Ok, takže opravuji na "Britové"
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Ta je ale z Walesu. ![]()

Inés F.
Inés je úžesná, vždycky jsem ji obdivovala
Mária Kráľovičová - na 87 let dost dobrý...![]()
Vyzerá fakt dobre na svoj vek....![]()
...Slověny jsou vůbec šťabajzny.!
Monica, jako nejstarší Bond girl v historii 007. Proč ne? V padesáti. ![]()

Monica? Z fleku
. A myslím, že většinu těch dosavadních mladších Bond Girl strčí s přehledem do kapsy.
No, kočka je pořád parádní.!, vzhledem, postavou.
Je to prostě kus.!
Ale ve vší úctě - k Bond Girl mi nejde.
Je to - i když skvostná - tak zralá ženská.
Hranici pro Bond Girl bych viděla kolem cca 40ti let, něco na způsob Cameron Diaz, atp.
(nemyslím vzhled Cameron, ona se mi v podstatě vůbec nelíbí, ale ten věk versus morfologie těla, vyzařování, kondice, atd. ...)
Vidím to takhle: Je reálné, že by tato žena mohla pobláznit muže jakéhokoli věku (včetně Bonda)? Odpovídám si, spolu s castingovou agenturou: Je. ![]()
...já věděla, že budeš reagovat![]()
![]()
Ano, v tom máš samozřejmě pravdu, to souhlasím bez výhrad.!
Ale já si ji prostě nedovedu představit(nebo jo, dovedu, ale nebude to ono...) v nějakých náročných fyzických, akrobatických, kaskadérských scénách...,
tam mi prostě nejde.![]()
Abych nereagovala, když jsem jí sem dala! Jsem teď její patronka ![]()
No nebojím se, že by jí napsali roli, ve které bude muset dělat něco, co bude vypadat blbě a nebude jí lichotit.
Ani já nemám strach, že by jí připravili roli, která by jí neseděla a působila v ní nepatřičně. Koneckonců fyzicky, akrobaticky náročné scény jsou záležitostí až těch posledních novodobých bondovek a ještě ne u všech Bond Girl, když vzpomenu např. na Teri Hatcher v Zítřek nikdy neumírá.
Původně je Fleming opravdu vymyslel jen proto, aby okouzlovaly Bonda (byly jeho doplňkem) a to Monica splňuje beze zbytku
.
Kdoví jaký fyzicky náročný, akrobatický scény Miru myslí...
Bývají jedna akční a druhá ta "postelová"![]()
...tak jo, postelová bude
Monicca.
Je to pro ni každopádně výzva![]()
No, mně jakékoliv věšení se na letící helikoptéře, skákání přes střechy domů či metání salt k padesátnici nejde.
...pokud jde o ty fyzicky náročnější scény![]()
![]()
Mně to docela překvapuje, dneska je moderní cpát všude spíš co nejmladší kousky, jsem hodně zvědavá, co tam vlastně bude dělat
. Ač ty nové s Craigem tak nějak bojkotuji, tohle mě začalo zajímat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)