Na kožním jste byla? Ještě tak 3 roky zpátky jsem s tím měla také problémy, ale pomohla kožařka. V podstatě teď krom jednoho hydratačního krému a micelárky, používám vše na předpis z lékárny.
Pravé české i světové peklo
koukám že máme podobné předsudky;-)
Copa je to za predsudek, ze jsem tak smela?
To jsem teda na Heidi zvědavá
Já zatím zůstávám jako AmelieM jenom u tý citrónový vody... ovšem když si dám jako dneska pěkně segedín se čtyřma (fuj prase), tak je mi to jaksi prd platný.
Úplně ideální je zadrátovaná huba bych řekla.
Jo byla, nesčetněkrát. Teď mám kožní lékařku řekla bych docela dobrou, zkouší různé přípravky, ale nic moc to nedělá. Asi je to zralé na kompletní výměnu ksichtu nebo nevím, co s tím:-D. Ale je dobrý slyšet od někoho, že se toho u kožní zbavil. Moje máma mě zatím uklidňuje, že po třetím dítěti se jí to ztratilo.:-D
jsem lehce předpojatá vůči lidem s PPP, něčím mě iritují
osobu popsanou SP bych teda spíš viděla jako ducha mdlého
Já jsem dneska snídala klobásu, sice jenom třetinu, ale stejně! Fuj, taky mi bylo pěkně blbě, to mám za to.
Nevím jak u Viktorky, ale v mém případě něco v tom smyslu, že snažit se zhubnout či ozdravět tím, že místo (MÍSTO!) normální stravy v rozumném složení a množství budu živa z nějakého zázraku z reklamy, je blbost.
Nicméně, pokud by mi ten elixír prodloužil nohy, kde to seženu?![]()
Ja jsem ze svoji rozezranosti natolik zhnusena, ze v nasledujicim tydnu budu o prasku do vody!! Ted se jenom modlim jaky kolem toho jedou predsudky, to me do dneska nenapadlo, ze se tim nekam fatalne zarazuju a asi to nebude zadna elitni skvadra!
PPP jestli je to to co si myslim zcela jiste a bez pochyb nemam, se mi ulevilo!
Ja myslim, ze normalni strava je dost sirokej pojem, proteinovy koktejly mi prijdou zcela OK, nepiju je ani na hubnuti ani na ozdraveni, ale na hlad. Nohy to bohuzel neumi, to potvrzuju! Ingredients
co je PPP? Já to znám akorát jen jako Plný Pytel Problémů ![]()
Haha to je dobrý. Ppp je podle mě porucha příjmu potravy
Po třetím dítěti? V úterý jdu pro recepty, tak se stavím i přímo k paní doktorce jí dát velkou pusu. ![]()
a Viktorka od splavu Díky. Jinak to je z Divadla Šimka a Grossmanna. PPP Š+G - Plný pytel problémů Šimka a Grossmanna ![]()
Š+G dobře znám, ale tohle mi nějak uteklo..
To je z Návštěvních dnů, měli tam "poradnu."
Jo no, ty děti by byla trochu náročnější léčba:-D. A co užíváš, jestli se můžu zeptat? I když ono je to docela jedno, každýmu zabírá něco jinýho. Já se teď snažim brát nějaký doplňky a chci začít s nějakými čaji, ale já jsem fakt střevo, já nic nezvládnu užívat pravidelně.
Už je to strašně dávno, co sem to četla, zjevně..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)