myslet si, že proteinové koktejly si dávaj lidi s PPP je fakt předsudek (a blbost) :-)
Pravé české i světové peklo
Já tedy elixír nepiju místo jídla. Dávám si ho do smoothie a k tomu jogurt s vločkama. To bych hlady umřela.
Já ti vlastně ani nevím, jestli tahle představení vyšla v nějaké knižní podobě. V televizi to občas reprízují.
řeč byla o paní, která místo jídla pije nějaké práškové směsi.
o proteinových koktejlech psala mutzi (už dřív, v rámci nízkosacharidové diety), já její stravování fakt nekomentuju:-)
Misto jidla protein, ne elixir, to by se mnou byl rovnez amen!
tak to mi taky přidje, že takového efektu lze dosáhnout i jinak, ale tak asi je fajn, že v elixiru je to všechno v jednom...
Po syndromu chronické únavy jsem vděčná za všechno. Zatím jsem nic lepšího než elixír a wobenzym neobjevila. Voda s citronem mi tedy nepomohla.![]()
Je to třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=QR9L-Mr6pOQ
myslet si, že proteinové koktejly si dávaj lidi s PPP je fakt předsudek (a blbost) :-)
Ono jde zejmena i o to KDO pije ten protein, zda se![]()
No, knižně asi vlastně ne, něco bylo na kazetách a ano, občas to opakuji..asi doma prohrábnu starý kazety..
Micelárku z drogerky, pak jakousi pleťovou vodu, kterou mi míchají v lékárně(ze začátku v ní byla obsažena antibiotika) a pak belakne krém. Ráno zas vyčistím a místo belakne buď skinoren anebo nebo La roche effeclar H.
no jen voda s citronem by nepomohla asi nikomu :-) ale jinak, rozhodně od toho nijak neodrazuju, pokud máš pocit, že ti to pomáhá...
asi ![]()
Děkuji. Tak zrovna Belakne mi nedělalo vůbec nic a La Roche Posay už vůbec ne. Kosmetiku mám půl napůl Biodermu a A-dermu a na předpis jsem vyzkoušela asi už kdeco, momentálně mám Acnatact a jako je to lepší trochu. A chodím na mikrodermabrazi, taky ke kožní, ale na to už asi kašlu, je to dost peněz za málo zábavy.
Tak popravdě asi i jde. Nedávno mi nadšeně líčila jedna slečna, jak si koupí nějakou ketodietu na měsíc a věří, že si za ten měsíc žaludek zvykne a smrskne se, takže ty nezdravosti, co jí teď, už pak vůbec nebude chtít jíst.
Mohla to rict chytrejs, ale pravdu docela ma, rozezranost je se smrsknutym zaludkem polovicni a jestli neni uplne pitoma, zaplati za to, vydrzi to a zhubne, da si snad majzla aby se zas nevykrmila ne.
Já jsem právě na proteinových kokteilech..
Taky polévkách, omeletách, tyčkách a zelenině. Dělá mi to vyloženě dobře, dokonce mi přestalo být po jídle zle, jako mi bývalo, ať jsem snědla cokoli. A k tomu jetě hubnu.
Takže za mě dobrý.
Ale na té ulici jsem to nebyla já ![]()
Jsem v tomhle dost skeptická, tak se obávám, že žaludek se sice smrsknout může, ale roztáhnout zpět se dá mnohem rychleji, rozhodující orgán je hlava. Dotyčná navíc nevaří, nevím, jestli potom začne.
Tak by to melo klapnout, zaludek nemusi spravne vyhodnotit, ze by bejvala vyhodila 5 litru zas se rozezrat, rozhoduje spravnej organ!
A jaké koktejly? Kdysi jsem měla nějaké tyčinky a koktejly, mělo se tím nahrdit vždycky jedno denní jídlo a svačina, ale nezhubla jsem ani deko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)