tina díky.
Čas vánoční...

Všetky tu máte krásne vence.
continuity pekny :-)

A jdu uklízet, i když jak koukám, ten věnec měl být po směru hodinových ručiček?

Zarinya dekuji
Svítím, svítíš, svítíme.

Sweet Potato som sa zľakla, že si fotila u nás (prostredná fotka). Len my máme svetielka hviezdy :)
A ja som jediná čo ešte nemá veniec? Vetvičky mi mama dnes priniesla ale je to len jeden druh, tak zajtra snáď ešte dakde ošklbem.
Mrakoplas Tohle jsou původně letní zahradní světýlka, ale proč je nevyužít i teď.
Sweet Potato to je dobrý nápad. A na parapete mám svetielka rada, vždy po Vianociach mám nutkanie ich tam nechať celý rok ![]()
My už svítíme.
my máme stejná svetylka uvnitr i venku
vnitřní jsem dnes povesila s klukama, venkovní asi počkají na muže, snad se nám vrátí.

Malenge já věšela včera, příležitost zatlouct si dvacet hřebíků nepromeškám. ![]()
Malenge jo, musím ten můj zítra premotat, vypada to líp.
Pinot Noir to chápu, hřebíky tluču taky rada, tak dnes jsem se mohla realizovat aspoň u jednoho spadleho obrázku (sestřelen plysakem) v pokojicku. Svetylka vesime na háčky a to mě moc neba.
continuity jsem se vrátila k fotce toho tvého a mas pravdu, po směru mi to přijde takové uhlednejsi, přirozenější. Ale jsem lenora, já bych ho nepremotavala ![]()
Malenge dnes už do toho nepůjdu, ale zítřejší program byl rozsvícení stromečku, které je zrušené,takže mám čas.
My se taky zítra chystali na rozsvícení tady u nás. S ohledem na životní prostředí před pár měsíci vysadila radnice mladý stromek, aby se nemusel každý rok instalovat kácený. A jak předevčírem psali na sítích, protože je stromek malý, tak by světýlka neunesl, proto na něm letos budou jen papírové ozdoby od žáků jedné základky.
Malenge já bych se do toho taky tak nehrnula, kdyby muž nebyl doma. Byla jsem ráda, že můžu děti uvrhnout na něj a jít s čelovkou do deště zatloukat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)