Lama_z_Lana trošičku to praská, co
? Se mi povedlo s pivem
.
Domáce spotrebiče
Pinot Noir mňa to prekvapilo, keď mi to na servisnej linke povedali. Ale tak vieš, keď ide o zavadu v záručnej lehote, tak sa snažia nájsť chybu u zákazníka vždy.
naposledy to bylo nealko pivo v plechu ![]()
Lama_z_Lana Mně se takhle povedlo najít v mrazáku pivo. Jinak jsem se zalepeným okem četla, žes dala do mrazáku celer, jako chvilku jsem přemýšlela, k čemu to může být dobrý. ![]()
Tak mrazák je už rok po záruce. Jsem si myslela, že ho máme kratší dobu. Námraza se tvoří na dělících roštech. Není to moc, ale je tam.
Len prastit nekoho zmrzlym celerem po hlave.
Lama_z_Lana Tam by ale zmrznutí bylo chtěný!!
Lama_z_Lana vrazda zmrzlou jehneci nohou, pote snist vrazednou zbran..
(Roald Dahl)
Len pokud by se u mne nekdy objevil omylem zmrzly celer, musela bych ty kandidaty na "tecku" prehazovat vidlema!
Lama_z_Lana ja tam zase vzdycky soupnu napoj, abych se osvezila. Nez to vychladne, tak se napiju vody a na drink v mrazaku si nevzpomenu ![]()
Lama_z_Lana mně jednou upadly vajíčka tak šikovně, že se rozbily přímo na horní hraně dvířek od mrazáku, takže zatekly do spáry mezi dvířky od skřínky a od mrazáku. (Máme vestavěný). Nepodařilo se to pořádně vyčistit ani, když to muž rozmontoval. Naštěstí to nesmrdělo, ale pořád tam jsou vidět zbytky.
Evaeva muj evergreen jsou boruvky. Je jedno, v kolika krabickach nebo pytlikach je mam. Vzdycky je v tom mrazaku rozsypu. Vzdycky.
Lama_z_Lana
jo tak to mně takové věci nevrušují. Většinu posbírám a je to:)
Doporucte mi pls dobry naparovač. Podlehla jsem mentalnimu vypadku a koupila si ten z Lidlu. Druhej den jel zpatky.
Nikdy nedávejte načaté prosecco do lednice naležato... ty uzávěry moc netěsní a když to proteče do té odpařovací nádobky na zadní straně lednice, tak to smrdí jak pot
vyzkoušeno 2x, podruhé už jsme šli najisto ![]()
stes Tiež mám naparovač z Lidla, ja som si ho nechala, úplne márne to s ním nieje, ale žiadny zázrak, však za 20 e som ani nečakala. ALe ak chceš niečo kvalitné, na naparovanie zvisle, tak asi jedine parný generátor, zatiaľ sa mi celkom vzhľadom na priaznivú cenu a výborné recenzie pozdáva tento, ale možno niekto skúsenejší poradí, o čo sú tie násobne drahšie lepšie![]()
https://www.nay.sk/braun-is7144bk-zehliaci-system
Daridari dekuju. Mrknu na to
máte prosím některá zkušenost s parním čističem? potřebuju na podlahu,tj dlažba, sprcháč, obklady,pokud možno i okna, prostě na všechno,,chci mít čisto, přestože máme pět koček a jsem čuně a bohužel i "lakomá Barka" pomůže mi Karcher SC3 EasyFix ?
Pavlena záleží, samozřejmě, na každé konkrétní noze :) ale já mám tu zkušenost, že po letech vytrhávání vším možným ( plus Lumea ) ty chloupky rostou tenčí a proto ten epilátor hůř funguje - tedy není to úplně jeho vina :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)