Ten Benicio del Toro.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Jo, tak ten je strašnej, takovej zmáčklej
Jaroslava Vojtu som si musela vygúgliť, určitá podoba by tam bola, musela by som ho ale vidieť v parochni s vrkočami a v poriadnom klobúku, aby som to vedela zopovedne posúdiť. Paľo Bielik imponoval hlavne svojou postavou, mal cez dva metre a perfektne utekal a skákal po skaliskách. V niektorých okamihoch filmu je vyslovene pekný, napr. v záverečnej scéne pod šibenicou, len má strašne smiešny hlas. Bola iná doba. Ja som preštudovala všetku dostupnú literatúru o Jánošíkovi, keďže sa zaujímam o históriu a videla všetky filmy. Dlho ma štvalo, že nikde sa nedal vidieť ten úplne prvý, z roku 1921, kde Jánošíka hral Theodor Pištěk, našťastie pár rokov dozadu na STV išli všetky filmy pekne za sebou. Jánošík mal nadváhu, účes - vkusné mikádo a kostým - nejaké pončo a mexický klobúk, viem, že sme sa celý film nahlas rehotali, lepší ako hocijaká groteska, hlavne naháňačky zbojníkov s pandúrmi.
Milan Jablonský hral vo filme, ktorý režíroval Paľo Bielik a hlavnú úlohu hral František Kuchta, lekár z basy v Ilave. Jánošíkovu milú hrala Lucia Popp.
S Oldřichem Novým to mám stejné jako Henri. Obdivuju ho jako herce, byl vtipný a elegantní, ale jako chlap mi nepřišel přitažlivý nikdy.
Ale s těmi prvorepublikovými herci a zpěváky, jsi mi připomněla tohoto fešáka:

(www.cs-retromusic.net)

Tak tady trošku zmáčklej je
. No není to fér, přiznávám, ale když jsem si ho hodila do googlu, tohle na mě vykouklo, nemohla jsem odolat.
Mně se z prvorepublikových herců vlastně nikdo nelíbil, nepřipadali mi vůbec sexy, jedině mladý R. Hrušínský by snad ještě stál za hřích. Ale mám ty filmy ráda, jak píšete, vyzařuje z nich noblesa a elegance.

Milan Jablonský...můj typ!
nedalo mi to a gůglím...
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8330-milan-jablonsky-kanadan-s-dusi-cechoslovaka-i.html
a ke všemu hrál v indiánkách, které jsem jako dítě milovala
Tak jsem si vzpomněla. Nikdo ještě nezmínil tuhle křehkou okouzlující brunetku a skvělou herečku, která uměla i stárnout.

Žena s velkým, ale opravd velkým Ž.
Je to jedna z mála celebrit, které upřímně obdivuju, šarm, eleganci, styl... zkrátka úplně všechno.
Nejraději s ní mám Jak ukrást Venuši a Prázdniny v Římě.
Teď koukám, že máš svýho popeláře na ČT1 v tom seriálu o vodníkách!
Milan Jablonský bol asi z tej prvej generácie bratislavských kulturistov, medzi ktorých patril aj Juraj Višný. Čítala som o nich v takmer všetkých spomienkových knihách o Bratislave. Na niektorých fotkách vyzerá dobre, ale na tej druhej, čo dala Barbucha vyzerá ako Biely Tesák. Keby niekto nevdel, kto je Juraj Višný - superman v Kdo chce zabít...
...tady jí to nesmírně sluší.! Kočka.
Konečně někdo přišel na to, že rovné vlasy jsou pro ni lepší...
Není to Kostková? Na té první fotce vypadá trochu jako Jane Seymourová.
Je to Tereza Kostková.
Přidělaný umělý vlasy a vyretušovaná... to je pak kočka kdokoli.
Ale já ji nesnáším, tak možná mluví závist.
Já ji taky nemusím, hezká je, to jo, ale hrát neumí. Maminka se mi líbila víc.
...jo, také ji nemusím, tak jak se v tv prezentuje. Ale na těch fotkách jí to prostě sluší.!
Moc retušovaná není, má zralý výraz v obličeji na té první fotce, nosoretní rýhy...
Mně se jako model na fotkách líbí
Hezka je, ovsem pokud se oblika sama, tak je absolutne bez vkusu, hastros.
Ale tu vestičku by to sneslo přeci jen o číslo větší... Nepěkně to na ní pruží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)