Mne růžovky taky nenadchly, vypadají jak nějaká hippies školní uniforma. A v těch modrých to jsou fakt prostřihy? Já to zkoumala, jestli to není takový vzor v barvě kůže a asi tedy není.
Chytrá horákyně-oblečená, neoblečená. Monča je krásná.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
...holky,
jasné, ta růžová na šatech sedne málokomu,
ale představte si třeba klasiku - černá a bílá, nebo jakékoliv jiné decentnější barevné provedení a je to bomba.!
Je fakt, že na tento střih šatů musí být určitý typ nositelky, není pro každlou,
ale když to klapne - je to paráda.!,
takové nevinně dekadentní...
Souhlasím, mně by se líbilo - jiná barva a samostatně. Ta košile je nádherná a střih šatů také.
Alain Delon slaví osmdesáté narozeniny.

Ten chlapík má jiskru v oku pořád.
Pořád se kritizuje Barbie ( je to taky VIP, ne ?), jak je vyhublá, disproporční atd...... tak tohle je opravdu lidovka, sympaťačka

Díky Fijo, fakt jsem se nařehtala
Ja vedela, ze se ti bude libit... chtela jsem si ji dat jako ikonku (i kdyz tedy ja mam mensi druhou bradu), ale z mobilu se mi to nejsk nedarilo...
dnes celý den poslouchám Ozzyho a Nirvanu. Zatímco ten první patří do zjevů, ten Kurt byl vlastně moc hezkej kluk, ne ?
tak smutný oči.....
Páni, opravdu to docela jde, kde se později asi stala chyba ? ![]()
No já nevim. Kuřecí ramínka a ruce jak lopaty? ![]()
Jo, Ozzy byl fešák, zrovna včera jsem koukala na Sabbath Bloody Sabbath a říkala jsem si, že byl fakt hezkej. Kde se stala chyba ti řeknu hned - chlast a fet. A dneska už je sarej, nemocnej a mozek má od těch svinstev definitivne v loji.
Tak to byla jen řečnická otázka, samozřejmě. Vyfetlej byl už v roce 82, kdy ukousnul hlavu tomu netopýrovi. idiot.
A lety se to fakt nezlepšilo.
Řekly byste třiadvacet?
http://www.novinky.cz/koktejl/389818-miss-world-se-stala-spanelka.html
Vidím to na - s notnou pomocí plastický chirurgie - udržovanou čtyřicítku ![]()
Zlomyslný editor (editorka?) vybral tu nejhorší možnou fotku.
Normálně na svůj věk celkem vypadá. (Nelíbí se mi).

Tu fotku jsem viděla včera a hlásila jsem manželovi, že je ošklivá a vypadá staře.
Domenica - to je realita nebo kapka fotoshopu? Pokud realita, tak jako z titulky
. Rozhodně přesvícená a rozostřená. Když už miss musí vylepšovat...
To, co se včera odehrálo, mi připomnělo poetiku filmu Hoří má panenko
:
https://www.facebook.com/TheRickPartyShow/videos/994219777283302/?fref=nf

Tak to bylo brutální.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)