VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 06. října 2014 20:41
Reakce na Hoolinkah:

Jenže to je reklama na ty hadry. Ne na ni.

To nesmí plandat

Jinak já Infinite oblečení nosím a Kostková se mi jako jejich modelka líbí, ale přeci jen ta Bučková (předloni) byla jako model/ramínko o něco lepší... na ní vypadá všecko dokonale.

Když tu věc vidím na Kostkový, vím, jak to zhruba bude vypadat na mně a jim asi právě O TO šlo. Móda pro normálnlí ženský, ne jen do velikosti 36.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 06. října 2014 20:45
Reakce na Mitzi:

Aha, tak to mi uniklo.

Nesmí? Mně přijde, že posledních pár sezón je plandání v módě. Ta záplava vyžvejklech úpletů mi drásá nervy.

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 06. října 2014 20:49

Plandavý věci sluší jen těm, co schovávají následky anorexie. Infinite šije pro normální postavy. Proto má modelku plnějších tvarů (ale dost štíhlou, aby to ty vychrtlé nepobuřovalo).

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 07. října 2014 09:31
Reakce na Hoolinkah:

Jo, kvůli vyžvejklým svetrům v obchodech jsem znovu začala s pletením...  Měla bych těm obchodům poděkovat za znovunalezení koníčku.

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 07. října 2014 23:10

Švédský princ je fešný, ale musel si samozřejmě najít modelku. Slečna působí až moc dokonale a vypulírovaně, jako by ani nebyla skutečná. Zato Kate působí velice reálně a proto pro mě ve srovnání vychází mnohem líp.

http://www.super.cz/299124-konci-era-vevodkyne-kate-krasna-snoubenka-svedskeho-prince-vypada-v-kralovske-modri-fantasticky.html

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 09:24
Reakce na Ronna:

Modelku!  Dnešní novináři jsou příšerná pakáž, hlavně ti bulvární... jsou schopný lízt do zadku i masovýmu vrahovi, pokud se tento objeví ve vyšší společnosti.

Ona ta "modelka" se totiž proslavila především fotkama v rouše Evině (nejznámější je její pózování s krajtou ), soutěží Miss mokré tričko a účinkováním v různejch nejspokleslejších reality show - co se v nich děje, víme už i my tady... a živí se tím už od šestnácti. Rozhodně má blíž k prostitutce než k modelce. Zahraniční tisk si z toho už začíná dělat srandu, jen k nám to ještě nedošlo  A rodina pana ženicha (mimochodem taky dobrýho budižkničemu, kterej se převážně věnuje závodění a pokud něco vydává za svý dílo, neb se prohlašuje za "designéra", tak to většinou končí veřejným nařčením z plagiátorství), ti z toho taky neskáčou nadšením. Jeho dvě sestry s ní ještě nepromluvily ani slovo... a datum svatby se tají, protože vůbec není jistý, jestli jim někdo z "vyšší společnosti" vůbec přijede  

Všichni se jim teď smějou...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. října 2014 10:24

No mně se " modelka " líbí, jsou fakt krásný pár.

Oproti tomu se mi Kate vůbec nelíbí.

Ale já mám ten převrácenej vkus..., kdyby se jednou strhla bitva o nějakou osobu, tak já budu mít tak 10 konkurentek    

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 08. října 2014 10:43

Mne môžu byť všetci títo monarchovia ukradnutí, nechápem, ako sa môže  flegmatický anglický alebo švédsky občan dostať do vytrženia, že v rodine štátom vydržiavaných darmožráčov sa narodí nový darmožráč alebo že si berie ďalšieho darmožráča, potažmo darmožráčku.  Monarchie mali byť už dávno na smetisku dejín. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. října 2014 10:44
Reakce na Afrika:

Hm, tak já radši jakéhokoliv kultivovaného monarchu než Zemana !

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 11:34
Reakce na náťa66:

Jo, ovšem to klíčové slůvko je "kultivovaný"

Ony ty poslední výhonky královských rodin jsou dost k ničemu všechny... a živit musíš jak zvolený politiky (ale ti mají omezenou životnost) i tyhle nezvolený "reprezentanty" (ty bohužel doživotně, pokud nedojde k převratu).

A vyplácí se to snad jen u starý Alžběty... z těch mladších vypadá slibně možná jen švédská Victoria (jejíž tatíček se ovšem na trůnu drží zuby nehty, i když se s ním po jeho excesech ve strip klubech a kamaráčoftech s mafiány poněkud kymácel...). Ta snad ostudu dělat nebude...ale moc takovejch není.

Williama s Kate už taky daňoví poplatníci dost kritizujou, že za ty prachy odvedou minimálně práce a jsou věčně po dovolenejch a utrácej jak zběsilí...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:10
Reakce na barbucha:

tak jinak, přiměřeně  mému postoji :

radši budu koukat na hezkýho a upravenýho monarchu  než na zemana.

Prachy stojí všichni stejně.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:14
Reakce na náťa66:

Já to rozumím, brouku... nakonec je lepší koukat na téměř kohokoliv, než na zmíněnýho soudruha

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:36
Reakce na barbucha:

Téměř... taky důležitý slovo

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 08. října 2014 15:16

Aj tá naša Kiska, čo sme si zvolili tiež nepoteší oko ženy. Zato - teraz som sa vrátila z dlhšieho pracovného obeda incl. káva, koláč a pred východom z Auparku sa ma snažil pristaviť strašne pekný chlap s nejakými papiermi, ja som mu povedala, že sa ponáhľam do práce a on takým smutno-sklamaným hlasom povedal - ja som vám len wellness chcel ponúknuť...čím chcem povedať, že v ČR aj v SR je funkcia prezidenta reprezentatívne, tak neviem, načo si   volíme také ohavy, pekných chlapov sú plné ulice.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:51
Reakce na Afrika:

Ano, tento názor sdílím.

kdo má věčně zkoumat, jestli se za tím příšerným zjevem neskrývá nějaký sexy mozek

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 18:09
Reakce na Afrika:

Tos uhodila hřebík na hlavičku  Jenom nevím, kde ty pohledný (nebo aspoň lidsky vypadající) vzít - kandidujou jen samý obludy, to už je snad pravidlo...

Poslední, na koho se dalo koukat (a kdo snad dokonce uměl i používat příbor), byl Klaus... ten aspoň v obleku nevypadal jak prase v klobouku. Všichni ostatní jsou k nerozeznání od bývalý komunistický honorace.

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 08. října 2014 23:06
Reakce na Afrika:

U nás teda plné ulice hezkých chlapů nejsou. 

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 09. října 2014 15:11
Reakce na Ronna:

U nás teda plné ulice hezkých chlapů nejsou. 

A kde bývaš?  Tu v Žiline je ich plno.

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 09. října 2014 17:51
Reakce na Afrika:

V Brně.  A dnes jsem šla přes město a dívala se. Jediný pohledný, kterého jsem potkala, byl můj známý, strávil léto někde na jihu a vypadal jak ugrilovaný.

Offline Barbarella
207 příspěvků moje polička 09. října 2014 18:55
Reakce na Ronna:

Jedinej hezkej chlap dneska v Brně jsem byla já!