Karja to právě nevím, k čemu je to jen u ledničky ![]()
Domáce spotrebiče
711990 ako píšem, ja som sa o tom dozvedela pred 2 rokmi tu, takže pre mňa to vychytavka. Vymenila som fungujúcu 16-ročnu chladničku, ktorá ale teda samozrejme už viac namrzla a bola zrut energie, za novú lepšiu, ktorá nevydržala ani 2-ročnu záruku, najskôr v nej vymenil nejakú klapku, potom panel a stále nechladila. Trvalo to 7 týždňov, kým bola reklamácia skončená. Preto som si zobrala jednoduchsiu, s menším množstvom elektroniky.
To isté práčka, po roku a trištvrte odišla špirála aj programator, oprava trvala 5 týždňov a po 3 mesiacoch od skončenia záruky sa pokazil zámok a ten, čo objednal, nebol presne rovnaký a ten podobný programator nenacital. Takže mám tú staru a tá funguje bez vychytavok.
A to som fanda techniky a vylepseni, ale musia fungovat!
Karja primárně je to asi potřeba pro mrazák, ale teď jsme byli na dovolené, kde byla chladnička bez mrazáku, a všechno, co se dotýkalo stěn, bylo zmrzlé, v pivě kusy ledu, zmrzlé jogurty... Přitom nechladila nijak moc, určitě to nebylo nastavením teploty. Nevím, jestli to spolu souvisí, ale naše chladnička tohle nedělá.
Pinot Noir Jasný, no to ty staré asi občas delaly. My teď máme tu lowfrost a je to v pohodě, myslím že ty nové to snad už nedělají i bez toho nofrostu
Asi poprvé jsem v toto vláknu... Prosím, používáte některá elektrický epilátor? Je některý výrazně lepší než ostatní? Já mám jeden už od VŠ, škube pořád, ale jaksi čím dál hůř. Jemnější chloupky (ruce) dobrý a na nohách horší. Nemám žádnou srst, rostou mi i na nohách málo, ale jsou to o něco silnější chloupky a musím epilátorem kroužit kolem snad každého jednotlivého, aby ho vyškub.. Dřív to tuším nedělal. Mám prostě koupit první, co najdu, a nebo je některý vysloveně super..?
Pavlena Dnes jsem bez rozmýšlení koupila první kombinovaný epilátor /s holením/, co mi padl pod ruku. Loni jsem kupovala dceři Braun epil silk 9. Je z těch dražších a že by mi přišel mnohem lepší než můj letitý, to nepřišel. Kvůli tobě jsem vybalila ten nový Breiter HL70 a udělala srovnávací škubání
.TenBraun
Je lepší.
Oprava-Beurer
Edit 2 - tak jsem přečetla návod
. Zítra zaktualizuju recenzí. Po dobití by mohl fungovat líp.
Pavlena mám Braun nějaký silk epil. Přijde mi o něco lepší než byl starý Philips, hlavně ty masážní kolečka jsou super, fakt to míň boli.
Mě v něm vždy odejde baterka a ty na mokré holení už nejdou používat pod proudem.
Pinot Noir Karja Evaeva Máme nofrost lednici s mrazákem Gorenje a mrazák Whirpool. Obojí je potřeba jednou ročně odmrazit. V obou mrazácích se tvoří vrstva. Sice ne tak moc jako ve starých, ale je tam. Funguje to někomu tak, že tam ta vrstva se vůbec netvoří? Máme to teda vadné? Lednice ne, ale ten mrazák by mohl být ještě v záruce.
notna já jsem za pět let neodmrazovala![]()
notna mate to vadne, ja za 8 let nic neodmrazovala
notna mame lednici s mrazakem Samsung, vic nez 12 let a neodmrazovala jsem nikdy. Ani nevim, kde by se mela vrstva tvorit.
notna LG 3 roky bez námrazy v mrazáku stejně jako v lednici.
notna lednici s mrazákem Samsung máme 16 let, nikdy jsem nic neodmrazovala.
Takže ano, je to podle mě závada.
Ty jo! Díky všem. Jdu hledat doklad, kdy jsme mrazák koupili.
notna vzhľadom k reklamácií ani nie 2-ročnej no frost chladničky s mraznickou, po všetkých servisných pokynoch, si dovolím byť múdra a hovorím, že aj no frost sa ma raz za rok odmrazovat.
letfenixa tak to ale asi byla no frost lednice s klasickým mrazákem, ne? To jsme měli dříve a kvuli mrazáku jsem asi jednou ročně odmrazovala. Teď při sebevětší vůli není co bych i po těch 3 letech měla odmrazit.
letolet nie, no frost všetko. Vnútri nebol žiadny priznak namrazy, všetko skryté.
letfenixa hm, tak asi si jdu najít návod.
Edit: Tak jsem si ho našla. Kondenzace vody nebo tvorba namrazy je jen zmíněna mezi zavadami spotřebiče, a tedy "V případě potřeby odstranění námrazy ze zařízení se obraťte na informační středisko pro zákazníky"
Nic o pravidelném odmrazovani tam naštěstí není.
letfenixa no já nevím, kdybych 16 let nedělala něco, co se dělat má, tak už by se to asi projevilo, ne? No frost je no frost, v návodu o nutnosti odmrazování určitě zmínka nebyla.
Joo, kdyz je nekdo debil, vecer si da do mrazaku vychladit cider, na kterej do rana zapomene, odmrazujepomerne casto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)