Seth Rogen ![]()

Seth Rogen ![]()

Bohajeho, další medvěd! ![]()
Jako komik ok, jako chlap nic moc.![]()
Ale derádkovi se líbí! Fakt úplně jak medvěd! ![]()
![]()
Seth je prostě... Seth. Tohle https://www.youtube.com/watch?v=6BWTNYFCNVs je boží!
Ó, ano! ![]()
Hedy Lamarr - krásná, chytrá, se smyslem pro humor a odvážná (první nahá scéna ve filmu Extáze Gustava Machatého). Včera by jí bylo 100 let.

Mám ráda tuto dámu, příjemně se mi na ní kouká a líbí se mi i její filmy.

A nejvíc v Anglickém pacientovi, musím si ho zase někdy pustit, ale teď zrovna jsem v takovém rozpoložení, že bych u toho moc bulila. Momentálně potřebuji vidět krev!!!![]()

S tou jsem viděla kdysi film Samson a Dalila a málem jsem si jí spletla s Avou Gardner, než jsem si o ní zjistila víc.
Hedy Lamarr

Ava Gardner
_04.jpg)
Jo, jo, jedna krásnější než druhá...
Přidám svou oblíbenou Gene Tierney.
Ano, jsou to podobné typy. Navíc ty stejné účesy, které se v té době nosily.
Gene Tierney taky kráska. Přemýšlím, jestli jsem s ní viděla nějaký film...
Hedy Lamarr - krásná, chytrá, se smyslem pro humor a odvážná (první nahá scéna ve filmu Extáze Gustava Machatého). Včera by jí bylo 100 let.

a navyše vynálezkyňa!
Bohužel ve své době nedoceněná. Její patent na změnu vysílací frekvence, která se dnes používá u mobilů, zmizel na dlouhou dobu v šuplíku byrokratů.
Ale prinamenšom sa tých mobilov dožila, tak si aspoň mohla povedať, že mala pravdu ![]()
Ano, jsou to podobné typy. Navíc ty stejné účesy, které se v té době nosily.
Gene Tierney taky kráska. Přemýšlím, jestli jsem s ní viděla nějaký film...
Doporučuju třeba výborný noir film Laura . ![]()

Butler v nové reklamě na Bosse. Vypadá pořád dobře.

...to jsou fotografie, kde se mi Nicole moc líbí.!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.