Viděli jste dneska tu Herzigovou na čt1 před Bohemou? Je krásná, ale dost nervní.
Televize
Bývala opravdu krásná. Dneska mi přijde většinou krásná taky, ale chvílemi strhaná, unavená, možná až trošku vyžilá. Asi to bude tím, že proti začátku kariéry je ted asi hubenější. A jak není v obličeji žádný tuk, dělá to ostřejší rysy. A nervní je taky, ano. :-)
Dnes ve 22:05 na ČT2 Notorious/Pověstný muž/Pochybná žena .

já jsem to vlákno otevřela až teď, tu Dámu ve zlatém jsem před tím měsícem viděla a líbila se mi. Právě jsem z toho ani neměla dojem nějakýho velkýho hollywoodu, což asi bylo u mocněný i tím, že scény v Rakousku byly prostě německy s titulkama, přišlo mi to docela sympaticky civilní. Já jsem si to užila, nevadí mi, že je v tom nějaká umělecká licence, s tou se asi u hollywoodu počítá, ale ty části odehrávající se v Rakousku mi fakt přišly hrozně zajímavý, jak ty lidi žili, v jakých domech, jak se bavili, ty umělecký předměty jsou úplně fantastický a jakej to pak všechno vzalo konec naprosto šílený a nepředstavitelný (kdyby se to fakt nestalo.)
Dnes ve 20:20 na Artu Nechte zpívat Mišíka. Na ten film se hrozně moc těším, teprve ve čtvrtek šel do kin.
A ve středu byla premiéra v Oku
. Velmi doporučuji. Kromě toho, že prostě Mišík, tak je to navíc dokument nápaditý a dokonce napínavý.
No právě, prostě MIŠÍK :-) Kvůli němu obětuju i bondovku na dvojce :-)
Já jsem nevěděla o tom, že měl dostat vyznamenání a odmítl to. To je teda velkej frajer.
Ten seriál Mladý papež, dá se stáhnout s českými titulky? Na ulož to jsem ho nenašla a HBO nemáme. Díky
Trochu pozdní reakce, ale seriál i s českýmy titulky se dá sledovat na ororo.tv
Na Prima Max právě začal Rebel bez příčiny s Jamesem Deanem.
V sobotu 18. 3. od 21.15 hodin na ČT1 Jih proti severu 2/2 (Gone with the Wind, 1939).

Dnes ve 20:20 na ČT art Amy.
![]()
Právě si asi po padesáté užívám Nebe na Zemi Jima Jarmusche (ČT Art)

Dnes ve 20:20 na ČT art West Side Story ![]()

A včera dávali Robinsonku. ![]()
Včera na ČT art dávali dost dobrý a téměř neznámý italský film ze Sicílie 60. let Každému, co mu patří, v hl. rolích Gian Maria Volonté a Irene Papas.
Opakují dnes (resp. zítra) 0:15. ![]()
.jpg)
Dneska ve 22:10 na ČT2 Střílejte na pianistu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)