Po cca stopadesáti letech čekání mi příští týden konečně dorazí Santorini!![]()
Sice jsem si to ze samé netrpělivosti už stihla zahrát v místní deskoherně, ale nemají tam rozšíření, tak aspoň částečný překvápko to bude, no.
Po cca stopadesáti letech čekání mi příští týden konečně dorazí Santorini!![]()
Sice jsem si to ze samé netrpělivosti už stihla zahrát v místní deskoherně, ale nemají tam rozšíření, tak aspoň částečný překvápko to bude, no.
Tak pak napiš recenzi prosím.
Muz hral Black Flag, jinak bych o AC taky vedela prd :-D Ale ty filmecky se hodne opakujou v ruznejch videich. Takze me to namlsalo podle postavy na DeusEx :-D A podle Gavinovejch songu by se mi asi libil dieselpunk Dishonored :-D
Dnes začíná event na travní pokémony. Tak třeba konečně ulovíš špagetku!
jejda. to asi přehodnotím víkendovej program
Je to jen do pondělí:-( Plus zase lury na šest hodin.
tyjo, to vypadá super... :)
Já chci koupit tu novější edici Talismanu a koukala jsem na Dark souls board game, ale ta stojí přes 3k, to za to asi nedám :(
A Fallout vydá vlastní board game, málem jsem zajuchala, ale pravděpodobně to bude wargaming, a to stojí hrozný prachy a musíš to mít s kým hrát... Tak mám asi zase po nadšení
kdo nezna tak pro vsechny nerdy, aktivni i latentni hackery doporucuji serial Mr. Robot. fakt pecka, ale ted uz opravdu jdu spat :D
MAM JI! Dekuji ti sv. Vaclave :-)

Ale ťuťuťu, konečně jsi se dočkala, pánbůh požehnej, drobečka!
Po pěti měsících (!!!) mi v pondělí konečně přijde druhej ovladač na Nintendo Classic Mini! Samý prehistorický předobjednávkový dárečky se mi tento měsíc sešly.![]()
Zítra vyzvedávám to Santorini (přišlo už včera, ale inteligentně jsem si ho nechala hodit na Zásilkovnu, kde je otevřeno v tak absurdních hodinách, že to z práce nestíhám
), tak se pak podělím o dojmy.
Tss ja se po 3/4 roce dostala pres manzela ke zlutym figurkam v carcassone :D to je teprve chalenge ;)
Na posledni chvili nam vypadl paty clen. Nechcete se nekdo pridat?
Chystá se asi velmi vydařený event: http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/adventureweek2017
A podařilo se mi evolvnout Hitmontopse.![]()
taky jsem slysela, ze chysta zmena a bude moct bejt v gymu jen jeden obrance od druhu. konec hromade marcipánů!
ale nene. ja si zrovna marcipan (konecne!) evolvnula...
Ja taky, vcera. A uz sedi v gymu :-) tak ony jsou to zatim jen spekulace, buhvi, kdy to bude
Jako vytloukat gym, kde je 6 marcipanu ze 7 je opruz. Tu hromadu mrtvol jsem pak ozivovala 14 dni. Ale zas si zabojovala i posledni pliva :-)
Pestrost gymů by byla fajn. Taky jsem o tom četla, ale dočkáme času. Ale větší pohyb v gymech by ovlivnilo jedině omezení počtu gymů, ve kterých jde být.
Já mám ovšem noční zážitek z další bitvy o Karlův most.![]()
Vracela jsem se z nějaké degustace a koukám, na mostě dva žluté gymy, v každém chybí tak 1500 do dalšího levelu. I vyskočila jsem z tramvaje a prodrala se skrz davy turistů, ani ve dne jich tam tolik není. Zaparkovala jsem se někde u zábradlí, v šeru budu nenápadná... Zde je nutno zmínit můj nový nabíjecí kabel. Když jsem za pár měsíců zlikvidovala několik drahých, koupila jsem za 59 korun u Číňanů první, co mi padl do ruky. Až doma jsem zjistila, že ten šlauch je plný ledek, které všelijak blikají a mění barvy! Hlavně nenápadně...Stála jsem tam v zelených kolektivních šatech a svítila dodaleka jak zapomenutý vánoční stromeček. Za chvíli mne lámanou angličtinou vyrušil nějaký arabský turista, jestli bych ho mohla vyfotit. (Jak slušně odmítnout, ok, šup šup, dědku, sýr, nemám čas...) Ještě jsem jak trubka projevila snahu, víc fotek, jestli jsou ok... Jenže se ukázalo, že tlusťoch se nechce ani tak fotit, jako družit! Zmiz slizoune! Já tu čekám na Švéda... Okamžitě zapomínám angličtinu, neartikulovaně mumlám a nasazuji svůj nejodpudivější výraz, pochopil a vyfuněl. Takže hurá do boje. V tom vedle mne "Navyšujeme? Navyšujeme?" Pomóc, nééé, já tu nejsem, jsem součastí sochařské výzdoby mostu, nechte mě být, voni mi to zbořej! Pokyvuju a buším do mobilu jak hluchej do vrat. "Taky žluťásek?" No aspoň že tak, šmarjá, snad mi tam nevlezli! Loupnu okem po potenciálním nepříteli, uf, je jeden a dvakrát uf, není to puberťák, vrčím "ne že mi tam vlezeš!!! (To ze mě nejspíš vrčí to víno...) Dotyčný vysvětluje, že už jednou navýšil a někdo mu tam vlez, tak šel zatím k tomu druhému gymu, teď zjistil, že tu zas někdo je... Mezitím jsem na okamžik odtrhla od mobilu i druhé oko a zjistila, že to je pohledný mladý muž (to asi koukáš, jakou vykopávku jsi tu potkal, ještě že je tu šero a já jsem v povznesené náladě...) Nicméně pustil se se mnou do navyšování, už to bylo fakt rychlé, akorát já, když jsem v rozpacích, tak furt melu nesmysly, obdivně ohodnotil můj level (já v tu chvíli ani nevěděla, na jakém jsem, asi 32?), on "teprve"27, hned omluvně vysvětloval, že hraje jen dva měsíce (no uf, tak se hlavně neptej, jak dlouho já). Tož jsem to povedla zvednout i pro něj, sebrala svých deset stříbrných, druhý gym už jsem nechala plavat a prchala chytit nějaký taxík.
To je dobrá historka, až teda na tu vykopávku, dost pochybuju, že by myšlenky dotyčného šly tímhle směrem. Mimochodem kolega byl na nějakém srazu fanoušků pokémonů a říkal, že věkově to bylo hodně různorodé, byli tam děti, teenageři, dospělí a i nějaký pár 70 plus.
A taky se mu prý stalo, že vytloukal něco v okolí svýho bytu a najednou tam přiklusal nějaký kluk a hned se k němu hrnul. Že prý viděl, že to tam čistí, tak se chtěl podívat, jak vypadá ten legendární XY, co se tam tak obětavě stará o okolní pokéstopy. Tak abys na tom Karláku nakonec taky nemusela dávat autogramy :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.