Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:35
Reakce na moora:

Až tak?!   

Ale pokyše, kteří nejsou u stopky, to neukazuje vůbec!

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:19

Ta změna s ukazováním okolních pokémonů mi přijde už moc... To je jak jít do suproše. Hele, u anděla na fasádě je Abra. No a byla tam. Nuda.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:44
Reakce na Pavlena:

Že. Bojovali proti mapám a teď tohle. Já bych takovouhle funkci "zpoplatnila", přidala do hry nějaký předmět, za který by se to na nějaký čas zobrazilo, třeba.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:38

Taky z těch Nearby zatím nejsu kdovíjak nadšená, ale ještě jsem neměla příležitost to pořádně ozkoušet, třeba to bude lepší, než to vypadá (i když spíš ne)... 

No a v úterý večer jsem si ještě pustila vejce a evolvovala, takže jsem ráda, že jsem to stihla před koncem eventu, dvě využitá lucky egg za event jsou pro mě uspokojivý výsledek, pěkně jsem poskočila. :) 

No a před chvílí jsem vylíhla 10km vejce a byl v něm Eevee, to mě teda nepotěšilo. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:42
Reakce na Sweet Potato:

Podle mě to ani není o mapách jako takových, Niantic už za dob Ingressu vehementně bojoval proti jakýmkoli aplikacím třetích stran, které měly sloužit jako doplňkové nástroje ke hře, za některé z nich se i banovalo, přestože jejich funkce nebyla sama o sobě nijak závadná. Většina hráčů z toho bývala dost zpruzená, na schválení portálu se čekalo měsíce, obrana proti botům špatná, ale za používání externí mapy se rozdávaly banány jak na běžícím páse... 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:46
Reakce na Karoleena:

třeba se z něj pak evolvuje něco novýho!!!

(taky mě to vždycky naštve)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:48
Reakce na Karoleena:

Přitom v 10km vejcích už dávno být nemají.:-/

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:53
Reakce na Sweet Potato:

Sakra, a proč zrovna já mám být živoucím důkazem, že to není pravda?! :D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 13:09
Reakce na Karoleena:

Co ksem četla na fb, asi nejsi jediná. Tam se teda ostatní snažili přesvědčit ty nešťastníky, že to muselo být vejce nalezené ještě před změnou. Ale pochybuju, že bys syslila 10km vejce skoro měsíc?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 14:02
Reakce na Sweet Potato:

Hmm hmm, je teda pravda, že jsem ho nedala líhnout hned, páč jsem byla tak na půl cesty k levelu, kde jsem měla dostat za odměnu inkubátor, tak jsem si ho do toho na tři použití chtěla schovat a nevyblokovat si na delší dobu ten neomezenej. Ale určitě to nebyl měsíc teda. :/ 

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 14:49

podle toho, co pisou na rising flames, nejspis se ta nova fce se sightings bude ladit za pochodu, ze prej ninantic ceka na odezvu od hracu a bude podle toho upravovat

Karoleena: me se zas pri lihnuti 5 km vejce sekl telefon a nemam nic... (noveho v batuzku s pokemony, poznam to, protoze si kazdeho chyceneho prejmenovavam podle hodnoceni)

Na druhy lucky vejce jsem byla lakoma :-) jednak si setrim na rozsireni batuzku s pokemony, furt valcim s mistem a druhak pak ve stresu evolvuju vsechno a nestiham u toho uz zadnou strategii. takze druhou vlnu evolve jsem delala pomalu bez vejce

A taky dneska zamigrovala hnizda, takze jeste, ze jsem vcera vybrala posledni varku vajec na folimance, dneska na kavci hory pro dvojhlavce teda bohuzel nejedu, ale na hlavaku jsou pry bulbasauri a ja mam nejaky hadry v zootu, tak se mi to vlastne hodi :-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 16:04

Výlov byl úspěšný! Jubilejní kapřík už se mrská v síti, večer budou rybí hody! Držte palce.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 16:21
Reakce na moora:

Ha, to s tím 5km vejcem se mi taky stalo, ne že by se mi vyloženě sekl telefon, jen se ta animace líhnutí ve hře jakoby zrušila už při tom prvním obrázku s Oh? a pak už nic a ani jsem se nedopídila, co (a jestli vůbec něco) se mi vylíhlo. Ale protože nebyl žádný záznam o vylíhnutí v Journalu, tak počítám, že jsem taky žádného pokyše nedostala. :( 

Lucky egg mi tak vyšly samy od sebe, jedno jsem měla nasyslené už dýl a tak dlouho jsem na něj zapomínala, až mi vydrželo do eventu, no a tím, že jsem ho použila, jsem poskočila na level, kde jsem dostala další. Investovat do něj coiny by se mi asi taky nechtělo, expů bylo dost i tak. 

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 20:02

můj dnešní nejlepší úlovek (bez nearby, prostě jsem ho potkala).

pro pražský: kolem hlavního nádraží jsou bulbasauři, ne nějak moc, ale dá se a v riegraku není pro machopy kam šlápnout

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 21:12
Reakce na moora:

Hezký!

Nad Údolím je teď Dvouhlavec a já tam nemůžu:-(((

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 21:46
Reakce na Sweet Potato:

jo, taky ho vidím, ale už nemám morál

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 21:59
Reakce na moora:

Jednoho jsem si tam vyzvedla už dopoledne, tak snad tam není naposled. Ale písečníci se odsud asi už odstěhovali.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 22:07
Reakce na Sweet Potato:

já jsem dnes evolvla ponytu, od zejtra chodím s pásovcem.

a zas jsem dneska v gymu bojovala s alzheimerem. si asi budu muset napsat pomocnej lísteček, či co

dvojhlace mám 2 takový chcípáčky, tak ještě snad ulovím něco lepšího.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 22:24

Tak můj vytoužený gyarados je béčko, IV asi 87%.

Teď chodím s  Volpixem. A pro DSD jsem sehnala vytouženého plyšového Piplupa, jupí!

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 22:41
Reakce na Sweet Potato:

Gratuluji, můj ma taky tak. ale velkou parádu v gymu neudělá, teda. jaký máš útoky? 

Jdu googlit, co je piplup