@Kanja loni začala vařit punč doma,ja vím je to úplně něco jiného
Čas vánoční...
u nás starosta zrušil všechny akce už na začátku listopadu,s tím že ,,nebudeme dráždit hada bosou nohou,,
ve městě jsou trhy už týden a bylo prý celý víkend narvano tak se se nedalo ani chodit,tak snad trhovci stihli něco vydělat.
Vlm No doma si ho uvařit můžeš, ale nesmíš si ho vzít ven :-( je mi to hrozně líto a těch trhovců teda strašně moc. Hlavně takhle bez varování....i když já dnes stihla punč s kamarádkou, doslova v hodině dvanácté teda!
Garfie já vím, trhovců je mi líto, protože je to jejich živobytí.je mi líto zdravotníků. Lidi by se měli chovat zodpovědně,ale nechovají.
Já jsem před 2 lety vlezla o víkendu na Mírák a kdyby tam 3/4 lidí nepřišlo, stejně by bylo našlapáno. Takže na jednu stranu chápu, že se zruší akce, kde se předpokládá hlava na hlavě. Na druhou stranu mi ta opatření připadají nějak málo na to, aby se zastavilo šíření covidu. A pak teda nechápu, proč to odnášejí zrovna ty trhy.
dynda do 22h muzu sedet v hospode, ale koupit si banky venku u stanku nesmim
proste zadna zmena proti lonsku, zas totalni kraviny
ze si za ten rok nikdo nevsiml, ze je malo sestricek treba a nezvysily se jim platy, nebo se k nim aspon nezavli chovat slusne i tady si obcas nektera stezovala.. nebo ze by nakoupili ty protilatky a vubec poradne leky kdyz uz aspon neco existuje... ne zakazem rozsveceni vanocniho stromku tim se to vyresi![]()
viktorka_od splavu To je zas hra na opatření s těmi vánočními trhy. Jsou přeci venku na rozdíl od nákupních center. Jenže ta jsou silná lobby a trhovci halt ne. Proč se dělá tolik opatření jen na oko ,ach jo.
Taky jsem se letos těšila na trhy a setkání s přáteli. Chtěla jsem hlavně vyrazit do Brna na Turbomošt
Tak jsem se aspoň donutila k nějaké minimální dekoraci bytu, ale stejně letos postrádám vánoční náladu

MPLee pěkná výzdoba a super to kolo a kolo![]()
MPLee výzdoba moc hezká, včera taky dcera fňukala, že se těšila na turbomošt, vůbec jsem netušila co to je![]()
Dneska věnec na dveře

My už svítíme.

vanilka ten je krásnej ![]()
Pinot Noir krása veliká ![]()
Pinot Noir ty hvezdicky jsou moc pekny
Janulik03 u nás na Vysočině už je cca 8-10cm těžkého mokrého sněhu, první snehulak už stojí a stále hustě padá a padá...
Pinot Noir děkuji :-)

vanilka tak vysocina je jasna. Uz teraz to vyzera krasne. ![]()
Tady taky sníh, ale já ho nemusím.
viktorka_od splavu Jako tady bylo rozsvěcení stromku, tam jeden stánek, kde prodávali nealko kraviny, u stánku tak 50 lidí, hlava na hlavě ve frontě. Jako doprdele drát už, tohle vymýšlí kdo?![]()
Je, nenašel byste někdo tu fotku věnce z břečťanu a hortenzií? To mám! Sic zapadany sněhem teď, ale mám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)