to jo:-) my tam šli cíleně pro jednu věc, východem:P a trochu jsem se teda bála, že nás ušlapou. tak to bylo trochu na odškodněnou:-))
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Nán se po mnoha letech vyviklal takový ten ikeáckdřevěná stolička - dvojschod. Dost mi chybí, ale radši to bez ní vydržím do nového roku. Jenže to zas budou výprodeje![]()
ještě jednou děkuji za tip na sluchátka Audio technica, manžel byl ze zvuku jako u vytržení a říkal, že měl pocit, že jeho původní sluchátka musí být rozbitá, když se k nim vrátil. Jediný problém je, že tenhle typ je mu moc velký a nejde zmenšit. Takže vracíme a bude si muset vybrat jiná. uvidíme ...
Výsledkem včerejší lovecké výpravy je kromě lehké rýmy asi 65 kousků a jeden Charmander s 95%! Což samozřejmě znamená, že bych měla vykrmit jeho, nikoli neduživého 80% Charmaleona, takže jsem vlastně zase na začátku...![]()
no teda! já takovýho nemám! a gratuluju, samozřejmě :-) vykrmit bys ho teda měla
Dík. Prý jsme kvůli bulbíkům propásly snorlaxe. Těch už jsem naštěstí pár potkala, ale být to třeba lapras, pláču.
na václaváku?
Ano. Kolem 16.25 prý vyskočil u jednoho lure.
Nedávno se tu někdo pídil po hře Milostný dopis. Na Zatrolených hrách je zrovna v aukci v anglické verzi, cena zatím mírná, stav velmi dobrý.
Ach jo, máme teď kousek od baráku zas lickitunga, nebo jak se jmenuje, ale už fakt nikam nejdu, se psem už jsem byla...
Za mě dneska dobrý, v rámci nedělního poobědového korza jsem za hoďku nalovila tucet Omanytů a konečně si vyrobila Omastara. A i moje fňukání ohledně nedostatku ohnivých pokémonů bylo vyslyšeno, spawnuje se mi teď doma Vulpix. :)
Myslíte, že ten megaupdate s druhou generací už bude fakt teď ve středu? Jsem napnutá!
to vidím prvně. a potlapkávám
prosimtě co znamená "potlapkávám" ?
soucítím, utěšuju atakpodobně
sama jsem napnutá, jak špagát, ale řekla bych, že spíš ne, by už prosáklo nějaký info, si myslím
Nevím nevím, "zaručené" zprávy teď píšou o čtvrtku. Je to docela psina, zkusmo jsem hodila do vyhledávače po go christmas, weby jsou plné odhadů a dohadů, jak bude christmas event vypadat, někde mají jasno už i o velikonočním:-))
Ale nedočkavá jsem taky.
já dnes toto. trochu chcípáček, ale můj

já dnes ulovila 6. pikaču
mně nějak opouští nadšení... co mi utek ten aerodaktyl (žádnej chcípák, to byl bourák teda:-)) nepotkala jsem nic pořádnýho a chytat holuby mě nebaví:-/ navíc nevím co čekat za překvápko, jestli vůbec něco, v blízké době, tak se mi ani nechce utrácet, evolvovat... už na ty holuby nemám dost místa... no prostě chce to nějakou vzpruhu:-)
Vzpruhu nebo oteplení.
bez ohledu na pocasi, tohle je vopruz:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)