Však ony ty mlýny melou, pomalu, ale jistě
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Rano jsem sla kolem stavby jednoho baraku a takovejch Craigu tam byla fura! Stacilo by je vykoupat, oholit a navlict do slusivyho obleku! Mno...rusko-ukrajinsko-bolsevicky look neni nic pro me
!
Bodejť ...nordickej typ je nordickej typ (bez ohledu na pohlaví
).
Jakej nordickej typ?! Dyt je to prcek mrnava...!
Pravda...čahoun zrovna není ![]()
Podle mě jste na craiga zbytečně přísný. Sice je to tak trochu Vlado, ale šmrnc má.
I tak ale...blonďáci mě moc neberou. Mě teď baví tenhle "bard". ![]()

Craig je hnusnej, já v něm zase vidím příslušníka SS.
Ty jo, tenhle chlápek vypadá úplně přesně jako syn mojí kamarádky (i s těma vlasama a oblečením), akorát má navíc cca 20 kg. Sakra, nikdy by mě nenapadlo, že kdyby zhubnul, jaký by z něj byl fešák.
Bodejť ...nordickej typ je nordickej typ (bez ohledu na pohlaví
).
Jo, když vidím Craiga, taky si vzpomenu na hodiny dějepisu - zejména na kapitolu, kterak Vikingové (varjagové) vlastně založili Kyjevskou Rus, potažmo dynastii Rurikovců
Pak si nemaj bejt dodneška podobný ![]()
jen ať si ho nechá zarostlej. MNĚ se to takhle líbí. Funitel to má taky tak. Jednou za měsíc to přejede mašinkou, aby se z něj nestal Brumbál.
Tady do Madonně strašně sluší, mně se v těch tmavých vlasech líbila.
Mně taky, hlavně bez plastik a před 35 lety, nejméně.
...ano, na Italku nebývale krásná...
Když pominu klasiku - Sophii Loren, Claudii Cardinal...
Bard vypadá jako zženštilý týpek, co umí jen romanticky plkat a práce stojí...
.
No jasně, je tady mladší, myslela jsem to tak, že tmavá jí prostě slušela, v tom stylu a la M. Monroe už vypadala lacině.
ad obočí, zrovna včera jsem viděla kus nějakého pořadu a tam kosmetička říkala, že přirozené obočí se zase nosí, samozřejmě chce to jistou úpravu, ale už se prý moc nevytrhává. Měla tam figurantku, kterou líčila a ta právě měla obočí dost výrazné a redaktorka se jí na to ptala.![]()
Děsivé je oboje.
...a tak Cara Delevifne je tím proslulá, je to v podstatě její signature...
Nevadí mi to. Ten obličej má pak super rám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)