Četla jsem o tom a přišlo mi to úsměvné. Ale když to člověk takto vidí, tak to pro všechny zúčastněné musely být horké chvilky
. Adeptky na titul z toho budou mít nejspíše psychickou újmu a moderátor si asi dlouho neškrtne. Až je mi ho líto.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Možná by stálo za úvahu, vybrat pro příští ročník moderátora, kterej umí číst.
Chudák ta Kolumbijka. Třásla se viditelně celou dobu čekání na výsledek... a pak tohle. Na jejím místě se tam teatrálně zhroutím a toho blba pak zažaluju o takový prachy za duševní újmu, že bude muset prodat i ten svůj fešáckej knírek.
No spíše takového, který text přečte až do konce
. Asi ho tlačil čas....
... a text byl moc dlouhej... ![]()
jak jsem tak pořád koukala na Janu Eyrovou.....
tak jsem zjistila, že ho znám ze spousty filmů a že je to vlastně fešák
No, vítej v klubu.
Toho jsem sem už někdy loni dávala, takže v Michaelovi se zcela výjimečně shodneme
.
Ovšem kdo tu ještě nebyl, tak to je Eddie Redmayne (můj ročník), jehož jsem si všimla už loni v Teorii všeho.
On to vlastně vůbec není prototyp klasického hezouna, ale kombinuje v sobě chlapecké a ženské rysy plus něco přitažlivě divnýho trochu ve stylu David Bowie zamlada
, čímž mi připadá zajímavej.

klidně si mu myjte hlavu jak chcete, ale kdyby se manželce lecjakého " vašeho VIP " udělal opar, tak už čteme o jejich rozchodu.
Tohle je fakt charakter a pořádnej chlap !
Já ho mám ráda, ať si říká kdo chce, co chce.
Na doporučení Barbuchy jsem skoukla film "Dánská dívka". A s veškerou úctou k hereckému talentu Eddie Redmayne je právě jeho zjev to, co mě celou dobu vyloženě iritovalo
.
Třeba je jenom línej ![]()
Naprosto souhlasím. Kvůli němu bych se na film rozhodně nedívala... jen mě zajímalo, co to bude za pecku, když o tom všude tak oslavně píšou.
A to mám jinak divný zjevy ráda...
no ty aby jsi si polínko nepřiložila... ![]()
klidně si mu myjte hlavu jak chcete, ale kdyby se manželce lecjakého " vašeho VIP " udělal opar, tak už čteme o jejich rozchodu.
Tohle je fakt charakter a pořádnej chlap !
To mu nikdo nebere, ale to je Hugh Jackman koncekonců taky a ještě k tomu je to fešák
.
jÁ teda nevím, jaké která máte nároky nebo nenároky, ale myslím, že kdyby kteroukoliv Pierce oslovil, že by jste se tetelily, tak nechte těch kritik.
Přece mluvíme o lidech na které se dá koukat a ne u kterých to musím někde hledat .
No u Pierce bych se teda netetelila. Tak se hned nečerti, však uznávám, že charakter má
.
nu, alepoň něco teda.... budiž ti odpuštěno ![]()
ta holka je neuvěřitelná, ač momentka, civilní, vypadá pořád nádherně, přirozeně, mladě.
No zrovna tahle momentka se mi moc lichotivá nezdá. Asi to bude jen blbě nafocené, ale vypadá, jakoby zapomněla pod nosem použít depilační vosk
.
Já mám s Reese trochu problém, že i když je to obecně vzato hezká, tak mně osobně se jako blondýnka nelíbí. Mnohem víc jí to podle mě slušelo jako brunetce ve Walk the Line
. Něco podobného je pro mě Amy Adams, ta mě zaujala teprve, když se začala odbarvovat na zrzku, jako blondýnka byla taková nijaká.
Teď trochu odbočím, jak slniecko nedávno v reklamách ukázala Sophii Loren, že se na stará kolena dala na plastiky, tak já si vzpomněla na tuhle dámu, která je ještě starší než ona a zvládá to i bez nich
.

možná ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)