MP Meri já bych ji s tím vyhodila.
Čas vánoční...
MP Meri Jezismarja a jaké tam máte topení to rozbité? No to je hrozný celej ten příběh.
Karja Všechno nejnejnej!
Karja a půjde? Pro mě jsou ty tři dopoledne hrozně osvěžující, ať už mám volno nebo to strávím u počítače.
MP Meri jo a pak si přečteš, že hrozní Česi nechtějí bydlet v nájmu. Jinak tuhle nádheru jsme měli taky v jednom nájmu místo topení v obýváku a to fakt nechceš. Když u toho sedíš, tak máš pocit, že na tebe někdo fouká fénem a na konci místnosti je zima![]()
Evaeva Jo, asi jo, i když půjde do jiné třídy než starší a tam tuším velkej problém:-D
Vánočnění vrcholí.
Už jsme tu měli oblíbený živý obraz "Angreš na stromě, Tymián ho zespoda střásá".
A setřesený a unavený Angreštek se odebral do Betléma.

Betlém útoku Angreštodzilly zatím odolal.

A když už tu jedou historky z nájmů, tak my jsme zase tři roky bydleli s papundeklovými dveřmi místo vstupních. Takové ty provizorní, co si lidi dávají třeba na stavbu. Než jsme se nestěhovali, tak se byt kompletně rekonstruoval a bylo nám řečeno, že ty dveře jsou privizorní a budou nové. Ostatní byty měly ty staré kazetové dveře. Když jsme se nastěhovali, tak začaly vytáčky že je to moc drahé, truhlář nemá čas a kdesi cosi. A že jestli chceme, tak si máme koupit svoje
Jako byl to seriozní činžák se stálými nájemníky, žádný Chanov. Po nastěhování nám sousedka prozradila, že ty naše dveře sbalil během rekonstrukce soused a vyřešil tak vlastní problém s dveřmi....no jěštěže už máme tu hypotéku![]()
Karja chápu. Mladší taky pořád chce chodit do bráchovi školky. Snažila jsem se mu vysvětlit, že stejně pak půjde do jiné třídy, ale podle mě to nechápe.
MP Meri Jezismarja a jaké tam máte topení to rozbité? No to je hrozný celej ten příběh.
Jsou tu dvoje akumulačky, ale na 75 m2 byt a jakoby jen na jedné straně domu. Tady na te chodbě na druhé straně bylo nějaké elektrické topení na stěně, taky nic moc na spotřebu, zapinali jsme jen v nouzi, ale precijen bylo trochu sofistikovanější, než tenhle fén.
MP Meri já bych ji s tím vyhodila.
To je můj vlhkej sen
Ale smlouvu máme vždy na rok, pak následuje zdražení min o inflaci a stručné oznámení formou sms s dovětkem, ze pokud se nám to nelíbí, můžeme se vystěhovat. Jinak je to slusnej cinzak v majetku uolne normální rodiny, žádná novostavba, ale ani zizkovsky ghetto.
Ale jednou, jednou ...! Až budou úroky levnější, my bohatší a trh s nemovitostma normalnejsi ... tak si dopřeju a řeknu ji, ze byla nejhorší majitelka, u které jsem kdy bydlela ![]()
continuity Kdyz mas motivaci, tak se to da vcetne pripravy celkem bezbolestne vydrzet.
Fleur Cukrovi mi neublizilo, ani chleba se sunkou, ani tri vinne striky na vanocnim vecirku, kde jsem ale radsi nejedla. Jen po te injekci jsem byla par hodin vyrizena.
Emerald Tak to jsi měla opravdu dárek
, buď ráda. Já se z té injekce vzpamatovávám skoro celý den a normálně se najíst můžu až ten další.
To je můj vlhkej sen
Ale smlouvu máme vždy na rok, pak následuje zdražení min o inflaci a stručné oznámení formou sms s dovětkem, ze pokud se nám to nelíbí, můžeme se vystěhovat. Jinak je to slusnej cinzak v majetku uolne normální rodiny, žádná novostavba, ale ani zizkovsky ghetto.
Ale jednou, jednou ...! Až budou úroky levnější, my bohatší a trh s nemovitostma normalnejsi ... tak si dopřeju a řeknu ji, ze byla nejhorší majitelka, u které jsem kdy bydlela
jjsme v tom spolu
O nasi digestori jsem tu uz taky psala ![]()
Vánoce zachráněny! ![]()

Potrefenáhusa Ty zvládáš dělat cukroví? ![]()
Jsi superžena!
Zdobíme Madlenku.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)