Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 24. července 2022 21:53

barbucha Sweet Potato díky za tipy

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. července 2022 23:02

barbucha Spousta spotřebičů má v popisu napsáno "ikea metod". Prostě že jdou narvat do tech ikeáckých linek. Ale zrovna u myčky by to mělo být stejně jedno, ta by měla pasovat každá 6Otka. Co jsem tak pochytila různě, nejlepší myčky jsou právě Siemens, a ty drazší Bosch řady.  5tiletou záruku si bud dokoupíš, nebo jí mají spotřebiče Philco, ale jako to je hodně ke zvážení, mě nějak ty jejich recenze nepřesvědčily.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 24. července 2022 23:33

Já vám musím říct, že mě úplně fascinuje jak tady píšete: mám myčku 20 let, pracku 11 a mikrovlnku 2. Já jsem ráda, že se dopočítám kolik je dětem a mě, na spotřebiče nezbývá síla. 

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 24. července 2022 23:38

continuity 

Já to mám podle stěhování, akorát to má každý spotřebič jinak, ale to ještě pořád taky udržím.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 25. července 2022 00:15

continuity já podle rekonstrukce

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. července 2022 07:48

barbucha Nemam docteno, ale ve stredu jsme meli schuzku na planovani kuchyne. A treba mycku mame svoji asi rok starou a nebude problem s vestavenim. Obecne nam ten jejich clovek rekl, ze jejich spotrebice jsou treba AEG (je to snad nekde zezadu), ale at si klidne dame svoje a koupime "jen"linku. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. července 2022 07:51

continuity Haha, my ji mame rok. Vybirali jsme i podle nejakych parametru, ale na znacku uz bych se musela jit dolu podivat

Jinak ma skryty panel ovladani a po programu klasik se sama otevre, ale u jineho ne. To jsem jeste nevyladila, proc to tak je. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 25. července 2022 08:07

continuity Já to vím u těch starých. U těch nových už jenom "novej sporák máme chvilku, loni? Bane asi už předloni...". A přitom je to klidně 4 roky i víc.

Offline MaeGandal
1627 příspěvků moje polička 25. července 2022 08:54

continuity my se teď dohadování, jestli má pračka nárok na výměnu, když začala blbnout nebo ještě je moc brzy. Jisti si nejsme, ale dnes má přijet nová pračka.

A k tomu jen to, že jsem si tu dva dny po objednání přečetla, že náš problém vyřeší změna z gelu na prášek, jenže muž objednal nějakou se samodavkovanim, a to funguje jen s gelem. Takže nám buď bude  tmavé prádlo smrdet nebu nebudu tuhle automatickou funkci využívat 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. července 2022 12:54
Reakce na Jos:

barbucha Nemam docteno, ale ve stredu jsme meli schuzku na planovani kuchyne. A treba mycku mame svoji asi rok starou a nebude problem s vestavenim. Obecne nam ten jejich clovek rekl, ze jejich spotrebice jsou treba AEG (je to snad nekde zezadu), ale at si klidne dame svoje a koupime "jen"linku. 

​Ale tu myčku máte asi vestavnou, co? Já mam teď samostatnou a tak ji potřebuju vyměnit... ještě se teda porozhlídnu po jiný, a zejtra se v Ikea poptám kde ty svoje berou, kdo jim je dělá.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 25. července 2022 13:55

continuity Spotřebiče jsme kupovali, když jsme si koupili byt a když jsme koupili dům. Tak to mám jednoduchý počty. Až ty první odejdou a budeme postupně kupovat nové, tak taky nebudu vědět, jak dlouho který máme. Ještě to mám jednodušší o to, že byt jsme pořídili, když bylo muži 30. A dům, když mu bylo 40.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. července 2022 08:43

Budeme vybirat novou kuchyn (ikea) ale spotrebice si chcemevybrat vlastni. Nema nekdo zkusenost s indukcni deskou s moznosti propojeni varnych zon (na vetsi pekac, panev)? Uvazuju nad timto (k nemu ze stejne rady i digestor s propojenim odtahu par automaticky). A pak jeste potvrzeni, ze konvekzomat na bezne vareni je blbost...chtel manzel, ale uz je to hodne drahy spas. Dik
https://varne-desky.heureka.cz/electrolux-eiv634/#specifikace/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 08:48

Jos já propojení zón mám, na pánev to moc nefunguje, na pekáč jo. Moc to nepoužívám.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 27. července 2022 09:34

Jos mela jsem bosch 5 plotynek, dve sly spojit do jedne na cely plech, fungovalo to normalne

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. července 2022 09:50
Offline MaeGandal
1627 příspěvků moje polička 27. července 2022 10:00

Jos propojení plotýnek mám, jinou značku, funguje naprosto v pohodě. Využívám, když používám pekáč 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 10:16

Jos mně to tu pánev nezachytí, takže minimálně jedna plotýnka hlásí, že na ní nic nestojí.

Offline Anaj
159 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:29

Potrefenáhusa viktorka_od splavu Pinot Noir Evaeva RoSa 711990 Daridari barbucha Sweet Potato baltik Karja continuity slniecko letolet 

Vsem dík za užitečné informace o kladech i záporech a rady, na co si dát pozor. Nakonec jsem vybrala  tuhle: Myčka nádobí AEG FFB53900ZM nerez a uvidím. Do otvoru po staré podstavné se vešla, ostatní mě moc nepálí - nemá sice prý žádnou dětskou pojistku, ale malé děti už se u ní nepohybují, přední ovládací panel v horní části byl i u staré, ale tam bylo ovládání mechanické a bez displeje, nicméně délka programů byla pevná, takže nebyla potřeba informace o tom, jak dlouho ještě bude myčka mýt. Stará myčka se sama neotvírala, ale sušila i tak dobře :-)

Tak uvidím, jak se sžiju s tou novou. Všem, co vybírají nový spotřebič, přeju štastnou ruku.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. července 2022 12:03

Anaj Karja 

Já jsem včera vzala tu myčku z Ikea. Ptala jsem se kde ty věci berou, a tohle jim prej dělá Elektrolux, tak snad nebude tak zle... navíc je líp řešená než moje stará Siemens, tahle má nahoře šuplík na příbory a tak dole netřeba košík, kterej zabíral zbytečně místo...

Hlavně aby nám ty krámy chvíli vydržely!

Offline Daridari
1106 příspěvků moje polička 27. července 2022 17:05

Anaj a barbucha gratulujem k nákupu, nech spotrebiče slúžia čo najlepšie a čo najdlhšie