Šťastný nový rok vám všem! Děkuji za pocit sounáležitosti, naslouchající uši, otevřená srdce a útočiště, které mi tady poskytujete. ![]()
Happy New Year!
Já se chystám do postele, ale vy si ještě pořádně užijte oslavy!

Šťastný nový rok vám všem! Děkuji za pocit sounáležitosti, naslouchající uši, otevřená srdce a útočiště, které mi tady poskytujete. ![]()
Happy New Year!
Já se chystám do postele, ale vy si ještě pořádně užijte oslavy!

Garfie dobrou noc na jižní polokouli a zítra vykricte pravou nohou

Makara a nema to byt u protinozcu levou?![]()
viktorka_od splavu To nevím, ale hned jsem si vzpomněla na dětskou obavu, že spadnu hlavou dolů do vesmíru. ![]()
Prožijte příští rok především ve zdraví a v dobré společnosti!

tina to je boží!

Přeji všem šťastný nový rok 2024, hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, jen minimum starostí - aby člověk ocenil bezstarostnost
. Jste úžasné, mám to tady moc ráda.
Přeju všem co nejvíc zdrávi,štěstí a pohody . Vsechny tady jste super!

Stastny novy rok!

Ste mojou oporou, butlavou vrbou, pri vas mam silny pocit spolunalezitosti, vidim pestrosť života, spolu sa smejeme, placeme, dohadujeme a preto to tu mam tak rada. Vsetky ste fajn.
Želám šťastné vykrocenie do noveho roku a samé dobré veci nech vas stretnu
Všem svým virtuálním přítelkyním z Parfu i jejich blízkým přeju dobrý vstup do nového roku
.

Do nového roku všechno dobré!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.