Sweet Potato no tak to je krása. Já si říkala, až dítě usne, půjdu nařezat větve, najdu ozdoby a naučím se pracovat s tavnou pistolí, tak dítě zatím nespí, a já jsem si o duplo kostku zvrkla kotník, takže teď sedím s nohou nahoře a čekám, co z toho vzejde ![]()
Čas vánoční...
Mohučanka Ouvej, foukám.
S pistolí je to snadné, ty kilometry pavoučích vláken na výrobku, výrobci a okolí jde snadno odstranit.
Kan Krásné

Sorry za velikost.
Kan týjo, uplně v letošnim trendu! bílá a přírodniny... moc pěkný!! ![]()
Kan v jednoduchosti je krása![]()
Sweet Potato RoSa milacka Díky. A to jsem proti treny vánocům, protože interiér rozhoduje. A děti teda.![]()
Kan Co je to bílé v druhém věnci? Nějaký jalovec?
Sweet Potato To je obarvený asparagus, mají to teď v každejch květinách, bývá ještě ve zlaté a v růžové a ta je teda pekelná. Já na ty barvený kětiny moc nejsem, je to proti příírodě a drahý, ten asparagus je tak jediný, co jsem ochotná vzít na milost.
Kan Vypadá moc dobře, ale asi dlouho nevydrží, což?
Teda vy jste všechny tak šikovný! Já si snad půjdu něco koupit, nebo nevím! Ten jednoduchý břečťanový věnec mě uchvátil. Máme na zahradě taky něco zeleného, tak možná kus urvu. Ale já jsem na tohle fakt levá. Ach jo, se mnou je to těžký.
Sweet Potato Ten nabarvený právě vydrží, protože ta barva to slepí a podrží, stejně jako barvené borůvčí.
Kan No jo vlastně, kouknu po něm.
Torrah To mas jedno, ja leva nejsem, ale jsem totalni mimoza. Tak jsem vytahla lonskej venec, ze pujdu koupit svicky. Sla jsem do kseftu, koupila plno alkoholu, mandli, kravin s ponikama pro neter a doma mi doslo, ze jsem vlastne sla pro ty svicky.
Tak zitra, no...![]()
Kan přesně podle mýho gusta, krásný to máš
Kan a hele, asparagus mam na zahrade, to by se dalo vyuzit, nez to zmrzne
ten druhej venec je nej
moora jako asi jo, ale nemám vyzkoušeno, mám strach to stříkat, aby mi to areosol neslepil. Takhle koupím 2 větvičky a je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)