Kokoska Děkuju, ty jsem v průběhu let nakoupila na vánočních trzích... Jsou lehounké, takže můžou viset na větvičkách, kam by se nic jiného pověsit nedalo.
Čas vánoční...
Pokoj lidem dobré vůle.

Tak my už sme po večeri a deti odišli k sebe. Všetky máte nádherné stromceky, aj detičky.
Najprv prechádzka na cintorín, potom večera a darčeky, deti ako vždy boli očarene.
Stromček sme dali úplne so všetkými ozdobami čo máme, taký pelmel.

Klidné vánoční svátky všem ![]()
Jitka77 domeček, stromeček a autíčko máme taky. Zbytek ještě musíme pořídit....![]()
Hezke vanoce.![]()

Všem přeji šťastné svátky.
Všichni to máte krásné, úžasné stromky
. My letos zase větve, takže žádný zázrak
, ale kočky jsou spokojené.
Krásné svátky všem
.
Prajem vám pokojné vianočné sviatky, my už oddychujeme pod dekou. A vôbec som sa neprejedla. A údajne som navarila najlepšiu vianočnú kapustnicu s dubákmi a slivkami. Bodaj by nie! Tajná ingrediencia v nej - karamel. 

vanilka no u nás svíčky pohroma. Jedna se nám potápěla vytrvale, byla praskla. Další dvě převrhl muž a děti nesikovnou manipulaci. No ještěže nejsem pověrčivá.
Ale pak jsme lili olovo a vyšel mi ukážkovej strom. Mám z něj fakt radost.

Krásné Vánoce všem![]()
EDITH4B No konečně pořádnej stromek!
continuity to olovo mas fakt dobry! Ja jsem si vylila ukazkovyho..eeh..falus. Vestit z toho si netroufam.
EDITH4B No konečně pořádnej stromek!
Jo,letos jsme ho maximálně přeplácali.Nešlo jinak.Dostala jsem ozdoby od babičky,tak jsme museli navěšet všechno...
Ale nakonec se mi to líbí.
Lama_z_Lana
ja myslím že je to pro příští rok naprosto vypovídající![]()
Všichni máte krásné stromečky. ![]()
Jsem z letošního Štědrého dne nadšená, nikdo neřval, žádná hysterie nebyla, kluci s dárky maximálně spokojeni, kapr dobrý, dopoledne hezké charitativní sousedské setkání a kdo trochu zná naše peripetie se stravováním dětí, pochopí moje nadšení, že starší kluk ochutnal A JEDL kapří polévku a snědl několik kousků lineckého! Vánoční zázraky, fakt. (U polévky asi trochu zabral dyzajn.)

Jako toto je fakt dáreček

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)