc daleko a musela na mráz. Kamarádi se mi smáli, tak jsem jim za trest pořídila několik fotografií s pokyšem na hlavě nebo v talíři.

Ještě, že ten event skončil, můžu v klidu zvolnit. Včera jsem se zásobila miči na Václaváku, ale taky mi přijde, že jsou brebery čím dál divočejší. Hlavně ti nejobyčejnější. Červeného onixe jsem chytila jedním pokěbolem a holubi a červi jsou jak vzteklí. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 10:28
Reakce na Sweet Potato:

já v tom taky nevidím moc velkou souvislost, někdy člověk chytne červenýho jedním hodem obyčejného ballu, někdy i zelenej holub uteče 5x...

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:05

Sweet Potato Potrefenáhusa 

navyšování vlastního gymu jsem vzdala (hraju sama, resp. s dítkem, ale pouze s jedním účtem). zatímco cizí gym rozbouchám velmi lehce, i když jsou tam silní pokyši.

mám už skoro plný pokédex, včera jsem chytila další žvejku, byla převlečená za krysu.

jo a nakoupila jsem větší batoh a mám nasysleno asi 70 žlutejch koulí, heč! :-)

a pekelně mě štve, že už nefunguje přejmenování Eevee před evolvem. chtěla jsem silného Flareona a prd, vylezl Jolteon a pak Valporeon. ani restart hry nepomohl, nevím, co je blbě.

toť můj hrací report... :-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:12
Reakce na Pavlena:

Oni někde psali, že to funguje jen jednou. Někdo radil, znovu přihlásit, ale nevím. Mně se teď sice podařilo dostat za Sparkyho, co jsem chtěla, ale asi náhoda.

Offline Laceerta
13 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:15
Reakce na Pavlena:

Ovlivnit evolv Eevee jde pouze poprvé. Pak je to náhodný.

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:47

Laceerta Sweet Potato A sooo, tak uz to chapu! Diky za info.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 13:45
Reakce na Pavlena:

s ditkem na jednom uctu je to skoda, ale furt to mas lepsi nez ja, mne se ditko dalo ke konkurenci!;-))

a rukavky uz mi taky prestavaji fungovat:-(

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 15:55

rukavice: mam je od vcera, zatim fungujou :-) akorat mam kratky prsty, takze i kdyz jsem vzala mensi, jsou mi dlouhy. jako bez rukavic je to samozrejme lepsi, ale ruce zase zebou teda fest

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 16:06

jinak mi to taky prijde obcas zmateny: mam nekolik pokemonu s dobrym hodnocenim ( vic nez 80%) a pri tom maji uplne blby utoky...

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 17:11

The final countdown! Chybí mi posledních deset kapřích candies. (A pak si vykrmím nějakou chcíplotinu...)

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 21:07
Reakce na Sweet Potato:

mně ty pokémoni dneska už od rána nefungujou, zas se mi nenačítá nic do mapy :-(

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 21:12
Reakce na Potrefenáhusa:

V posledních dnech se mi to stává dobře desetkrát za den. Musím to několikrát "smáznout" a znovu otevřít, než se to chytne. Prý je to před nějakým velkým updatem.

K těm gymům: v tramvaji u Karláku jsem viděla, že je tam žlutý lvl5. Chtělo to 2000bodů. Mám vystoupit? Nemám? Zima zvítézila. Než jsme odjeli ze zastávky, koukám, že se tam bojuje. Ani ne za deset vteřin měl o 1000 miň. Ještě, že jsem nevystoupila.

Offline žluťásek
8599 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 21:38

Ta dotyková vrstva na těch rukavicích se postupem času nějak opírá a odírá nebo co?? To měl bejt další můj supr čupr dárek, nečekaný a geniální. Nejdřív merino fusekle, teď rukavice, co přijde příště? (Ještě mám v zásobě termotriko, na tom se toho snad už moc zkazit nedá). Ještě že jsem už koupila aspoň tu lahev

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:46

Dnes poslední lov na folimance a mam exepalmu se solarbeamem. a už hlida gym u kaplicky, vidím na něj z postele.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 07:43

Jeje, uz jste videli dnesni pokemoni novinky? asi dneska prijdu pozde domu :-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 07:52
Reakce na moora:

Já některé ty pokéstopy ani neidentifikovala. :-/ Hřiště jako hřiště.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 08:05
Reakce na Sweet Potato:

kdyz si tuknes na ty tlapicky, vyznaci se ti to misto v mape. coz mi teda prijde az moc velka napoveda...

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 08:32
Reakce na moora:

Koukla jsem na to a dle očekávání - 10 nejbližších pokémonů do jednoho na hřbitově. Tak tam se mi po ránu teda nechce :-)).