Jo, to byly časy!

Tehdy se mi na světě hodně líbilo
Prezidentovi tleskal kongres... prezident se stounama... s dalajlámou... otevřenej Hrad...
ach jo ![]()
Jo, to byly časy!

Tehdy se mi na světě hodně líbilo
Prezidentovi tleskal kongres... prezident se stounama... s dalajlámou... otevřenej Hrad...
ach jo ![]()
barbucha To je přesně ta fotka... Nediv se, že jsem odtud odcházela smutná.
barbucha jj, to je až dojemné ...
999 Ježiš, tohle mi nedělej! Jsem si to teď pustila znova na youtube a brečela bych
.
Jediný projev českého politika, který jsem si kdy v životě vyslechla od začátku do konce a byla na něj upřímně hrdá.
wendulka Já si ho taky pustila...
barbucha To je přesně ta fotka... Nediv se, že jsem odtud odcházela smutná.
Já se ti nedivim. Odcházela bych teda spíš pěkně vzteklá.
Tehdy jsme byli za slušný lidi... jakože před světem. A dneska?! ![]()
Pamatuju si, jaká to byla atmosféra. Jak při nějakým státním svátku byl Hrad otevřenej pro každýho, se švédskejma stolama a chlastem pro kolemjdoucí... mohli jsme prošmejdit všechny salony... všichni v pohodě, každej měl radost...
A teď se tam roztahuje to hovado, zamčený na sto zámků, potácí se tam po prázdnejch chodbách a všichni jsou věčně nasraný jak kdysi za totáče.
Martin Krajc od zitrka v DSC Gallery, skvelej!
Tenhle projekt si zaslouží podpořit :-).
https://www.startovac.cz/projekty/patrik-prosko-cesta-do-artasie/
Měla jsem cestu kolem Uměleckoprůmyslového muzea, a tak jsem se zašla podívat na výstavu věnovanou prvnímu ČS číslu Vogue. Je to docela fajn, jen jeden sál, ale dobrý. Kdybyste tam šli, půjčte si jejich mobil s aplikaci, která vám otevře různá videa a výtvarné blbinky... Je to na chvíli, tak to můžete spojit s Koudelkou nebo Farovou...
V Budapešti má výstavu Frida Khalo http://mng.hu/temporary_exhibitions/frida-kahlo-122938 Jestli tam máte cestu, jděte se určitě podívat. Ještě jsem tam nebyla, ale určitě si tam udělám výlet
.
999 Taky se chystam! Zahlidla jsem totiz na tom Balatonu reklamu v casopise, co si cetl vedle na dece cizi chlap.![]()
Není to pozvánka na výstavu, ale na přípitek :-). Medě Mládkové je 99 let a v sobotu 8.9. pořádá přípitek, komentovanou prohlídku a prodej oblíbeného dortu v Muzeu Kampa. Výtěžek prodeje půjde na pomoc psům a kočkám bez domova. Pokud nepůjdete, připijte jí aspoň na dálku. Je skvělá
.
999 My si na ni pripijem 8.9. na brnenskem srazu.
Luna To bude hezký :-).
Doporučuju výstavu fotografií Michael Borek – Z Bílého domu do Libně, která je ještě týden v synagoze na Palmovce. Já jsem se tam dostala náhodou a moc se mi líbila.
Vzpomněla jsem si konečně na toho fotografa, co jsem si zaboha nemohla vybavit jméno na minulým srazu... není v Rudolfinu, ale v Museu Kampa - Cecil Beaton. A už jen do neděle ![]()
barbucha Jasně, královny :-).
Vřele doporučuju výstavu Františka Kupky ve Valdštejnské jízdárně. Asi největši český malíř v rozsáhlé retrospektivě. Výstava, která začala v Grand Palais v Paříži, se přestěhovala do Prahy a po jejím ukončení bude putovat do Skandinávie.
Když se některé z vás ptaly, jestli nechci udělat komentovanou prohlídku číslo 2, tak tohle je favorit :-).
999 Ó! Ano, ano!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.