Moc nepřispívám, hlavně čtu, ale všem šťastné a veselé a hlavně poklidné svátky
.
Batole má narozeniny 10.12, takže to už byly její druhé Vánoce, ale první, co si pořádně užila. Už jsme i trénovali vyhlížení Ježíška. 

Moc nepřispívám, hlavně čtu, ale všem šťastné a veselé a hlavně poklidné svátky
.
Batole má narozeniny 10.12, takže to už byly její druhé Vánoce, ale první, co si pořádně užila. Už jsme i trénovali vyhlížení Ježíška. 

Dodatečně krásné vánoce. My je stravili v chalupě s kamarády. Kvůli sněhové kalamitě jsme nedojeli pro brambory na salát, na Štědrý den nešel proud až do večera, netekla tak voda, takže jsme roztápěli na pití a vaření sníh. Vánočky a kapra delali na (v) kachlových kamnech a večeřebyla přisvíčkách. Naštěstínikdo kost nepřehlédl. Ke kaprovi byl misto bramborového salátů coleslaw![]()
Proud nešel ani druhý den (bohužel snih valem roztával)
A jako taková tečka, včera při odjezdu nam kleklo auto, tak jsme dvě hodiny čekali na odtahovku a zjišťovali, kde je nejbližší otevřený servis.
Za tři roky si to doufám zopakujeme, snad bez toho autoservisu ![]()
Mulen budete mít na co vzpomínat. Zážitky musí být hlavně silné, že jo
.
Makara přesně!
Do toho mě uz třetí den boli zub![]()
Mulenjsem ti ještě chtěla popřát nudně poklidného Silvestra. Takže hlavně bez návštěvy pohotovosti
Makara díky
, zítra zavolám podruhé zubařce. Zatím mám termín na úterý a to se mi zdá daleko čím dál tím víc.
Mulen až na tu tečku a ten poslední extra bod to zní super ![]()
Tabea taky to tak cítím
. Jak už tu někdo psal,nebýt těch vnějších okolností, byly by to asi ty nejlepší vánoce, co jsem kdy zažila.
Mulen No ale improvizace na zachumlané chalupě s partou přátel je úplně super. Ten zub lituju moc.
Kan bylo to super![]()
A zub je odvrtany, vycisteny a vypada to, ze se uklidnuje
Dekuji za ucast :)
Crème de la crème stromku u našich. Někdo tady myslím zmiňoval retro indiány, naši mají ještě dva.

dzizisketa nádherné ozdoby
, u nas ich ešte zopár najdeme, ale miznú každým rokom
dzizisketa indián je parádní, to vůbec neznám...
dzizisketa
Indiána máme taky a ještě něco v té stejné ozdobě. Loni jsem je přivezla z chalupy, ale nakonec je na stromku nemáme. Počkají na novou chalupu.
Tak na sama pozitiva a socialni jistoty :)

Už se blíží, už je na dohled!
Tak ať je šťastný a zdravý a přinese samé dobré věci!
Přejeme všem dobrý rok 2024.
Děkuji, že tady můžu být ![]()

Hravého Silvestra od Žluťásků

Všem

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.