Môže byť, až na tie ponožky ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak v Benovi se samozřejmě shodneme, to je kus chlapa
. Nicméně benvenuta má pravdu v tom, že s volbou ponožek a obuvi mu to tu a tam úplně nevyjde, no
http://media.gettyimages.com/photos/ben-gorham-attends-the-dior-homme-menswear-spring-summer-2013-show-as-picture-id147510792 .
...dovoluji si nesouhlasit.
Chci říct', to je jeho styl, je to zaměr, ne neznalost bontonu, etikety...
Je to umělec, ne právník...
Nepochyvuji o tom, že při velmi ofic příležitostech je "jako ze žurnalu".
I když - ani na oficialitach by mě u něj originalita, osobitost, jisté úmyslné rebelství nepřekvapilo.
A mmch, tenhle typ bot je soucasně velmi trendy, ještě víc in by byl s pantoflemi(luxusnimi)
![]()
Ne, asi si nerozumíme. Já nemyslela, že bych chtěla, aby vypadal jako ze žurnálu (na bonton je tu Thierry Wasser a jiní). Mně je naopak jeho ležérní styl velmi sympatický, ale zrovna tady se mně osobně tento konkrétní typ bot bez ponožek k tomuhle konkrétnímu outfitu na něm nelíbí. Víc in by mi k němu přišly nějaké luxusní pantofle, které navrhuješ, prostě kterékoliv jiné boty a klidně naboso.
Ok![]()
včera jsem ho potkala, vypadal takhle, hm na zhýralého padesátníka velmi dobré !
Divila jsem se, co za vopičáka sem dáváš... nechtěla jsem věřit, že by... snad... to nemyslí N. vážně...Tofi?! Až příspěvek Moniky mě ubezpečil, že mě nešálí zrak! ![]()
Tofi byl hroznej zamlada, je hroznej pořád... upocenej zapranej hochštapler. Fuj. Třikrát! ![]()
Myslím, líbí.... lepší než ti všichni vaši ukrajinští dělníci a masoví vrazi. ![]()
Které koneckonců znáte jen z fotek.... nebo jste je viděli naživo ?
A co je v tom za rozdíl? Jakože když někoho/kohokoliv potkám naživo, musím si ho ihned zamilovat?
Zatímco z filmu se mi nemá co líbit?
Já naživo potkala i nebožtíka Krytináře, Náťo
A čoveče... nic se ve mně nepohnulo. ![]()
no já jen, že rozhodně nebyl upocenej, zapranej a protože ho neznám a bulvár nečtu, nevím ani o hoštaplerství...
...já vím, že jsem ho sem už dávala, ale nemůžu si pomoct´, nevím, jestli bych ho vyloženě chtěla, ale
hrozně ráda se na něj koukám!..
(na první pohled vypadá jako cukrouš, určitě je taky hodně hodnej, jenže má v sobě i rebelství, drive...)
Chaning Tatum

![]()
![]()
Joooo...ten se mi uz dlouho libi...a presne jak pises...pohled koloucha, ale presto ma jiskru rostaka...dost dobrej ![]()
Vy jste se snad musely dočista zbláznit
Ježíšku na křížku!!! Konečně někdo, na koho se dá koukat!!!![]()
barbucha - to víš, jaro!!
...tak pro příjemnější den třeba...![]()
(...tohohle jsem vlastně měla u jedné mé recenze...)

Bartolomeo Fasano - italiano model:

JJ, námořník, toho si pamatuji
. Dá se koukat na všechny.
jÓ, Miru, jÓ !
To jsou opravdu chlapi k pokoukání !
Zbytek ksichtů vidím každej den MHD a na lešeních.
"na lešeních"
Tak aspoň, že se tu člověk pobaví, když už o charismatickýho týpka zavadí výjimečně.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)