Jo, je úžasná!!!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
...s těmi blond vlasy je teda fakt kočka.!!!
Gillian Anderson alias agentka Scullyová
Ale vkus ji porad miji obloukem ![]()
Monica Bellucci si údajně zahraje v příští Bondovce s názvem Spectre. Je o pár let starší než Craig, ale pořád kus. Vedle ní taky další krasavice Léa Seydoux, tak uvidíme, která ho klofne.![]()
A tady je máme ![]()
Monica vyhrává na plný čáře ![]()
Je vážně nádherná
.
Je to tak, Monica = femme fatale
. Ne, že by Léa nebyla krásná a nebyl na ní příjemný pohled, ale ona na mě už od začátku (i v těch pár filmech, co jsem s ní viděla) působí tak trochu jako ledová královna
.
Tak nejen Monica a Léa, ale ještě Stephanie Sigman. Tentokrát bude James Bond na roztrhání
.
...s těmi blond vlasy je teda fakt kočka.!!!
Gillian Anderson alias agentka Scullyová
Mně se teda Gillian Anderson s těmi blond vlasy nelíbí vůbec.....připadá mi nudná, zaměnitelná.
netýká se to ovšem šatů
No tak tahle mexická kráska už bude vypadat po boku Daniela Craiga zajímavě
podobně jako Monica.
A když jsme teda začaly s tou kompletací Bond girl, mě v posledním díle Skyfall zaujala Naomie Harris s tím krátkým sestřihem coby Eve Moneypenny. Jsem zvědavá, kolik prostoru dostane tentokrát ve Spectre a jak bude vypadat.
(http://spinoff.comicbookresources.com)
Tady to vypadá skoro jako nějaká dobovka
Ale už se těším!
MB
(...pro fanynky Monici Belluci...)

Můj stařecký zrak je potěšen - člověku nemusí bejt maximálně dvacet, aby byl za hvězdu. A dokonce může být i celý oblečený! ![]()
Teda já nevím, jak to ta Monica dělá, ale vedle ní i ten Bond začíná vypadat docela k světu
.
Líbí se mi nový účes Daniely Šinkorové, zesvětlení bylo dle mě trefa do černého
. V těch tmavých vlasech a přísnou ofinou vypadala hrozně tvrdě. Ale s tím hubnutím už by měla přestat
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)