Karja Pod strop se nam (snad) vejde, mame ho trosku vyssi, spis do sirky to bude vyzva ![]()
Čas vánoční...
Sweet Potato krásný!!
Catherinne Krásnej mrňousek.
Všem děkuju za držení palců. Asi jsem je měla vyndat trochu dřív.

Sweet Potato ty jo! To je krásný a určitě to bude i dobrý
Catherinne Děkuju.
Sweet Potato tyjo ta je krasna! Ta se ti moc povedla a barvu ma dokonalou
Sweet Potato já mám ráda to těsto trochu dohněda. Vypadá náramně.
Sweet Potato Tyyy jo, ta vypadá krásně... navnadila jsi mne, asi místo další vánočky udělám taky hvězdu :) Barvu má úplně perfektní, bledé pečivo se mi nelíbí... Už jsi ochutnala? A mimochodem, možná, kdyby ses včera zdržela déle, byla by po příchodu domů trojnásobná ![]()
Sweet Potato toje krasa! Je na to nekde navod jak se to mota?
Kokoska Třeba zde. https://kitchenette.cz/clanek/vanocni-vlocka
Já pekla podle Maškrtnice.
Sweet Potato dik, slo mi hlavne o to zamotani.
Sweet Potato Nádhera, tomu říkám dekorace na stůl!
Sweet Potato To je krásný!
A komu se rozbila pračka? Nejlepší načasování ever ![]()
Sweet Potato to je to samé? Ty to máš hezčí. ![]()
MP Meri Lituju tě moc!
Sweet Potato Diky, víc než pracka mě teda míchlo to, že muž nekoná, ačkoli slíbil konat. Rozbila se v neděli - regulérně se urval buben a včera už jsem trochu vypěnila (dneska mám termín, tak snad mám nárok
). Odpověď byla - já myslel, že máš na mimino už vypráno a vyřešíme to po svatcich (servisák slíbil, ze dorazi v lednu). Tak kdybyste to náhodou nevěděli, tak "vypráno" je setrvalý stav ![]()
No, řekla jsem, že těch svých pár spoďárů si klidně přemáchnu v ruce a on ať si ty svoje tuny hadrů z kuchyně a věci pro děti řeší teda jak chce a odkráčela středem.
Má jediný štěstí, že na Žižkově se nedá nikoho zakopat. A že už bych asi nezvládla unýst lopatu ![]()
MP Meri po svátcích
my byli v létě bez pračky 14 dní a bylo to trochu za hranou. S novorozencem bych to teda řešit nechtěla. Určitě máš nárok;)
MP Meri No uf. To už bych měla objednanou novou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)