Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:48

Akorat me prudi, ze mi nedari zjistit, jak jsou na tom utoky u druhy generace, ktery jsou nejlepsi do utoku a ktery do obrany. Takze mam asi tak 6 chlupatejch prasatek, pac nevim, ktety schovat a ktery vyhodit. Sice uplne nevim, k cemu mi to v praxi bude, pac kdyz uz se nekam cpu do gymu, tak to mydlim tim, co mi nabidne hra. Ale potrebuju je mit vyrovnany a vymazleny na policce, no...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:51

Já jsem si myslela, že mi taky padlo jen evolvovátko na Onyxe, ale pak jsem jednou srolovala inventář až dolů a našla korunku na Slowpoka, vůbec nevím, kde jsem k ní přišla. Asi taky při výročním spinu, jen se už nevešla na obrazovku. Ale padá to teda málo, hlavně ta modrá věcička na Kingdru by se mi hodila.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:54
Reakce na Karoleena:

A je to videt v inventari, jo? Tam co jsou pokebaly, maliny a tak? Nekde jsem cetla, ze prej ne, tak furt kontroluju journal, jestli mi neco neuniklo... 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:59
Reakce na moora:

Jo jo, korunka tam je vidět, mám ji zašitou až úplně dole pod inkubátorama. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 23. února 2017 14:11

já mám snorlaxy dva, jeden se mi vylíhnul už někdy v září z 10 km vejce a k druhýmu už ani nevím, jak jsem přišla. A to jsem docela hodně za váma všema. Tangely mám asi čtyři.

Ale jinak toho nemám asi miliardu.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 23. února 2017 14:12
Reakce na Karoleena:

je, já mám dole nějakej sun stone, to teda taky nevim, kde jsem k tomu přišla...

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 14:25
Reakce na Sweet Potato:

Eště by si mela zkontrolovst batoh Bramburka, jestli ji prece jen neco pri tom vyrocnim protocemi stopu nevypadlo...

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 14:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Jeste nekdo tady rekne, ze tangely prehazuje vidlema a budu se normalne cejtit diskriminovana...

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 23. února 2017 14:30

Potvrzuji, že to padá ze stopu jednou za uherák a ukáže se to v batohu úplně dole pod vším ostatním.

A dítko přišlo na to, že na kartě pokyše, který k evolve vyžaduje special předmět se dole zobrazuje kolik candy je potřeba a zobrazuje se i předmět. Pokud jej máte v batohu, tak je číslovka u předmětu černá, jinak je číslovka červená.

Chodím se na ty své kandidáty sem-tam koukat, jestli se jim ten předmět někde nevylíhl a on ne.. :-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 23. února 2017 16:07
Reakce na moora:

Brambůrka jde zkontrolovat batoh a dává ti svatosvaté čestné slovo, že jakmile Niantic spustí výměny, máš u ní tu nejnejnej Tangelu!

Teď jsem přes hodinu šmejdila po Stodůlkách, chytila divnou rybu jménem Hemeroid nebo tak nějak a chobotnici. A strašně mě to unavilo, pomoc, pomoc.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 23. února 2017 16:13

No fakt že jo! Brambůrka má Dragon scale! Co to žere?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. února 2017 19:02

No teda, tolik evolvovacích itemů zapadených na dně báglu, ještě že mě máte!! :D 

Dneska byl docela úspěšnej den, ve městě jsem chytla pár nových kusů (nejvíc mě potěšil medvídek ovšem) a pak jsem vybíhala z šaliny pro rejnoka a šišku a doplazila se tím na celkových dvaatřicet 2gen pokyšů, ale teda nevim jestli někdy dotáhnu moořino skóre!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 23. února 2017 19:33

Kruciš konečně jsem lapla Ivetku s lepším cp, 720 po všech těch 32, 26, 14... A ono mi ji to vyhodnotilo jako slabou sotva přes 50%! Já už tomu teda vůbec nerozumím!

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 24. února 2017 08:34

Pozitivni zprava: vcera mi nekde vypadlo z pokestopu predmet up-grade. Negativni zprava: evolvuje se tim porygon, kteryho mam akorat jednoho a jeste uplne slabyho.

A co jsem se jeste dozvedela: za chyceni vyssich vyvojovych stadii je vice stardustu a vice candy.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 24. února 2017 08:44
Reakce na moora:

Poněkud depresivní Statistika pokéstopů

A taky jsem se dočetla, že je asi nějaká chybka u banánů. Mají ti zdvojnásobit candies ale po odchytu ti to ukáže jen +2. Ovšem do poličky ti prý už naskočí ten správný počet. Takže u vyššího stádia bys měla dostat 5+5. To už by bylo zajímavé.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 24. února 2017 08:45
Reakce na Sweet Potato:

Já tě a všechny, kdo vyrážejí na lov jen kvůli pokémonům, dost obdivuju, Nevím, jestli je to tím, že jsem docela aktuálně "uvenčená", ale nevím, co by třeba tady ob dvě ulice muselo sedět, abych se tam vypravila jen kvůli tomu :-).

A chci se zeptat, kupujete inkubátory? Teď v Praze má pro mě smysl pokémony na procházky s psama zapínat - i když nelovím, tak se mi sbírají bonbóny pro buddyho - a díky tomu jsem vypotřebovala ty časově omezený inkubátory. Tak mám teď jen ten jeden, ale ještě docela dost vajec, má smysl do toho investovat?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 24. února 2017 09:00
Reakce na Zina:

Nic k obdivu na tom není. Pro mne je to motivace víc chodit. Já chodím ráda, pokud mám nějaký cíl - tím cílem může být i ta cesta, když to někde neznám, je tam něco hezkého, zajímavého... Tohle mne vyláká (když se oteplilo), jít se projít i tam, kde by mne to normálně ani nenapadlo. Třeba ty Stodůlky - mám tam 1,5h, když má dítě trénink. Dřív bych tam seděla a četla si. Co bych tam kde hledala, u sídliště, že jo. A tam je toho tolik zajímavého, zjišťuju! Staré statky, pramen Prokopského potoka, most přes nic...

Ty máš velké hafany, ty tě hýbat donutí. 

Inkubátory kupuju. Utratila jsem za ně všechny coiny, když byl ten valentýnský event. Jinak vajec neubývá, takže ani nepřibývá nových. 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 24. února 2017 12:21
Reakce na Zina:

jojo, mám to jako SP, já bych jinak prostě nikam nešla... asi bych si musela pořídit psa:-)

a myslím, že inkubátory jsou právě to jediný, do čeho má cenu investovat těžce naškudlený frfníky

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 25. února 2017 17:16

Naopak už mi přijdou celkem zbytečná šťastná vejce. Myslím, ze je úplně jedno, jestli jsem a ještě dlouho budu lvl30 nebo 31. Odměny za nový level až tak ohromující nejsou.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 26. února 2017 21:54

Tak další 7.den a nikde žádný kouzelný předmět:-((( Ale chytila jsem misdreavus, což není pohlavní choroba, ale roztomilá střapatá potvůrka.