Chceš říct, že už to spustili?
Tak to mám pech.
Prachy ti pokyši donesou, až je někdo vyčutne. Podle toho, jak dlouho vydrželi. Asi coin za hodinu
Nějaké tipy z fb:
Moje poznatky z gymů (pokud je chcete kdekoliv prezentovat, klidně můžete, ani mě nemusíte udávat jako autora):
- když člověk párkrát nějakého Pokémona nakrmí, už ho pak nakrmit nemůže, toto platí, i pokud Pokémona někdo vymlátí a přidáte ho do gymu znovu
- Pokémonovi ubývá motivace velmi rychle i bez boje, ale pokud mu hned na začátku, i když má ještě plno, dáte nějakou malinu, motivace mu přestane klesat, můj odhad je ten, že je to kvůli tomu, že Pokémon ještě nedostal žádnou malinu, jelikož ještě nebyl v gymu
- detail odznaku gymu v profilu zatím nefunguje, neustále se načítá
- nedostal jsem žádné coiny poté, co jsem byl z gymu vyhozen jiným týmem, v gymu jsem strávil 37 minut, než jsem byl vyhozen, takže bude nějaký minimální čas, aby dostal coiny
Edit 1:
- bitvy v gymu mají (alespoň u mě) velmi často desynchronizaci, tedy HP vašeho ani protivníkova Pokémona není vždy aktuální, proto raději klikejte jako o život, i pokud to vypadá, že je váš Pokémon bez HP
- při krmení Pokémonů v gymu je velmi otravný bug (aspoň doufám, že je to bug), kdy se vám neuloží malina, kterou jste posledně použili, vždy po nakrmení se to vrátí zpět na výchozí, Razz Berry, tak si dejte pozor, abyste ho omylem nenakrmili Razz Berry, pokud nechcete
Edit 2:
- odznak z gymu dostanete až po několika akcích (nepamatuju si přesně kolika, přidal jsem Pokémona, několikrát protočil, nakrmil pár malin), ne okamžitě
- za protočení gymu, který drží váš tým, dostanete o jeden item navíc, než když ho vlastní jiný tým
- sundat jednoho Pokémona zabere cca čtyři až pět poražení (neměl jsem možnost vyzkoušet s extrémně slabými Pokémony)
- nelze přidat Pokémona do gymu, na který jiný tým útočí
Poznatky ze SilphRoad (nemám ověřeno osobně):
- Pokémon GO Plus neumí protáčet gymy
- protočení gymu se vám započítává do denního bonusu
- údajně nelze mít Pokémony ve více než dvaceti gymech najednou
- úbytek CP po prohře je cca 12,5 %
Další poznatky dopíšu, pokud nějaké budou.