Dadoo ale mně se eliska haskova /coolidge na ty fotce líbí, čert vem punčochy
VIP zjevy
z leichtové já fakt nemůžu. přitom má opravdu pěkný obličej, krásné oči...a toto. ty boty se nedají popsat a nemůžu se zbavit dojmu, že kabelka je toaletní taška ![]()
Tak Betty no, já se celkem těším z toho, jak čím dál hůř vidím... si v zrcadle připadám furt docela v pohodě
To já taky, pak si vezmu brýle a nestačím se divit
, jiná realita.
To nebudou jen flekatý holeně, tolik rozšířenejch žilek tam nikdo nemá, ty se dělaj jinde
Moje máma je tam má, je teda starší, ale není to záležitost posledních pár let. Žilky a ještě fialový fleky. A na mě to asi čeká taky, kolem kotníků už se sem tam žilka objevuje a co bude za 20 let...
Měla si teda ale fakt vzít tmavé punčochy, i kvůli té náplasti (že by si byla holila nohy?).
whiskas a ty prstíky barokního andílka ![]()
RoSa
to jsem málem přehlédla.
whiskas a co vona je to zač? já v tom vůbec nemám přehled...
RoSa
jsem ráda, že nejsem sama, ale googlila jsem a už vím, je to herečka. Víc ze mě nedostaneš
.
Tak Betty To je fakt a proto nikdy nebyla můj typ
.
Tak Betty ja si taky myslim, ze je v obliceji fakt krasna.. o to vic to zabiji tema hadrama.
Kokoska ja ich mam uz plnu nohu a nemám ani 40.
Laser nepomohol vobec, v zime sa chystam skusit dalsie moznosti. V rodine to nema nikto, ani mama ktora ma o chvilu 70![]()
whiskas a co vona je to zač? já v tom vůbec nemám přehled...
To jsme dvě... vůbec netušim v kterým svěžím dílku lze tuto krasavici spatřit ![]()
Ty nehty si lakovala potmě?!
barbucha prosím vás, vy se nedivate nikdo na comeback? Je to fakt vtipny a leichtova tam fakt krásná
Tak Betty Madona jako biblická?? Snad ne Madonna, to je nebe a dudy, krása a českej knedlík!
V životě jsem to neviděla.
Mucino ty mi budeš pít krev hned vod rána nebo co? Fakt označuješ Madonnu za krásnou?!
barbucha To si piš, už vod základky mi holky co se mnou chtěly kamarádit řikaly že sem jí podobná![]()
barbucha závidět hele![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)