Jsem ráda, že na to slyším chválu, jdu si nové brýle s modrýma sklama vyzvednout příští týden, tak jsem ráda, že to k něčemu je a nevyhodila jsem peníze zbytečně ![]()
Brýlové vlakno
No cítila som úľavu hneď prvý deň. Dúfam, že si to len nenamýšľam. ![]()
Tak to je super, ja jsem dneska byla u ocniho (vypadam jak puss in boots ze Shreka momentalne) a odmitla jsem to, protoze je asi ani na pocitac nosit nebudu. Ale nasla jsem dalsi kandidaty co s emi libi a jsou mensi nez ty puvodni :)
Ja som veľmi spokojná so svojimi. Skúšala si aj neaké Rayban? Ja som chcela veľké, predtým som mala také úzke, no ako na starú babu :D Ale najviac mi v nich vadilo zorné pole. V týchto veľkých čo mám teraz je to super. !!!
A pridaj fotky nových adeptov !!!
Rayban jsem par zkousela, nejsou spatny, ale neni to ono. Zkousela jsem i dalsi vic hranaty, ale nelibi se mi to. Nasla jsem jedny Max Mara c maj cerny a zelvovinovy a maj zlaty bocnice, ale hezky, elegantni. Fotku nemam, ale kdyz to pujde, udelam. Momentalne mam zornicku pres cely oko a vypadam jak puss in boots na speedu, na monitor cucim z 15 cm, legrace na place.
No Rayban mi prišli, že majú úplne najjednoduchšie rámy. Nikde žiadne somariny..aj nápis je úplne minimikro. Fakt som nečakala toľko kamienkov, pozlátených častí a farebných aplikácii. Dokonca medené elementy...pani v optike tvrdila že to je teraz in ![]()
Posledná farebná varianta sa mi páči najviac. Nieje čierna na tebe príliš tvrdá?
Myslim, ze cernou muzu v pohode. Ty posledni cerveny se mi libi na fotce, ale nevim jak ta cervena bude vypadat ve skutecnosti, ty zelvovinovy se asi budou lip kombinovat?
Aha, ja ich vidím skôr bordó viac do hneda :D Tak to potom čierne.
Ježíš, ty prostřední se mi fakt hodně líbí, ty bych brala..
Budu mít tyhle Vogue. Sice mají nějakou aplikaci na nožičkách, ale v reálu není moc vidět. Uvidíme, jestli mi spokojenost vydrží, protože si brýle neumím vůbec vybírat. Všechny se mi líbí na obrázku a na mojí šišaté hlavě je to děs :/
Aha, ja ich vidím skôr bordó viac do hneda :D Tak to potom čierne.
Aha, ja prave uvazuju nad tou zelvovinou, ale cerny muzu mit taky
No tak farba už je len detail. Ak ti sadne tvar tak je to výhra. :D
Ja som vyskúšala obrovské množstvo rámov, bola som v 4 optikách a vyskúšala takmer všetko. Ani cenovo som sa neohraničovala. A fakt že mi takmer nič nesadlo...
Nakonec jsem se rozhodovala mezi temahle. Prvni jsou moc velky a nesedely idealne na nose, druhy prilis kulaty a mely "dekorace" na strane, cerveny a ruzovy, ehm. mam treti (dve fotky) horni cast je cerna a spodni zelvovinova. Sedi super a nejvic se mi libil tvar a jsou vyraznejsi, coz byl zakladni pozadavek
.

Páčia sa mi druhé :D ALe to asi preto že mám podobné.
Hlavne sa ty musíš cítiť príjemne. Na mňa sú posledné príliš výrazné(mám malú tvár, nebolo by ma vidno), ale u teba to bola hlavná požiadavka takže myslím že misia splnená :D
A co sou zač ty druhý (já bych je brala)
Carolina Herrera jsou. Akorat maj ty nozicky zdobeny pruhama, cervena a ruzova a jeste je do toho nejaka zlata, no to neeeee.
Juu fakt?noale koukla bych se..ale musím zjistit, jestli tady maj, vůbec si nevybavuju, že bych na ně kdy narazila (a usedlý brejle mam, teď chci víc hip) díky :)
A jinak ty třetí sou taky fajn, myslím, že dobrý nákup
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)