Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:17
Reakce na Lamicka:

Díky za doporučení, jenže jak se píše výše, rozhodujícím orgánem je hlava. Z toho výše uvedeného zvládnu vyřadit jen cukr a alkohol, jinak to fakt nedám. Já se pokoušela i o vyřazení mléčných výrobků a nevydržela jsem to dýl než týden. Jsem slaboch:-D.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:32
Reakce na Karja:

ja jsem na tu ketodietu taky koukala, mesic tady budu sama nebo s rodicema, to by slo (protoze mam uvari pro ten zbytek). ale jak jsem se docetla k tomu mleku a caru, tak jsme to vzdala. to si radsi upecu zeleninu a rano si to Caro a pak Latte normalne dam.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:47
Reakce na Karja:

Tak zkuste jen tu kopřivu, béčko, pupalku a hodně pít. Takhle mi máma léčila akné v pubertě. Dost to pomáhalo. Po vysazení HA jsem měla pleť strašnou, tak jsem to nasadila a zase se konalo zlepšení. Uvidíte. Kopřiva většině lidí nechutná, ale je lepší než všechny detox čaje. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:49
Reakce na Lamicka:

s beckem bych byla opatrna.Zadne akne nemam,ale po b-komplexu mi vzdy vyrasi.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:52
Reakce na Zarinya:

Teď si uvedomuju, že to už mi taky někdo říkal. Já po béčku hrozně jím :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 21:58
Reakce na Lamicka:

v 15letech byla moda placat si pivovarske kvasnice proti akne.(ja zadny nemela,jen sem tam obcas pupinek)no dala sem si masku a rano naprosta katastrofa.

A nedavno mi byl doporucen b-komplex kvuli pasovemu oparu a po par dnech plet zacla byt hrozna.Tak sem to hned vysadila.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 22:03
Reakce na Zarinya:

Mně právě v pubertě dělala mamka masky z kvasnic a vždycky se mi bolaky vyléčily 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 22:05
Reakce na Lamicka:

myslim si,ze to asi funguje jen na ty co ho maji.sem tam pupinek neni akne.A tam ho mozna vyvolaji.nevim,no

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 22:51
Reakce na Sweet Potato:

To je z Návštěvních dnů, měli tam "poradnu."

Jé, Návštěvní dny Š + G a PPP. Doteď mám po tátovi schovanou jejich celou sbírku na audiokazetách. Pak si je i nahrával na video, když to dávali v televizi.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 23:13
Reakce na Zarinya:

myslim si,ze to asi funguje jen na ty co ho maji.sem tam pupinek neni akne.A tam ho mozna vyvolaji.nevim,no

Ale nefunguje. Já jsem toho zářným důkazem. To je lidová pověra, že béčko je spolehlivý lék na akné a na ječná zrna, kterou bohužel šíří i lékaři.

Moje očařka mě ve všech třech případech nabádala, ať ho konzumuju, přestože jsem jí už v druhém případě říkala, že mi to nezabírá. Co já si mohla ušetřit zbytečnýho čekání, kdyby mi ta ječná zrna chirurgicky odstranila rovnou.

Jako jo, někomu to možná zabírá, ale jediné, co mi užívání béčka kdy v životě způsobilo, je zvýšená žravost.

Ale zase třeba ségře se dělaly koutky a jí na to béčko zabralo. Jenže jí se akné po třicítce na rozdíl ode mě přestalo dělat a zůstalo jen u občasných pupínků a před tím jsme to měly úplně stejný.

Já jsem teprve nedávno zjistila, že se mi pleť mírně zhoršuje i po konzumaci jogurtů a mléčných výrobků, ale těch já se prostě nejsem schopná úplně vzdát. Už takhle jsem ze stravy vyřadila kde co.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 23:22
Reakce na Lamicka:

Diky, koprivu jsem pila a bez reakce teda. A taky mi nechutna, nejvic z ruznejch bylin snad. Jeste s ni teda souperi kostival:-). Ale ta kopriva se tusim da uzivat i odstavnena po lzickach, nevim teda na co presne by takhle mela pusobit. Zakladni byliny sice sbiram a susim, ale.spousta informaci jeste chybi :-). Ted se snazim brat jeste zinek a jeste mam doporucen od lekarky aknevac.

Jinak souhlasim se Zaranya, proste komu se to dela, tomu se to dela a nepomuze ani svecena voda. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 23:28
Reakce na continuity:

Aha, ja s ketodietou nezacinam ani ji neznam, reagovala jsem na prispevky, jake potraviny omezit kvuli pleti. Ja bych zadnou dietu nezvldla,  vsichni maji muj obdiv, hlavne kdyz to tu nekdy ctu to rozpocitavani gramy a tak, to aby na to mel clovek pomalu vysokou skolu.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 23:58
Reakce na Dadoo:

Já ano. Mám 5 denních jídel. Kokteily, omelety, těstoviny, placky, polévky, k tomu můžu sníst až 500g zeleniny denně. Jmenuje se to Ketodiet. Mně to úplně vyhovuje. Žádné stresy, hlad nemám. Vyhovuje mi od jídla se odstřihnout. Dieta má 3 fáze kvůli pomalému přechodu na běžné stravování. Jediné, co mě štve, že to jde u mě dost pomalu. 6 týdnů, 6 kg. Funguje to opravdu na každého, ale na každého jinak. Hlavní je dodržovat režim a projít všechny tři fáze.

Před lety jsem jedla Cambridge, ta je tedy krutější, ale za cca 2 měsíce jsem sundala asi 15 kg. Ted se cca půlka vrátila, tak jsem se do toho dala znovu. Pomaleji.

"Funguje to opravdu na každého, ale na každého jinak"

Ano. Na mňa to napríklad fungovalo tak, že som mala taký únavový syndróm a závrate, že mám teraz normálne od doktorky nakázané každý deň aspoň malú sladkosť.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 10:49

Abych se trochu vzdělala, koukala jsem po těch dietách - a hledání mě zavedlo na stránky Omlazení. Mrkla jsem do svatebního tématu...  Super vlákna! Od Svatby s muslimem (pisatelce je 17) přes Kožené kraťasy na svatbu? včetně nezbytného: Vhodný bar pro striptéra? až po Snubní prsten po částečné amputaci levého prsteníčku...

Vůbec jsem se nemohla odtrhnout!

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 10:51
Reakce na barbucha:

valte to sem!

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 11:22
Reakce na barbucha:

Kožené kraťasy na svatbu? Warum nicht

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 11:41
Reakce na Potrefenáhusa:

To bych nevěděla kam dřív skočit  Však se každý může pokochat sám

dzizisketa 

Sehr schön!

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:21
Reakce na dzizisketa:

Um Gottes willen! :D

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 20:29
Reakce na dzizisketa:

Chlap v kraťasech s podkolenkama je sexy..viz Tommy Lee Jones v drUhým dílu MIB 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:16

Nefalšovaná česká nacistka za kasou v Kaufáči