Obávám se, že pokud se slečna nenaučí připravovat si zdravé jídlo, klapnout by to nemuselo ![]()
Pravé české i světové peklo
Ja si neumim pripravit dalo by se rici zadne a da se![]()
Pak vám nezbývá, než sypat prášek do vody
Otázka je, jak dlouho se to dá vydržet...
Mám skušenost s kolegyněma a kamarádkama, co vždycky jednou za čas detoxikovaly a rozpouštěly prášky a zhruba tak od třetího dne se s nima vydržet nedalo. Jenže to bylo ode zdi ke zdi, od řízku ke čtrnáctidennímu detoxu.
Já ano. Mám 5 denních jídel. Kokteily, omelety, těstoviny, placky, polévky, k tomu můžu sníst až 500g zeleniny denně. Jmenuje se to Ketodiet. Mně to úplně vyhovuje. Žádné stresy, hlad nemám. Vyhovuje mi od jídla se odstřihnout. Dieta má 3 fáze kvůli pomalému přechodu na běžné stravování. Jediné, co mě štve, že to jde u mě dost pomalu. 6 týdnů, 6 kg. Funguje to opravdu na každého, ale na každého jinak. Hlavní je dodržovat režim a projít všechny tři fáze.
Před lety jsem jedla Cambridge, ta je tedy krutější, ale za cca 2 měsíce jsem sundala asi 15 kg. Ted se cca půlka vrátila, tak jsem se do toho dala znovu. Pomaleji.
Kilo týdně není zas tak pomalu, myslím, že víc se ani nedoporučuje.
Jenže to je celkový úbytek za těch 6 týdnů. První týden byla 3 kg. Pak to jde nějak divně pomalu. Uvidím, plánuji to držet minimálně do prázdnin.
Peklíčko včera. Jela jsem okolo nákupního centra Anděl a tam nebylo k hnutí! Celej národ vyrazil šopovat a do kina. A přitom nebylo až tak škaredě...
EDIT: Už vim, kino bylo za 60 Kč... no tak to jooooo, to je pak skoro povinnost jít do kina ![]()
brnaci zas brali zteci obchody se zahradnickyma potrebama, u hornbachu nebylo kde zaparkovat:-)
Jo, máte recht, tam taky... musím se přiznat, taky jsem tam musela, pro barvu. Zahrádkáře a stavebníky ale chápu, baví mě že něco tvoří a často když si člověk něco vymyslí, nemá všechny potřebné materiály či nástroje. A jaro je prostě zahradnické období :-)
Obávám se, že Bělobrádek nepomohl k překonání 10%![]()
To bude nějaká hromadná lidovecká performance
To už fakt to Čunek snad i řekl líp, i to od něj člověk čeká, ale bejt na místě Gazdíka, Bělobrádkovi asi vyčiním!
len nech sú všetci pekne v nákupných centrách. Aspoň je v lese kľud ![]()
Na to akné zkuste na měsíc vyřadit cukr, omezit na minimum bílou mouku, živočišné tuky a alkohol. Pijte 3x denně kopřivu (klidně z lekárny, ale nejlepší je čerstvá), nasaďte B komplex a pupalku. Za měsíc uvidíte. Jo a celkově dost pijte. Vodu a zelený čaj.
Po dlouhé době jsem si pustila DVTV. Co se to Drtinové stalo s vlasy? 
Nefouka si okap pres kulatej kartac, ja davam "páčik"!
No já nevím, spíš příliš mnoho tužidla a mokré prsty v zásuvce.
"rozhodující orgán je hlava. "
![]()
To je. Proto taky všechny adeptky (i adepti) na bandáž/bypass žaludku musejí absolvovat psychologický (ne-li psychiatrický) vyšetření. Ovšem stane se, že jsou sice dost přesvědčivý u toho vyšetření, ale posléze se jim povede ten staženej žaludek stejně přežrat
Vídám takový dvě...
Jenže to je celkový úbytek za těch 6 týdnů. První týden byla 3 kg. Pak to jde nějak divně pomalu. Uvidím, plánuji to držet minimálně do prázdnin.
První týden odchází voda. To byly ty 3 kila. Sacharidy zadržují v těle vodu, když nejsou, voda odchází. Proto je třeba hodně pít, i kvůli vyplavování ketonů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)