A tak jinak "V centru se soustředí důležité úřady" třeba nebo "V centru se soustřeďují důležité úřady"? Já myslim, že už jste se zacyklily na tý kritice soustřeďování se, do teď vám to přišlo normální a najednou si mi tady děláte blok :-D
Čeština - chrám i tvrz
u toho soustřeďování úřadů bych ještě byla ochotná udělat úkrok, ale soustřeďovat se (ve smyslu soustředit se na důležitý úkol) mně osobně nedává smysl podobně jako někomu budu se soustředit
Po přečtení těch x stránek o soustředění už mi to slovo leze na nervy a připadá mi čím dál blbější ![]()
Ano. Jde vidět, jde poznat... to jsou hrozné tvary.
Nejhorší slovo je stejně baštit...
JO!!!! Cire zlo!
A tak jinak "V centru se soustředí důležité úřady" třeba nebo "V centru se soustřeďují důležité úřady"? Já myslim, že už jste se zacyklily na tý kritice soustřeďování se, do teď vám to přišlo normální a najednou si mi tady děláte blok :-D
V centru jsou soustředěny důležité úřady. ![]()
Krecik zere a ano, nakonec chcipne!
Nám ve školce říkali, že všechna zvířata pojdou, ano i Bobík a Micka, ale jedno jediný umře, schválně hádejte který, ano, je to včela, pře je pracovitá a dává med.
krecek nezere, krecek si to cpe za zgran:-))
a rozhodne chcipne, souhlas (mela jsem Zlatusku, chcipla taky)
Bobík a Micka teda nene!!!
Dodej mi do zgran diakritiku, at mam dalsi jazyk!))
ano prosím, dle rozkazu a kratce:
žgraň
:P
ještě skloňování:
za žgraň si to dá a má to za žgraňó,
když má napchaný žgraně obě, tak vypadá symetricky:D
Moji příbuzní z Pŕerova říkají - škraně![]()
To jsme taky říkali! Ale přišlo mi to jako kravina tenkrát, přijde mi to jako kravina i teď. Krom toho nám teda říkali, že se neříká policajt, ale příslušník veřejné bezpečnosti, jsem tím pak sužovala doma rodiče:-D.
a požárník místo hasiče!!!To fakt nedávalo smysl...
a požárník místo hasiče!!!To fakt nedávalo smysl...
Od té doby, co znám hodně (dobrovolných) hasičů jsem slovo požárník vzala na milost. Většina z nich jsou strašný pyromani... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)