Bite 6,hydropump 90.
Dnes jsem klusala ke žlutému gymu, najednou zastavilo auto a gym vytlouklo. Ale stihla jsem ho zabrat a zkasírovat odměnu, než se rozkoukali, cha.
Bite 6,hydropump 90.
Dnes jsem klusala ke žlutému gymu, najednou zastavilo auto a gym vytlouklo. Ale stihla jsem ho zabrat a zkasírovat odměnu, než se rozkoukali, cha.
Jak "stihla zabrat než se rozkoukali" ? Vždyť nejde zabrat prázdnej gym, který jsi nevymlátila. Přednostní právo má ten hráč, který gym shodil. Teda po určitou dobu (např. 2 minuty)
Nevím, nad čím špekulovali. Počítala jsem s tím, že počkám, až to obsadí a odjedou, nic se nedělo a najednou to šlo obsadit. Ale ona ta doba hájení asi moc dlouhá nebude, dvě minuty rozhodně ne. Ostatně, onehdy se mi to stalo opačně. Než jsem pokémona uzdravila, někdo mne předběhl.
To se divím! Měla jsem za to, že ta doba je dostatečná právě na to uzrdavení. Ale taky se stává například to, že někdo sedí v úkrytu (třeba v autě) u gymu, vymlátí ho a nechá neobsazený a čeká a oběť :) A hned jak ho někdo obsadí tak ho shodí... Stává se mi to, ale ikdyž vím, že je to léčka, nedokážu projít kolem prázdnýho gymu bez vložení kémona.
Kde mají hezké pokémony v plyši? Dítě by taky ocenilo. Ale nějak se mi nelíbí, nebo nemám důvěru, že budou opravdu vypadat tak, jako na fotkách...
Malý obchůdek na Praze 5 ti hádám nepomůže. Jsou Made in China, pochopitelně. A vypadají jako ti na internetech, rychle vyrobení, levní plyšáci. Vaporeoni a spol se mi moc nelíbili, ale pikachu byl docela roztomilý.
rano se mi vylihla z 5km vajicka:-)

jéééééééééééé
nearby mi byl čert dlužen. včera jsem se vracela stanici pro chancey, (která tam samozřejmě nepočkala), protože jsem nestihla z tramvaje včas vystoupit a dneska dtto pro dragonita, v jedný ruce kytku, v druhý medovník, ve třetí telefon... (ani dragonite nepočkal)
njn. já před chvílí běžela za úúúžasným aerodactylem, on teda počkal... 1900cp, pár malin a greatballů a
pffff byl fuč:-( chtělo se mi normálně brečet:-P
Mne dnes uteklo tohle,doufám se zas brzo objevi
to vidím prvně. a potlapkávám
Zapůjčím dítě, už mi chytlo dva. Já to přitom jinak taky ani nezahlédla.
Taky vás v podobných situacích popadá hamižnost? Ujely mi dva busy a vyplácala jsem spoustu míčů. Odpoledne mi budou chybět.
Lickitung byl mé úplně první vylíhlé vajíčko ve hře. :) Jinak jsem ho za celou dobu viděla v Nearby snad jednou?
mně se tyhle situace dějou zásadně, když nemám žádnej pokéball a ani žádnej pokéstop v dosahu...
A kdž stopka v dosahu umanutě hlásí try again later...
jsem chytla druhý ditto, byl v ikea:-) maskovanej jako krysa
lickitunga jsem tu viděla párkrát na gymu (možná to byl ten samej a dotyčný se chtěl pochlubit:-), jinak vůbec
Dnešní rozsvícené Václavské náměstí a pár rozverných zviřátek.
hezký:-)
Ditto z Ikea mne rozesmál. To by byl moc pěkný plyšák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.